|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  383 384 [385] 386 387   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
7.9.2007 13:51:54   
tinaaja
Tinaaja, če se Calpola ne bi smelo jemati, ko so zobki že zunaj, bi pomojem to pisalo tudi na navodilih za uporabo.

calgel, ne calpol user posted image le pocajtajte virozico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9601
7.9.2007 14:08:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tinaaja, če se Calpola ne bi smelo jemati, ko so zobki že zunaj, bi pomojem to pisalo tudi na navodilih za uporabo.

calgel, ne calpol user posted image le pocajtajte virozico user posted image

Ah ja, sem sm milslila calgel...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9602
7.9.2007 14:08:23   
malecka_mateja
ojla!

hvala vsem da mislite na najuuser posted image user posted image user posted image naredili so ji uz ampak niso nič rekli zato mam v pon še enkrat pa eno drugo preiskavo z kontrastom še!in upam da bo potem kaj novega iz seveda dobrega!user posted image
ma sedaj sem še optimistična amapk ta vikend bo zelo dolg!

vsaj antibiotikov ne rabimo več jest!

zdaj glih sem ji kašico nardila z jabolkom in keksom!In jo maže sedaj!user posted image

kako mate oblečene otročke ponoči?pri nas mamo ful mrlo pa sej ji včeraj vrečo kupla v H&M pa sem jo danes not dala!pa se ni nič pritoževala!pa kupla sem ji copatke na zokn ker druge si vse dol potegne!pa so lepe majo kužke pa za fantke pa punčke pa z kiti muco...ful lepo!user posted image

LP

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9603
7.9.2007 14:33:06   
Encijan
Sem potem Špeli res kar skuhala jabolčka (drugih problemov s korenčkom ni imela) in ji dala najprej malo sokca, potem pa še spasiranega jabolčka. Oboje ji je sedlo, a za prvič raje nisem pretiravala s količino, sem raje sama pospravila ostanek. Sem že pozabila, kako je čežana (čeprav brez dodatkov) dobra! Zdaj pa čakamo na rezultate v plenički, najbrž šele jutri. Takoj po papici sem tam našla še eno dozico korenčka. Upam, da bo jabolko bolje prenesla. Tinaaja, saj ne vem, zakaj sem začela s korenčkom, na več mestih je bil naveden kot primeren za začetek, pa smo začeli. Bom res najbrž potem z bučko nadaljevala, samo nekaj dni bomo kar na jabčku ostali. Z bučkami je pa tako, da so nam ravno nehale delati doma, tako da jih bom morala iti iskat h kakemu sosedu (če jih seveda še kdo ima) ali pa jih kupit - samo ne vem, če bom kje dobila kake bio, tiste z veletrgovin mi ni ravno za kupovat. A mislite, da bi bilo OK, če jo olupim? Tistim iz Lj je res fino, ko imate ta pravo tržnico, drugje po Sloveniji je bolj žalostno, vsaj v manjših mestih...

Kok je fino, ko vas spet - vsaj trenutno - sproti berem, da vidim, kaj se pri vas dogaja, mi je to ful manjkalo, samo komentirat pa v glavnem še ne uspem, sem preveč s temle GH zavzeta. Zdaj grem pa še za naju z možem kaj skuhat, da ne bo samo Špela imela kuhanega kosila... Pa za peglat imam še, pa knjige iz knjižnjice bo treba vrnit, pa jih pol nisem uspela prebrat, pa same fine so, med drugim tudi tista o otroškem spanju (brez joka v sanje). Se mi zdi, da malo se pa celo pozna, da se lažje spravimo spat (ja, saj zbujamo se pa zdaj večkratuser posted image , samo hitro nazaj zaspimo, po 2. cepljenju sploh nismo prišli več nazaj na 1-kratno zbujanje), pa čeprav le nekaj for upoštevam, celega programa mi ni uspelo speljat - si bom najbrž knjigo kar kupla. A je še kateri pomagala?

Čao, Encijan

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 9604
7.9.2007 14:36:16   
amy26
Punce, ki kupujete v A, kakšno robo kaj imajo v C&A? 11. septembra se odpre v Celju in bom šla malo pogledat. Upam, da imajo dobre cunje za otročke.

Men je njihova roba zelo všeč

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 9605
7.9.2007 14:51:36   
dskubin
Lepe slikce!!!

