|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.8.2007 11:49:58   
*sonchek*
Taya85 - sliši s sicer grozno, ampak če bo nekoč izginilo, potem bo ok. Nekaj mi ne gre iz glave - jemanje antibiotikov tolio časa user posted image   Kaj ni to malo šok za telo? 

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 8976
30.8.2007 11:51:26   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Sonchek a po čebuli ga ni napenjalo???

Namesto čebule lahko popražiš por, ki ne napenja.

skačica - user posted image user posted image  upam, da bo tvoja sestra hitro cartalo svojo pikico user posted image user posted image

pocka - banana se pozna na kakco, tako da pri vas ni panike user posted image

Taya - user posted image user posted image  upam, da vam ne bo treba it na operacijo

Še nekaj slikic:
Takole me mami najde, ko se zbudim iz dnevnega spanja user posted image
user posted image

Ana pa je takole pojedla ringlo user posted image
user posted image

Takole se pa sedaj igrava, da je mami lahko na RR user posted image
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8977
30.8.2007 12:01:00   
erna14
no punce vzivite v cp mene ne bo ker kuham kosilo mojmu soncku pol grem pa mal pod kovter pogledat ce je kaj novgauser posted image

taya-upam da bo z zigcovo cimro vse ureduuser posted image
tinnaja-kako to zgleda ta kasica da se jaz to kupm

pridm nazaj se ostalo komentirat pol se mi ne da zdaj pisat ker sem ravno domov prsla iz sprehoda sm utrujenauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8978
30.8.2007 12:13:58   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: Lejci
Sonchek a po čebuli ga ni napenjalo???

Namesto čebule lahko popražiš por, ki ne napenja.

Jaz sem na olju prepražila čebulo, potem pa dodala zelenjavo (bučke, por, korenček...) in dušila. Posebej sem skuhala še krompir in vse skupaj ukašila, pa je z užitkom pojedel.

Ana in Žiga sta pa tako luštna... user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8979
30.8.2007 12:58:48   
pocka
punce hvala za odgovore, sem že boljše volje in mi je kar odleglo. Sem se ustrašila, ker smo imeli pred kratkim krvave nitke, zdaj pa to..........no super, če je od banane, pol ni panike.

Grem brat dalje, sem šele na strani 356 user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 8980
30.8.2007 13:06:06   
sezam
skačica - kake vaje je vam Fpokazala na Rodyu? Ali lahko mal opišeš.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8981
30.8.2007 13:07:19   
Anonimen
pocka, definitivno je od banane - sem pa tudi sama naredila en hud preplah in sem hitro spraševala vse naokoli in na koncu še dr. in me je takoj vprašala, če sem mu dala banane še predno sem vse sploh utegnila povedat...

sezam, lahko tebi, ko pa imaš varuško, da lahko visiš na RR... user posted image Drugače sta pa oba enga velkega srčka. Pa vidim, da se imata full rada.user posted image

*sonchek* - da bi ga komu dala? Jaz na tem koncu nimam žlahte, njegova starša pa sama nič ne rečeta, da bi ga kdaj zvečer popazila, pa se pol kr ne upava rečt... sej čez dan ga primeta, da kaj naredim, ampak takrat likam, pomivam posodo,...svak in njegova pa ga še enkrat nista prišla pogledat ali pa vprašata kako smo kaj (pa živimo v isti hiši), pa niti enkrat ga še ni noben od niju imel v rokah (očitno ju Jure ali pa midva z možem ne zanimava) - dva čudaka. Žal.

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8982
30.8.2007 13:12:09   
*sonchek*
jjasna - k naši mami ga pripelji user posted image Meni kar naprej teži, da se nič ne oglasim, pa kako rada bi čuvala Aneja itd. Evo, ti ji kar Jureta pripelji - bo vesela, ker bo lahko enga mulčka crkljala, pa še meni bo dala mir user posted image
No, drugače pa - morata si vzeti čas zase, brez Jureta! Pogovori se z možekom, pa pojdita na kako večerjico, Jureta pa tašči in tastu za čuvat (svaku in njegovi ga na tvojem mestu jaz sploh ne bi dajala, če sta taka čudaka user posted image ). Pa predvsem TI si moraš odpočiti, ker boš pregorela! Jaz te res občudujem, da imaš po vseh neprespanih nočeh, ukvarjanju z Juretom in še pospravljanju, kuhanju itd. še toliko energije - mene bi pobralo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8983
30.8.2007 13:23:11   
tinaaja
Po prijetnem cveku in shopingu smo doma. Brina je popapala kar OK porcijo bucke z malo polente - ma saj ni tok svoj. Poleg nje se jaz spoznavam nove okuse user posted image Jaz pa tud jem zajtrk user posted image

Sonchek - a pa te nic ne skrbi, da bi bilo kaj narobe zaradi nitk in jogurtov? Ali je P rekel, da je OK?

