|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.9.2007 9:11:33   
erna14
kva se pa poslavlate ze a bi se me rade ze znebile o neeee neeee ne grem se se do dveh bom tleuser posted image user posted image user posted image drgac pa hvala za zelje.ja grem mal se spocit dol nadihat svezega zraka mal po zelenjavo za v lonc pa tko stare prjatle obiskat ceprav za to ponavad casa zmanjka k sm prevec okopirana z bratovimi tamali k komi cakajo da vidjo zigca pol nas pa ne spustijo nikamor

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9201
1.9.2007 9:12:20   
erna14
zabika-kAKO kuza

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9202
1.9.2007 9:38:34   
skačica
jutro!

Tud mi smo pokonc, smo zdej ravno vstali. Iza je spala pri nama, je tko luštnouser posted image , zdaj pa je že na trebuščku in se buni, ker se še ne zna premikat, ona pa bi rada puzala.

Čaka me pospravljanje, popoldne pa pohajanje, skratka lepa sobota v družinskem krogu. Jupiiiiiiii. Tišči me zapravljanje, ampak izgleda, da ne bo nič iz tega, ker mojemu ni.

Uživajte danes v sončku, bo izgleda res lep dan.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9203
1.9.2007 9:40:30   
skačica
joj, pozabila- čestitke Tjaši in Aljažu za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mesecev.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9204
1.9.2007 12:03:31   
erna14
bemu me je 2 krat skenslov ta kompjuter ****jen no grem kliknte na slikco da vidte moje sporocilo.bay bay dijoooooooouser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9205
1.9.2007 16:50:22   
draja
Sam tolk, da ne pademo na drugo stran, vam povem, da se imamo fajnuser posted image .

Pa čestitke današnjima slavljencema!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9206
1.9.2007 19:58:41   
thaiss
oooOOOoooojJjjJojjjoJOJOJOJjjj padle bomo na drugo stran

kje ste?? Mi smo se napohajali, izkoristli sončkauser posted image  user posted image  user posted image
Zdej bomo pa šli pod tuška in ančko pančko!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9207
1.9.2007 20:20:46   
Sibil_
Dan!

Pa res je nekam zamrlo vse danes-kje ste vse?

Mi smo tudi malo pohajali, popoldan sem pa metala riž na ene prijatelje-ženina in nevesto.Sta bila tako lepa, sem se kar na svojo poroko spomnila.Eh ja, kje je tist cajt.....user posted image user posted image

Danes sem dala Lukasu malo juhice in korenčka iz nje in je jedel ko zmešan ker je bilo soljeno in mu je bilo všeč.POtem sem pa skuhala hruško in slive, dodala malo banane in skute in je spet mazal kot za stavo.Bom videla kaj nam prinese noč, upam da bo vse ok.user posted image

LP, grem kopat miškota,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 9208
1.9.2007 20:35:41   
draja
Evo mene!

Mene pa prav skrbi, kako bo pri nas z GH. Sem si danes dopoldne načrpala slabih 30 ml mleka in ji naredila rižolino (od Milupe bio riž, brez adaptiranega mleka, glutena,...). Jedla je ful rada in potem lepo zaspančkala, po kakšni urici pa tak jok v spanju, da je sploh nismo mogli potolažiti. Potem je bila 10 minut pokonci, rita je mal pokala, pol je pa zaspala za še 1 urco. Torej ji je spet ponagajal trebušček po rižolinotu (smo zdaj drugič poskusili in imeli obakrat težave), zdaj me pa ful skrbi, ker če po parih žličkah teh kosmičev z MOJIM mlekom takle sranje, kaj bo šele z jabolki, korenjem,... V ponedeljek imamo cepljenje in se bom malo posvetovala s P. Sploh ker sem jaz na en kup hrane alergična in ker še vedno ne vemo od kje vsake toliko nitke krvi v blatu (smo imeli včeraj spet dveuser posted image ). Saj z ostalo GH se mi sploh še ne mudi, samo ta rižolino bi rada uvedla, da vsaj po enem obroku ne bi kar naprej bruhala.

Nič,lep sobotni večer želim vsem. Živa spi že od 19:30, dragi je pa še vedno na igrišču - me prav zanima, kako igra košarko po temiuser posted image .

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 9209
1.9.2007 21:22:42   
erna14
uuuuuu juhu sm ze tu sej vem da me ni noben pogresal ampak.......sem mogla mal pridt postrasit k itak sm vedla kdo bo tle gor ce ne jaz no zdaj pa grem spat.dolenjska je zakon,zrak .........