IZVIRNO SPOROČILO: meaa
Srečanje - a bomo imele kakšne armaflexe za tamale? Najbrž takrat eni že ne bodo hooteli bit v naročjuuser posted image Eno podjetje prodaja peno, podobno armaflexu (topla, nepremočljiva), samo da je večja (velikost po želji).

Če bi se dalo zrihtat 100 x 100 METROV, pol Diti sigurno ne bi zlezla dol. No, vsaj nekaj časa ne user posted image
Joke. Nam sta bila tako armič kot dekca že pri 3h mesecih premala.

Erna, hippove kasice jaz dam za vecerjo. Moram pa rect, da imam 2 milupine doma in sta mi obe Banana z nekimi kosmici al riz al ne vem kwa
Ja, pa res so bljak. Pa ful smrdijo.

kupla sem ji copatke na zokn ker druge si vse dol potegne!pa so lepe majo kužke pa za fantke pa punčke pa z kiti muco...ful lepo!

To se je pri nas lani izkazalo za enega NAJ NAJ NAJ nakupov. Lepi, topli, lepo je hodil v njih in še sezuval jih ni, kot vse ostalo, kar sem mu dala na nogice.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9606
7.9.2007 14:53:19   
tinaaja
Encijan, za azcetek je reba lupit vso sadje in zelenjavo kao. Jaz jo. Je prevec npr celuloze v olupku, da bi jo lahko otrocki prebavili (jabolcek).

Ravnokar me je klicala iz agencije ena zenska, da ima v nasem bloku 3 sobno stanovanje na prodaj (sem dala oglas). In ok, 97m2, kul... In koncno vprasam, kaj pa pricakovana cena? 550.000€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva hitro zakljucili user posted image user posted image user posted image user posted image Kam smo prisli... user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 9607
7.9.2007 15:51:02   
draja

Ravnokar me je klicala iz agencije ena zenska, da ima v nasem bloku 3 sobno stanovanje na prodaj (sem dala oglas). In ok, 97m2, kul... In koncno vprasam, kaj pa pricakovana cena? 550.000€ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sva hitro zakljucili user posted image user posted image user posted image user posted image Kam smo prisli... user posted image

no pol se pa ni za bat, da bi ble sosedeuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9608
7.9.2007 16:01:04   
tinaaja
na kaksni drugi lokaciji ni 2x za rect, da se ne zgodi user posted image user posted image user posted image in to ne da bi vedeli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 9609
7.9.2007 16:25:54   
Pikca
kaaaj tinaaja a take cene so, pa kdo to lahko sploh kupiuser posted image

vrtec - zaenkrat ok, Živa je bila dobre volje, ko sem jo prišla iskat (čeprav zjutraj ni bila prevreč navdušena nad tem, da bi sama tam ostala), baje je potem ful sodelovala in celo jedlauser posted image . upam, da bo tudi v naprej tako

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9610
7.9.2007 18:04:41   
Naomi
...izza vogala...qq user posted image

...me ni blo, al pa sem bla user posted image   u glavnem Svit je zobatec st.2...Grizly Adams mu je pa ze dovolil, da koga raztrga z zobki user posted image ...nocke so se umirile ( trkam )...
...GH smo zalaufal, je jedc DEDC user posted image ...pit pa tut noce nic...se ne razume niti z zlicko, niti s kozarcem niti s cucljem na flaski...ah ja...bo ze nadoknadu pol od srednje sole naprej..ga mam na sumu user posted image
...sedi se ne...ga naprej vlece in je k sendvic pol user posted image , pa mal levo, pa mal desno..u glavnm dost pijansko user posted image ...
...najnovejsa zabava doma...u bumbotu pred speglom...ma se enga prjatla k se isto premika, krici pa  tut ''zalizeta'' se user posted image ...
...vse ostalo po oglasih...user posted image
papa

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 9611
7.9.2007 18:14:51   
tinaaja
..sedi se ne...ga naprej vlece in je k sendvic pol , pa mal levo, pa mal desno..u glavnm dost pijansko ...