Skacica - cakamo in se veselimo s tabo user posted image

Kakica in GH - tiste, ki ste ze bolj IN - kaj ce bi malo svoje izkusnje napisale, kako se spremeni kakica po kaksni hrani.
ala - banana - crvicki, hruska - mali kamencki,...

Erna, tisto je HIPP roza skatla in gor pise na to temo - jabolko in vanilija.. v tem stilu
user posted image   pa zdaj imajo to akcijo - 1 + 1 gratis. Ej, zakaj pa je patronazka rekla, da morate zacet z  GH?

Sezam - ful sta face tvoja pobalin in pobalinka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8984
30.8.2007 13:34:06   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Sonchek - a pa te nic ne skrbi, da bi bilo kaj narobe zaradi nitk in jogurtov? Ali je P rekel, da je OK?

Glede na to, da so bili kožni in krvni testi negativni pri uvajanju GH hrane nisva dobila nobenih posebnih navodil, tako da GH uvajamo v nekih določenih okvirjih. Krvave nitke se nam od takrat niso več pojavljale, zdaj pa se je blato tako spremenilo, da bi se jih že težko videlo, če bi se spet pojavile. Kaj je bil razlog takrat? Nihče ne ve. Morda kaka okužba, napenjanje...žal ne vemo. Če me skrbi? Seveda me skrbi, ampak panike ne bom delala dokler je ni potrebno. Dokler mali lepo je, dokler so izvidi krvi in vode bp, dokler je živahen in se lepo razvija in nima reakcij na živila, bomo mirno lepo jedli in uvajali vsega po malem, seveda z opazovanjem.
Pediatri pa žal še vedno niso povsem usklajeni kaj in kdaj se kaj sme, zato jaz enostavno delam po občutku, z nekaj rezerve. Konec koncev, jaz svojega otroka poznam najbolje.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8985
30.8.2007 13:37:17   
*sonchek*
Kar se pa tiče spremembe blata - po banani se v blatu pojavljajo rjave nitke, po špinači je blato zeleno, po korenčku malo oranžno, po bučki malo mehkejše, banana in korenček sta našega malo zaprla, slive pospešijo prebavo... Drugače pa sta najvidnejši spremembi vonj in trdota. 

Neposredna povezava do sporočila: 8986
30.8.2007 13:43:00   
erna14
tinaaja-kaksno sadje bos se poskusla naslednje ker zdaj bos ti moja ucitlca ker si tam kot jaz sam en korak naprej mi bomo pauser posted image lepo za tabo.

no nas tamal pa je danes popapal cel obrok jabucka in korencka skup zmesana je bil tako priden zraven je spil 40 ml sokca zdaj pa tako sladkouser posted image .no itak mal se je mogu se pr mamici pocrkljat da je lahko zapancov.
vprasanje st1.-kam naj dam mlek zdaj k ni pr men papov kr vn kapljauser posted image
vprasanje st2-kdaj mu lahko ze dam banano a lahko takoj al naj mal pocakam da se na kako lazjo hrano mal navaduser posted image
vprasanje st3-a mora zdaj vsak dan kakat zarad ghuser posted image
vprasanje st4-kok me mate radeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8987
30.8.2007 13:51:26   
erna14
tinaaja-nimam pojma zakva je to rekla pomoje ker je ze dost star ne vem rekla je da naj kar lepo pocasi zacneva z uvajanjem,mislm da ni posebnega vzrokauser posted image ajauser posted image za slikco

skacica-user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8988
30.8.2007 13:53:17   
tinaaja
Konec koncev, jaz svojega otroka poznam najbolje.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8989
30.8.2007 13:57:39   
m a j c i k a
Punce lep pozdravček, mi šibamo čez eno urco na morje, držite pesti da bo vreme, pa se čujemo čez deset dni!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8990
30.8.2007 14:01:46   
pocka
No, pa sem vas dohitela, ufff sem bil ares v zaostanku.