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9210
1.9.2007 21:24:38   
erna14
draja-sej ves pocasi se dalec pride ko bo pripravljena jest gh jo bo pa zacela brez veze da sils se noben ni sam na joski ostral pa tud ziva ne bo sam cas ji pust ce ji bos silila bo se lahko zasovrazla gh tako da ziza rulsuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9211
1.9.2007 21:33:56   
slumpo
NO PA SMO SE DOKONČNO ODLOČILI DA NE GREMO NA MORJE...PA NE ZARADI VREMENA...DOBILA SEM PRVO MENSTROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..PA SEM UPALA DA JO ŠE NEKAJ ČASA NE BO...

JEZNA SEM PA KOT HUDIČ KER NE BOSTE VERJELE...LETOS SPLOH NISEM VIDELA MORJA...PORODNIŠKA BO ŠLA MIMI JAZ PA NIČ OD NJE...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9212
1.9.2007 21:35:56   
Anonimen
Draja - začni res po malem. Daj ji čisto malo rižolina. Mogoče pa rižolino ni bil kriv za današnje stanje vaše Žive?! Pa ko boste začeli z GH res najprej poskusi s sokci - od korenčka, jabolka. Jaz sem tako začela - pa Jure ni in ni maral sokca, ena žlička in je bilo konec. Pa tudi jedec ni kaj prida - edino rižolino za silo še kar poje, pa zopet ne veliko. Pač bom poskusila, če se mu bo kaj odprlo, silila ga pa ne bom.

In ko smo že pri moških - moj je na gasilski veselici našega društva - je poveljnik in mora biti zraven. Mami in Jure pa spet sama doma... user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9213
1.9.2007 21:36:36   
skačica
čer!

Oh, kako zatišje, skoraj nič niste napisale odkar sem bla zadnjič tle gor.

Mi smo pohajali, uživali v Gaju, šli na torticeuser posted image , še malo čvekali, zdaj smo pa doma. Moja Iza spančka, ati gleda film, jaz pa seveda na netu. Ah ja, življenje je lepouser posted image .

Jutri gremo pa skupaj s svakom in njegovo familijo na Ptuj, malo na grad in na kosilo v njihovo mehiško, ki je zakon. Me je med nosečnostjo kar nekajkrat mož peljal na Ptuj, da sem se najedla njihove hraneuser posted image  pa je to slabo urco vožnje v eno smeruser posted image , vse da sem bila kot nosečka srečna.

Glede GH jaz ne znam ravno svetovat, naša je bila očitno pripravljena na GH, ker zelo lepo je. Zelenjavne kašice ji je sicer treba včasih 2x v usta dat, ker ven porineuser posted image , ampak jih tudi kar lepo je, s sadnimi pa itak ni problem. Res pa je, da smo še bolj na začetku in je izbor sadja in zelenjave še omejen. Tisto kar sem ji dala, je lepo pojedla.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9214
1.9.2007 21:37:34   
Anonimen
Slumpo - sej poletja še ni konec! Mi imamo planiran odhod 7.9. pa menstra gor ali dol... važno je, da zamnejate klimo in se naužijete morskega zraka in hrane.

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9215
1.9.2007 21:39:56   
skačica
slumpo, pa kaj pol če imaš menstro, se pač ne boš kopala, važno je, da boste vsi skupaj in boste uživali sami. Mi gremo na morje 16.9. in Bog ve, če bo sploh še dovolj toplo za plavanje pa se ne sekiram preveč. Veliko bomo počivali, še več se sprehajali, si ogledovali kraje in uživali v družbi drug drugega. Meni je tko fajn, ko smo sami trije.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 9216
1.9.2007 22:03:09   
Anonimen
čestitke Tjaši in Aljažu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse
spakirano za morje....ma sem vesela,da sem skupaj vse spravila,se mi je pa zdelo,da ne bo ne konca ne kraja...jutri gremo k mojim domov,v ponedeljek pa sibamo z babico na morje....

sem pa danes dozivela pravi sok user posted image ....skrat je bil navajen,da je tudi na flasko spil moj mlekec...no priblizno mesec je odkar sem si zadnjic crpala...je pa pil caj te dni po flaski...danes si zjutraj nacrpam,polno rundo in dodam zlicko in pol rizolinota notr ( tu nekje pred dobrim mesecom je spil taksno mesanico brez problema,sem mu dala,ker sem mislila,da bo dlje spal,pa ker ni bilo nic boljse,sem pol to nehala) malemu nastavim cuclj,dvakrat potegne pa spukne ven...2-3krat sem se probala pa sem videla,da nic ne bo...ok...grem se po staro zalogo v zamrzovalnik,,odtalim...mu dam in zopet ista zgodba...ni hotel piti moje mleko na flasko...dam zizo se zazene v njo,vmes mu hitro podturim flasko in drzim cisto poleg zize,potegne ene dvakrat in ugotovi,da to ni to...sploh mi ni jasno,,,prej je brez problema pil moje mleko na flasko in caj,ceprav tega res zelo malo...

slumpo pa kaj pol ce si dobila menstro..to ti pa res ne sme biti ovira..sploh pa ne za dopust...mene tudi nekaj scipa po trenbuhu pa sem samo potrebno opremo za zraven spakirala in se niti malo ne obremjujem,ce pricurlja...vazno,da smo mi skuopaj kot druzina na dopustu!!!

jjasna tvoj je ze dobil azmenjavo??