user posted image user posted image user posted image pol ze vadi za srednjesolsko nadoknajevanje s pijaco user posted image user posted image user posted image user posted image

tole z ogledalom je znano - pa zmeraj pove isto v istem trenutku, da high 5 in pol je cel hec user posted image
PS: bi skoraj lahko rekla: Naomi WB user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 9612
7.9.2007 18:49:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Men se je za zjokat... Sedaj nimamo več vročine, ampak so nam pa po obrazu, glavici in trebušču pojavile pikice. Ampak so tako na gosto "posejane"??? A mislite, da je zaradi vročine v preteklih dneh? Sam pol ej čudno,d a jih je dobil šele danes, ko mu je vročina padla? Bogi moj mali...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9613
7.9.2007 19:13:20   
Encijan
JJasna, da ne gre pri Juretu za šesto bolezen, samo ne vem, če je imel tudi ostale znake? (Bolezen se začenja z naglim dvigom telesne temperature (tudi do 40 o C). Tak hiter dvig temperature lahko pri otroku do dveh let izzove vročinske krče. Prisotni so znaki vnetja zgornjih dihalnih poti, včasih tudi pozitivni meningealni znaki. Temperatura ostaja visoka 3 dni, nato pade na normalo. Istočasno s padcem temperature se pojavi izpuščaj, ki spominja na ošpični izpuščaj. Otrok se ob tem dobro počuti in zdi se, kot da se je z izbruhom izpuščaja bolezen pozdravila. V dveh dneh izpuščaj popolnoma izgine, kar pomeni, da je otrok zdrav. Zdravljenje V času visoke temperature dajemo otroku veliko tekočine, zdravila, ki znižujejo telesno temperaturo, mlačne kopeli.)

Tinaaja, ja saj jabolčka sem olupila in bučke bi najbrž tudi, zanimalo me je samo, kaj mislite o zelenjavi iz veleblagovnic, ali zadostuje, da jo operemo in olupimo, ali je na vsak način treba poiskati zelenjavo pridelano brez škropiv... Pri nas je s tem bolj kriza, razen z domačimi pridelki si nekoliko pomagamo.

Pa še to, slikce z dopusta so vse po vrsti super. Mi Špele nismo spustili v vodo, pa je imela 25°C (sem rekla, da je 27 minimum), Žiga je pa pri 21-ih užival. Jao, jao, pa Fredov obroč smo imeli s sabo in ga nismo sprobali. Me je skrbelo, da se bo podhladila, zato smo ostali le pri namakanju nogic... Ma Špela zgleda eno preveč zaščitniško matko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9614
7.9.2007 19:18:29   
K_a_t_i
Evo luda mama je iz šopinga... Dobila wind stoper, jopček, hlače, nogavice, žabe, kapo pa še rokavice user posted image . Mal me je odnesel, kaj čmo... Vse za mladince!

Tinaaja, calpol po tistem, ko zob prebije dlesni je pomojem čbv. Sej boli prodiranje al kako user posted image

Draja - zakwa pa daješ Živi lekadol user posted image

Joj, bom raj tih user posted image  k jst sem itak čist proti vsem rcnijam , če res ni nujno...

Naomi, če bo Svit zdržu do srednje šole, da se ga napije, častim! user posted image

Srečanje - pomojem bi bla učinkovita kvečenj kaka ketna, ne pa armafleks user posted image . K mislem, da bo čez 1 mesec v tistem cajtu, ku si bom jst 2 kostanja olupla, tamal ne sam iz armafleksa ampak že pr kakem sosedu. Pol pa se bova lohka šla, kdo ma bolj črne roke... Aja, razen Svita - ku on pa ne bo plazu, ampak bo mošt degustiru user posted image .

Za GH jst nimam receptov - mi namreč še ni čist jasno, al tamalga res neki šravfa po želodčku al zakaj se pri hranjenju zvija nazaj in joka. Ma skor pri vsakem hranjenju, tud če kak dan dam sam jabčke user posted image ...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9615
7.9.2007 19:36:31   
K_a_t_i
Kwa je MojcaB., a je dolgčas pri aprilčicah? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9616
7.9.2007 19:37:23   
tinaaja
Tinaaja, calpol po tistem, ko zob prebije dlesni je pomojem čbv. Sej boli prodiranje al kako

