|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Miom
11.9.2007 19:14:33   
zorica


Danes, ko me je G pregledal z UZ je ugotovil miom.Sedaj pa me zanima, ali je kljub temu možno zanositi, ker trudiva se 1,5 leta.
V torek grem v MB da pogleda še doktor in se odloči za naprej.Pa se mi poraja vprašanje - zakaj odločil?Miom je velik 3 cm, v maternici in meni je edino najbolj logično da mi naredijo laparoskopijo in pogledajo tako še vse drugo.Ker tudi splav, ki sem ga imela v mladosti, je lahko pustil za posledico neprehodnost jajcevodov, kar sem že januarja omenila v MB pred IUI, pa so mi rekli, da je to že za mano.

Sem danes kar malo jezna.Počutim se, kot da sem ves ta čas zapravljala čas in upala brezveze.Ter hodila na IUI.
Je pa danes  moj G obširano napisal nekaj na napotnico in rekel, da sedaj pa me bodo morali pregledati.Po njegovem mnenju bi morali najprej dati skoz te osnovne preiskave - laparoskopijo, če več kot leto dni ne zanostiš, prej kot IUI.Saj mam še lahko kakšno pregrado, neprehodnost.

Mi pa daje to novo upanje, da bom po tem v kratkem zagledala user posted image in seveda zavest, da do teh preiskav ne bom zagledala user posted image




Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Miom
12.9.2007 9:17:21   
smigli
Tudi pri meni so ugotovili, da imam 3cm miom, pa sem vseeno zanosila brez problemov.
Meni je moja gin. povedala, da miom ni ovira pri zanositvi. Težave nastanejo med nosečnostjo samo v primeru, da se ta začne razraščati, ker potem jemlje prostor zarodku. Zapleti so pa redki.
Danes imam zdravega nagajivčka, ki mi ne da miru niti sekunde! user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Miom
18.9.2007 21:13:24   
zorica


Sedaj pa nevem ali sem jaz nora ali kaj.
Danes pridem v MB kjer me čudno gledajo in neprijazno povejo, da se moram naročiti in da kar tako ne morem priti.Sem rekla, da sem klicala in sestri povedala, da kličem da bi se naročila in mi je rekla, da naj najprej pridem da vidi dr. kaj je in potem se bom za dalje naročila.Mi začne da oni kaj takega sigurno niso rekli user posted image .Pa pol jaz njej, da se sigurno ne bi peljala eno uro na blef, če me bodo vzeli ali ne, saj sem v bistvu klicala da bi se naročila.Potem še mi začne, da pa ja miom ni taka nujna stvar, da to lahko počaka.Ampak sem rekla, da imam multiplo sklerozo in da ne morem zanositi, pa bi morala, sedaj ko mi stanje miruje in da je očitno moj G presodil da ta miom to moti.No v glavem sem prišla po treh urah čakanja - pokvarjen UZ na vrsto prva.Tam dr. ful prijazna, ampak seveda doda kao da moj G nima pojma.Da ona ne vidi mioma, pač pa enometiom ali nekaj takega in da res da imam jajčnik povečan, ampak ni to nič user posted image

Nato me še vpraša ali imam prehodne jajcevode.Sem rekla da ne vem, saj me niso dali na nobeno preiskavo.Ona meni, da imam še en IUI in da se naj čimprej naročim.
Ali ne bi bilo bolj pametno pogledati če mam prehodne jajcevode, saj je danes sama vidla, da čisto vse dol ne šitma.Čemu potem še en IUI.

V glavnem jezna in razočarana sem.Spodaj me nonstop štika in boli, pa nihče nič !!!!!!!!!



(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?