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9217
1.9.2007 22:04:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

jjasna tvoj je ze dobil azmenjavo??

Zaenkrat je še vse v zraku...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9218
1.9.2007 22:40:29   
tejčica
Helou, helou!

Vidim da kakega navala na RR čez dan ni bilo,tako da bom hitro z vsem na tekočem.user posted image  

Naše pohajanje po salonih pohištva je odpadlo, ker je Taja totalno zatrmarla in smo ostali doma.user posted image Je bila spet tista varianta "Zakaj se moram umit, zakaj moram lulat, zakaj moram jest, zakaj se moram obut, zakaj moram vse sama..." In ko ji je končno vse to uspelo in je gospodična že celih 15 minut pripravljala svojo tobico za sabouser posted image , mi je zmanjkalo potpljenja in ji rečem da če ne pohiti ostanemo doma. Ona pa me poglede in reče nazaj ja, da naj ostanemo doma. Ji rečem da mislim resno in ona še enkrat, da naj ostanemo doma. Dobro, smo ostali doma. Kakšno dretje je bilo, ko je videla da bomo res ostali doma...user posted image user posted image  Je računala da bom popustila, pa se je mala malo fejst uštela. Pol sem šla pa jaz sama z Vidom ven.

Moram pa pohvalit našega malega, da ima že kar urnik spanja. Zjutraj itak vstane med 8-9, potem dopoldan v vozku odspi maksimalno pol urce, popoldansko spanje pa začne okrog 14 ure in to traja min 2 urce, zadnje dva dneva je vlekel kar tri ure in pol. Je pa to mal čudna ura, ker če gre spat ob dveh in spi do pol šestih (tako kot včeraj in danes), pa da potem še poje, smo zunaj ob pol sedmih.user posted image  Najkasneje ob osmih zvečer pa mora dobiti svojo flašo za lahko noč. Že to uro komaj dočaka.

Malecka_mateja, je odtis uspel?

Draja, na začetku ji prekuhaj tudi sadje, da ne bo napenjalo. Mi smo začeli s kuhanim jabolkom. Zaradi alergije se pa sigurno posvetuj s P in naj ti ona svetuje kako začeti.

Je šlo pa tudi pri nas zeloooo počasi z GH. Začeli smo pri štirih mesecih, pa mali ni pokazal kakšnega prevelikega interesa. Sem pa tudi jaz vztrajala z GH (po pogovru s P), da malo omilimo to bruhanje po mleku. Zadnje dni pa je mali končno ratal pravi jedec. Danes je jedel celo korenčkauser posted image , ki ga je do sedaj vztrajno zavračal. Usta odpira da ga z žličko včasih komaj dohajam. Ne obvlada pa še čisto "sistema požiranja"user posted image , ker mu uspe še ogromno z jezikom porinit ven, namesto pogoltnit dol.user posted image  Smo svetovni packi, pa bo tudi to počasi bolje.user posted image

Erna, kaj pa ti že počneš doma?  Pa nobenga big user posted image  še nisi pripopala. Je vse ok?user posted image

Slumpo, pejte na morje!!! Ni važno vreme, menstra, pomembno je da spremenite okolje in da ste več skupaj. Samo vi. Saj ni morje samo plaža in kopanje. Boste pa malo več okrog vandrali. TI nujno rabiš spremembo!!!

LeINA, uživajte na dopustu.
Mi imamo pa jutri prvo letošnjo trgatev.user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 1.9.2007 22:43:02 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 9219
2.9.2007 7:34:45   
draja
Dobro jutro zaspanci!

Meni je pa tako lepo danes, ko smo zdaj vsi trije skupaj v kuhinji, zunaj megla, jaz ob kavici, Živa tukaj zraven naju v ležalniku,.... Tako romantično družinsko vzdušje, pa čeprav za računalnikom. Pa vmes se malo pomenimo, pa Živi nasmejčkamo.
Spali pa smo zelo slabo, zizali na 2 uri, kar se ni zgodilo še nikoli, saj je že v P spala vsaj 4, 5 ur v kosu. Bo že bolje.

Hvala za odgovore glede GH. Saj problem v bistvu sploh ni v tem, da mala ne bi hotela jesti rižolinota (itak je z mojim mlekom), ampak v prebavnih motnjah po njem. Z ostalo GH pa definitivno še počakamo - se bomo jutri po pregledu lažje odločili kako in kdaj.

