pika30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Ženkica, kako ste vi leteči! Vedno ko te berem, toliko zanimivega napišeš, kaj vse počnete. Men se zdi, da se mi sam ponavljamo. Sprehod, kofetek, plaža... šoping... pa se že neha Ajme, bo treba akcijo nardit in še kam it. Sam kaj ko je mojga tak težko kam spravit. Sej ko gre, mu je super, pred tem se pa morma skregat, da ga prepričam v kaj daljšega od 5 km Zato pa s tamalo same šibama, če je treba. Kdo bo deca čaku! Nič, grem malo brat o avtosedežih. Smo v fazi nakupa in sem čist zmešana. A nede,vedno se ji ful dogaja,Kaja je bila že na čolnu al jadrnici pa na letalu, pravi avanturisti. Pri meni je vse isto,samo plaže nimam ,če bom še mojga dedca dolgo kam spravljala se iz inata(tak reče R1tka ) vsedla v avto pa odpeljala do obale,pa mogoče še tebi na kavo,če me boš povabila. Mojmoj je tudi terenska,če nima dedeka doma,se lepo odpelje z Nejkotom na izlet pa kakšni rr-jevki pa dan lepo mine. Naja si bova morali nekot organizirat te enolične dneve saj po eni strani sem sama tak smotana ko imam avto skoz doma pa kolegice me kličejo me pa se ne da. Avtosedež tudi kupujem,zdaj je že zadnji čas da ga nabavim.Katerega pa imaš ti namen kupit? Zajtrk tako kot Ženkica. A keksolino,grisolino,čokolino......dajete z adaptiranim mlekom ali z alpskim????