guppy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy Skratka Guppy, zasledila sem zadnjič, da je imel tvoj Marko krčke. Ker jih ima moj Tinej tudi me zanima kako si pomagala takemu malemu? Super post o krčkih je napisala naša enciklopedija nana27. Preberi TUKAJ (to je eden od zlata vrednih linkov, ki bi ga septembrke lahko shranile za v bodoče). Pa še ena cela tema je bila na RR napisana na temo krčkov. Klikni TUKAJ. Jaz sem mu najprej dajala Gas Bimbi kapljice in je malo zaleglo - ugotovila sva, da joka predvsem, ko en dan ne kaka in ga potem vse skupaj napenja. Potem sva z možem ugotovila, da ga dudika ZELO potolaži, najbolj pa mu paše, če ga ob močnih krčkih dava v naročje, v položaj lunce, ko se igramo, pa ga masirava po trebuščku v smeri urinega kazalca. Potem sva nabavila pa še Sab Simplex kapljice, ki nam jih je en teden nazaj svetovala pediatrinja (dobiš v lekarni brez recepta) in od takrat sploh ne joka več neutolažljivo, ampak se ga da lepo potolažiti. Prav tako pazi, kaj ješ, sicer to že sama veš. Upam, da si šla zaradi mastitisa nazaj v porodnišnico, da ti dajo antibiotik? Meni se je stanje popravilo v dveh dneh, zdaj sem že kot prerojena! nefretiti, blagor tebi. Mene pa še boli notri v trebuhu, občasno pa tudi levi in desni krajec zunanjega šiva. Imela sem tako velik šiv, da so mi dali 23 sponk . Pa čiščo imam tudi še vedno... kdaj bom nehala krvaveti?? ... S hemoroidi pa nimam težav, takoj po porodu je šlo vse nazaj. Za Sab Simplex pa preberi zgoraj. srček, hvala za info! mony, tok si me nasmejala
< Sporočilo je popravil guppy -- 12.9.2007 14:11:07 >
|