draja
|
Dobro jutro zaspanci! Meni je pa tako lepo danes, ko smo zdaj vsi trije skupaj v kuhinji, zunaj megla, jaz ob kavici, Živa tukaj zraven naju v ležalniku,.... Tako romantično družinsko vzdušje, pa čeprav za računalnikom. Pa vmes se malo pomenimo, pa Živi nasmejčkamo. Spali pa smo zelo slabo, zizali na 2 uri, kar se ni zgodilo še nikoli, saj je že v P spala vsaj 4, 5 ur v kosu. Bo že bolje. Hvala za odgovore glede GH. Saj problem v bistvu sploh ni v tem, da mala ne bi hotela jesti rižolinota (itak je z mojim mlekom), ampak v prebavnih motnjah po njem. Z ostalo GH pa definitivno še počakamo - se bomo jutri po pregledu lažje odločili kako in kdaj. Slumpo sploh ne razumem, zakaj bi zaradi menstruacije ostala doma??? Jaz sem jo imela že neštetokrat na morju, pa me to ni niti najmanj oviralo. Celo kopala sem se vedno enako kot če jo ne bi imela - hvala bogu za tampone. Če ti pa ni do kopanja, pa lahko počneš še vedno 100 in 1 stvar,ki je doma ne moreš (kot so ti že druge svetovale). Pa veš kako je zdrav morski zrak za Aneja? Kar pogumno na morje in svet bo takoj lepši! Tejčica tebi pa res ni nikoli dolgčas s Tajo . Pa pravijo, da je lažje, ko zrastejo. Mah zgleda da ni glih tko, dojenčka popokaš s sabo in je. Brez pregovarjanj in trme . Sam je pa faca Taja. Jaz vedno razmišljam, da bi bilo fajn, če bi bila Živa tudi taka navihanka ko zraste. Jjasna da ti povem,kako je bilo z našim morjem. Načrt je bil, da smo skupaj 14 dni na morju, brez računalnikov, dela,... No, na koncu je bil dragi z nama samo 1 teden in še to najmanj 5,6 ur za računalnikom. Pač je imel en tak projekt, da ni šlo drugače. Meni je bilo ful bedno tisti teden, saj je delal ves čas, ko je Živa spala (in spala je reeeeeees ogromno), tko da ni bilo kaj dosti od romantičnih večerov in popoldnevov v dvoje. Se bom potolažila, ko bomo kupili stanovanje . Čestitke Tai za 5 mesecev!
|