vprasanje je bilo za calgel

Jjasna
, mene je tudi spomnilo na 6 bolezen. Poklici na metelkovo, pojdi pokazat, naj ti povedo, kaj je. Glej s pozitivne strani - zgelda, da je prebolel eno otrosko bolezen, ki nas se caka user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9617
7.9.2007 19:39:52   
tinaaja
Encijan, ja ce ni druge, pol verjetno pac iz trgovine in ja seveda olupit. Oziroma bolje pravijo je pol hitro zamrznjena zelenjava, ki ohrani vecino vitaminov in ostalih zadev.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9618
7.9.2007 19:52:08   
Anonimen
Jah, zgleda da je res 6. otroška bolezen. Se pravi, da je ven iz najhujšega in naj bi v roku 2-3 dni izpuščaji izginili. Upam. Mami je že itak cel teden zaprta v hiši in se ji že meša, pa še sinko bolančkan... in mami vsa v navalu čustev... kaj hočeš, ko pa imamo tako radi te naše male škratke.user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9619
7.9.2007 20:03:11   
erna14
encijan-jaz tud kupujem v sparu ali merkatorju ker pac nimam druge izbire razen ko naredim kako zalogo iz dolenske k je iz domacga vrta tako da....
jjasna-ti kar pejt pokazat na metelkovo
kati-a smuce pa sanke si tud kupilauser posted image .super za nakupe to pomeni da nisi vs dnar na dopustu porabla
naomi-a se ni konc reklamuser posted image

grem spat nocccckaaaauser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9620
7.9.2007 20:04:22   
erna14
jjasana-no sam da si dala cez to pa je vse ok bozcek mali user posted image user posted image za jurcka.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9621
7.9.2007 20:04:37   
thaiss
ERNA ZS

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 9622
7.9.2007 20:05:33   
Žabika
O Jasna, tebi pa Jure res že zdaj povzroča sive lase. Upam, da pikice kmalu izginejo. Mogoče kakšna nova hrana?

No midve s Hano pa sva šli danes na PK na odvzem krvi. Malo je zajokcala, jaz pa nič! user posted image Sem odlašala s tem, zjutraj pa sem si rekla, da to pa ja ne sme bit kaj zelo takega in sem se skulirala in je bilo čist ok. Je bila pa tudi sestra zelo, zelo prijazna, kar tudi zelo pomaga. Zdej pa čakam izvide, da vidimo kdaj bomo cepljeni.

Je pa Hana popoldne odspala 2 uri skupaj! Mi je namenila malo popoldanskega počitka, ker imam danes praznik - danes (no v bistvu 08.09., ampak danes je bilo "slavje") je dan fizioterapevtov. No ali jo je pa jutranje špikanje tako utrudilo.

Naomi: sekretarka iz rumenega Bumbota pozdravlja pijanega predsednika Svita!

< Sporočilo je popravil Žabika -- 7.9.2007 20:16:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9623
7.9.2007 20:17:04   
K_a_t_i

Tinaaja, calpol po tistem, ko zob prebije dlesni je pomojem čbv. Sej boli prodiranje al kako

vprasanje je bilo za calgel

u ja sej, pardon user posted image  - tud jst sem mela v mislih calgel...

Erna, sanke so se mi zdele preotročje, o smučah pa še razmišljam - ne vem, če ne bi raj snow board...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.9.2007 20:18:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9624
7.9.2007 20:27:07   
draja
Kati saj ne dajem Živi lekadola - včeraj smo ji dali prvič (in zaenkrat edinkrat) četrtino dovoljene merice, ker ni in ni mogla zaspati, pa so punce svetovale, da naj ji nekaj dam proti bolečinam. Poskusili smo, če bi ji to vsaj malo olajšalo bolečine, da bi spala saj dve urici v kosu in ne bi bila po 2, 3 ure sredi noči budna in jokala, ker to ji res ni podobno.

Tinaaja ta calgel ti ni usojenuser posted image user posted image user posted image .

Jjasna tudi jaz sem najprej pomislila na 6. bolezen, saj so to tipični znaki, pa še precej pogosta je pri malčkih. Upam da je bilo res to in da ste ven iz najhujšega.

Žabika vse najboljše za praznik fizioterapevtov. Uf jaz bi rabila zdaj eno fajn terapijo, saj moram Živo kar naenkrat vlačiti po rokah - bi bilo bolje da bi me mala na to navadila že na začetku, ko je imela samo 3 kg.

Čestitke Svit za drugi zobek!

Pikca super, da je Živi vrtec všeč!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 9625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  383 384 [385] 386 387   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  383 384 [385] 386 387   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?