Mi smo tudi počasi začeli z uvajanjem GH, ampak smo še bolj pri okušanju. Poje vsega skupaj kako žličko. Probali sva jabolko, korenček, banano in bučko. Počasi bo.

Glede naših krvavih nitk - jaz sem še vedno na strogi brezmlečni dieti in sem non stop laaaačnnaaaa, sploh, ker sem vajena skozi nekaj glodati.user posted image Smo dobili napotnico za alergološko, pa bomo videli kaj je na stvari. Upam, da bo BP.
taya85 - nešteto user posted image za Lino
tejčica - tvoja dva ti pa res nič ne prizaneseta ponoči. Saj bo boljše, prej ali slej. Pa user posted image Vidu za zobeka. Glede padca, pa super, da si se pomirila in da je z user posted image vse OK. Joj, kaj vse nas še čaka.
tinaaja - user posted image  user posted image za Brino, je prava gurmanka
*sonchek* - vaš Anej je tudi pravi jedec. Izgleda pa da imamo mi podobne probleme s tistimi nitkami, kot ste jih imeli vi. Super, da ni bilo nobene reakcije na jogurt...
jjasna  - upam, da se to službeno potjo uredi in si boste lahko v miru privoščili malo dopusta in uživanja. Če si  pa ti ne zaslužiš dopusta, pol si ga nobeden ne!
sibil - faca tale vaš Patrik, da kar tako med vrati zaspi user posted image
skačica - user posted image user posted image user posted image za sestrico, da bo hitro cartala user posted image , pa seveda user posted image za teti
thaiss - lepo frizurco ima Matia, pa kake gušte si mi naredila s torto, ufffa.

No po tavečjem sem pokomentirala. Čestitke vsem za zobke, tiste, ki greste na dopust, uživajte maksimalno!
Mi gremo drugi teden v Celje, k tašči in vsej ostali žlahti od mojega, tako da bo napoornooo. Sem pa že zdaj slabe volje, samo ko pomislim, da je treba it, s taščo si nisva glih najbolj...user posted image ah ja..

Uuu, se je zunaj tako stemnilo, kot, da bo sodni danuser posted image

Še ena slikica Taje, ki je namakala nogice ...
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8991
30.8.2007 14:05:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
vprasanje st1.-kam naj dam mlek zdaj k ni pr men papov kr vn kapljauser posted image
vprasanje st2-kdaj mu lahko ze dam banano a lahko takoj al naj mal pocakam da se na kako lazjo hrano mal navaduser posted image
vprasanje st3-a mora zdaj vsak dan kakat zarad ghuser posted image
vprasanje st4-kok me mate radeuser posted image

1. Sicer ne vem koliko časa že uvajate GH, ampak jaz bi ti rekla, dejate postopno. Malo dojenja, malo GH. In tako vedno manj dojenja in vedno več Gh. Tako bo postopoma manj mleka in če mu dajaš preveč GH kar naenkrat se zna zgoditi, da čez čas ne bo hotel več jesti.

2. Banana je tak sadež, da se mu lahko da kar takoj, lahko se z njo že začne, ampak raje ne, ker je sladka in potem ne bo hotel jesti ostalega - sploh zelenjave. Tako da priporočam, da se začne z zelenjavo, ali pa kakšnim jabolkom, ne pa ravno z banano.

3. Ne ni nujno da kaka vsak dan, ker ne je samo GH, ampak je zraven še dojen. Pa čeprav bi jedel samo GH ni nujno, da kak vsak dan.

4. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!!!

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 8992
30.8.2007 14:07:53   
pocka
erna - jaz bi si na tvojem mest izčrpala mleko. Jaz ga pol kar stran zlijem, če si ga izčrpam.

aja, še eno vprašanje imam: bio riževa kašica od milupe - je OK tudi če jo zmešam s svojim mlekom? Saj je glupo vprašanje ampak...user posted image user posted image .

