Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, boš videla, da se bo vse uredilo in ne bodi preveč zaskrbljena nad tem, ker na žalost je res tako, da ne moreš čisto nič narediti. Pravijo, da
vse čuti, zato je bolje, da ostaneš optimistična kolikor se pač da in verjemi v dobro. Na koncu se vedno vse uredi nam v dobro in tako kot se mora.
. PDP imam 1. Maj. Danes imam spet pregled pri dr. Miglarju, da določiva datum za pregled NS, katerega bom opravla v Feldbachu. Ima katera že kako izkušnjo?
zate. Ne dovoli, da te preplavijo negativne misli. itak ne moreš trenutno na nič vplivati. S pozitivno naravnanostjo pa se da marsikaj. Glej, moj mož je imel brata dvojčka, ki je v trebuhu mamice umrl - se ni pravilno razvijal. Jaz sem zelo vesela, da je vsaj eden od njiju preživel
Tudi jaz sem si privoščila najprej Donat, potem pa kar kavo in rogljiček, zdaj bom po malem mlela naprej
Uf, si me s tole papriko "zrajcala", še dobro, da jo imam še v hladilniku
Preprečiti tega itak ne moreš.
za srečo.
skuhal za kosilo špinačo, zelo dobro je pripravil pire krompir in zraven še spekel piščančji polpet. Mnjama