Encijan
|
Sem potem Špeli res kar skuhala jabolčka (drugih problemov s korenčkom ni imela) in ji dala najprej malo sokca, potem pa še spasiranega jabolčka. Oboje ji je sedlo, a za prvič raje nisem pretiravala s količino, sem raje sama pospravila ostanek. Sem že pozabila, kako je čežana (čeprav brez dodatkov) dobra! Zdaj pa čakamo na rezultate v plenički, najbrž šele jutri. Takoj po papici sem tam našla še eno dozico korenčka. Upam, da bo jabolko bolje prenesla. Tinaaja, saj ne vem, zakaj sem začela s korenčkom, na več mestih je bil naveden kot primeren za začetek, pa smo začeli. Bom res najbrž potem z bučko nadaljevala, samo nekaj dni bomo kar na jabčku ostali. Z bučkami je pa tako, da so nam ravno nehale delati doma, tako da jih bom morala iti iskat h kakemu sosedu (če jih seveda še kdo ima) ali pa jih kupit - samo ne vem, če bom kje dobila kake bio, tiste z veletrgovin mi ni ravno za kupovat. A mislite, da bi bilo OK, če jo olupim? Tistim iz Lj je res fino, ko imate ta pravo tržnico, drugje po Sloveniji je bolj žalostno, vsaj v manjših mestih... Kok je fino, ko vas spet - vsaj trenutno - sproti berem, da vidim, kaj se pri vas dogaja, mi je to ful manjkalo, samo komentirat pa v glavnem še ne uspem, sem preveč s temle GH zavzeta. Zdaj grem pa še za naju z možem kaj skuhat, da ne bo samo Špela imela kuhanega kosila... Pa za peglat imam še, pa knjige iz knjižnjice bo treba vrnit, pa jih pol nisem uspela prebrat, pa same fine so, med drugim tudi tista o otroškem spanju (brez joka v sanje). Se mi zdi, da malo se pa celo pozna, da se lažje spravimo spat (ja, saj zbujamo se pa zdaj večkrat , samo hitro nazaj zaspimo, po 2. cepljenju sploh nismo prišli več nazaj na 1-kratno zbujanje), pa čeprav le nekaj for upoštevam, celega programa mi ni uspelo speljat - si bom najbrž knjigo kar kupla. A je še kateri pomagala? Čao, Encijan
|