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8993
30.8.2007 14:10:07   
Anonimen
Evo pa  še slikca našega tečkota - kolk so mu nazaj zrastli laski;

user posted image

(odgovor članu pocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8994
30.8.2007 14:11:02   
tinaaja
vprasanje st1.-kam naj dam mlek zdaj k ni pr men papov kr vn kaplja - nimam tazga problema user posted image jaz jo dam se vedno po obroku na zizo pa poje kolikor ji pase. cel zizaland obrok naj bi kao nadomestil v 2-3 tednih. jaz jo dam kar gor, ce pije, pije, drugace pa se takoj odklopi. Ko bo jedla neke spodobne porcije, pol bom pocakala - pri bucki zdaj se mi zdi, da je vse ena voda user posted image krompir pa riz ze mal nasiti.
vprasanje st2-kdaj mu lahko ze dam banano a lahko takoj al naj mal pocakam da se na kako lazjo hrano mal navad  patronazka mi je svetovala, da najprej uvajam zelenjavo in da naj z banano sploh pocakam. pa ze od aprih sem slisala, da ko so dale babano, da marsicesa drugega niso hotli. Tko da: jabolcek, bucka osvojena. Naprej: korencek, spinaca, brokoli, koleraba, krompir... pa bosta spet dva tedna mimo. Sele poool enkrat bom sla na sadje. Ko bo imela za kosilo GH, bom zacela uvajat sadje za malico. to je tudi odgovor, na katero sadje next... ZELENAVA ne pa sadje...
vprasanje st3-a mora zdaj vsak dan kakat zarad gh mislim, da ne. brina je danes ze 2x user posted image user posted image ji kar sopa prebava po GH user posted image ce bo zaprt pa skuhaj suho slivo, jo daj z lupino v jabcek, spasiraj in sracaaaaaaaaaaaa bo tuuuu user posted image user posted image
vprasanje st4-kok me mate rade na tole vprasanje bi freud ornk doktorat naredu user posted image user posted image user posted image pa erna, ta nartabl user posted image user posted image

no, pri nas spet stemajo - urejajo lokale v pritlicju user posted image je ful lustn zvok, ampak brine zgelda ne moti pri spanju, kar je najbolj vazno. jaz moram pa čikn dat pect  user posted image a ne erna user posted image user posted image
Joj, pa spokat moram za na morje user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8995
30.8.2007 14:13:03   
tinaaja
aja, še eno vprašanje imam: bio riževa kašica od milupe - je OK tudi če jo zmešam s svojim mlekom?

ce se mesa z mlekom, komot. ce pa z vodo, pol je mleko ze not, kar pa ne smes, ce ste na dieti

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8996
30.8.2007 14:14:17   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Evo pa  še slikca našega tečkota - kolk so mu nazaj zrastli laski;

user posted image

ti je pa tok cortik kot je naporen user posted image user posted image user posted image user posted image res je lep fantek! itak a ne, saj je rojen 21.3.07 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8997
30.8.2007 14:17:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
ti je pa tok cortik kot je naporen user posted image user posted image user posted image user posted image res je lep fantek! itak a ne, saj je rojen 21.3.07 user posted image user posted image user posted image

Sigurno.

PA baje je čista mami - po zunanjem izgledu, pa tečkan po očiju...user posted image Dobr, da tega me bere!user posted image

Evo mamico, ko je bila še majčkena;

user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 30.8.2007 14:18:31 >

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8998
30.8.2007 14:41:13   
draja
Čist preveč ste napislae, da bi zdaj vse pokomentirala, sploh ker se mi sladoled topi tukaj zravenuser posted image .

Jjasna Jure ti je pa res podoben! Pravi lepotec.

Tudi ostali sončki so vsi luškani. Prav lepo je gledat te slikice.

Erna ljubim te, te amo, i love you, volim te, sakam te, ich liebe dich,.....

Skačica dajmo sestrica, dajmo sestrica!!!!!!!

Mal pa moram pojamrat - sem prejle 1 uro uspavala ta malo. No saj se je načeloma sama, samo se je bolj kot uspavala, zbujala z obračanjem na trebuh. mislim kolk me to živcira, ker se vedno v trenutku preden zaspi obrne na trebuh in glava gor, ker ne zna ležat na trebuhu. Prva lekcija - naslednjega otroka bom od prvega dne učila kako se spi oz. leži na trebuhu. Še vedno bo spal na boku, ampak občasno ga bom obračala na trebuh, da se navadi tudi tako ležati. Žive nismo zaradi njenega bruhanja, zdaj pa imamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8999
30.8.2007 14:42:59   
draja
Pozabla dodat prej bistven podatek:

na koncu mi je zaspala na rokah, bubica moja lepauser posted image . Sem jo začela prav razvajat, ampak ko je pa takooooo lepo. Pa pssssst, ne mojemu možu povedat, da bom lahko njega krivila, ko bo razvajena.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  358 359 [360] 361 362   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Zvestoba
lenca8

Bi partnerju oprostile prevaro?

Da (25%)

Ne (75%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!