Slumpo sploh ne razumem, zakaj bi zaradi menstruacije ostala doma??? Jaz sem jo imela že neštetokrat na morju, pa me to ni niti najmanj oviralo. Celo kopala sem se vedno enako kot če jo ne bi imela - hvala bogu za tampone. Če ti pa ni do kopanja, pa lahko počneš še vedno 100 in 1 stvar,ki je doma ne moreš (kot so ti že druge svetovale). Pa veš kako je zdrav morski zrak za Aneja? Kar pogumno na morje in svet bo takoj lepši!

Tejčica tebi pa res ni nikoli dolgčas s Tajouser posted image . Pa pravijo, da je lažje, ko zrastejo. Mah zgleda da ni glih tko, dojenčka popokaš s sabo in je. Brez pregovarjanj in trmeuser posted image . Sam je pa faca Taja. Jaz vedno razmišljam, da bi bilo fajn, če bi bila Živa tudi taka navihanka ko zraste.

Jjasna da ti povem,kako je bilo z našim morjem. Načrt je bil, da smo skupaj 14 dni na morju, brez računalnikov, dela,... No, na koncu je bil dragi z nama samo 1 teden in še to najmanj 5,6 ur za računalnikom. Pač je imel en tak projekt, da ni šlo drugače. Meni je bilo ful bedno tisti teden, saj je delal ves čas, ko je Živa spala (in spala je reeeeeees ogromno), tko da ni bilo kaj dosti od romantičnih večerov in popoldnevov v dvoje. Se bom potolažila, ko bomo kupili stanovanjeuser posted image .

Čestitke Tai za 5 mesecev!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9220
2.9.2007 8:33:54   
tejčica
Jurij (TaDyBear), čestitke za 6 mesecev.user posted image
Tai (LeINA), čestitke za 5 mesecev.user posted image

TeDyBear se nam pa že kar dolgo ni javila.

Draja, naj se vam to romantično družinsko jutri potegne v cel dan.user posted image  Ja, s Tajo nam pa res ni nikoli dolgčas. Smo pa za to njeno trmo dosti krivi tudi sami. S prihodom Vida smo ji dosti popuščali, da se zaradi njega ne bi počutila kaj prikrajšano, omejeno. Mala pa je to hitro izkoristila in očitno smo popuščali preveč. Sicer se ja pa ta njena navihanost dala opaziti že prej, sedaj se pa z bliskoviti hitrostjo razvija.user posted image  Samo včasih pa mala res izpade kot totalno nevzgojen otrok.user posted image

Jaz čakam da se maledva zbudita, ju uštimam in gremo na trgatev.user posted image Moj je pa že šel, da vse pripravijo.

Lepo nedeljo in uživajte s svojo družinico.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9221
2.9.2007 8:43:05   
Žabika
Sem se odločila, da dam danes na Bolho oglas: Menjam ljubljanski zrak za gorenjskega. user posted image user posted image user posted image Hana na Gorenjskem res vedno uživa in prav žal mi je, da nisem tukaj gor več časa. Ponoči mi spusti nočni obrok, čez dan je pa še večji sonček kot doma.

slumpo: pa kaj ga biksaš? Sem ti že rekla; če je že celo poletje plan da greste, potem pejte. Brez izgovorov. Boš vidla kako bo sprememba naredila čudež pri Aneju. No seveda se moreš pa najprej ti skulirat in nehat komplicirat.

tejčica: a to nas še čaka? user posted image user posted image

kr_enamami: zdaj ko imaš polno skrinjo gob; kje si jih nabirala? Mežakla, Pokljuka, ...? Včeraj se pa žal nismo ni videli.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9222
2.9.2007 8:48:29   
erna14
oooo nisem doma se vedno sem na dolenjskem uzivam se vracam sele zvecer k gremo k moji babi se na rojstni dan.ja smeske pa dobite k pridem domov.dijoooouser posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9223
   [Brisano sporočilo]
2.9.2007 9:13:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 9224
2.9.2007 10:41:54   
malecka_mateja
ojla!

tejčica odtis uspel!joj kake male nogice ma!

jaz pa se bašem z grozdjem in mi je tečno!
glih sem celo bajto spucala!

aja čestitke slavljencem!

grem k tamali jo zobek jezi!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

IME ZA OTROKA
Branka Teržan

VAŠ PARTNER SI ŽELI, DA IMA OTROK - SIN IME PO NJEMU. KAJ STRORITE?

S TEGA NE BO NIČ (62%)

ODVISNO OD NJEGOVEGA IMENA (19%)

ZAKAJ PA NE? (19%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!