itata
|
bamby: upam, da se kmal pozdraviš. ne se dat:) iz tvojih ust v božja ušesa al kako se že reče: da bi blo res tko hitr tole zrihtan ja majhen je še otroček majhen... sej zato pa moram mal več živcev na to temo pokazat... vmes je moj že prijokal, da zakaj se zdej ne morjo videt, pa da ga ****. sem mogla jaz njemu razložit, da mogoče ga pa ne ****, ampak je njegovi bivši se težko tko dobit, da je pač on zraven in naj gleda na stike tko, da so to stiki med njim in otrokom, da se ona razbremeni in ima mogoče slab dan in ga noče videt ona njega in nima veze to s stiki z otrokom pač - sej pol se zmeri tko obrne, da men javka kaj je narobe pa jaz njega mirim, da mu noben nič noče... je prav hecn izpadl na konc k da jaz njo zagovarjam... mogoče se bodo pa kak drug dan zmenil. v sredo mu je pa jasn, da ma ON stike z otrokom in da mu morava it igračke kupit. sem malo bolj mirna zdej. pa tud odločil se je zame in dejansko speljal zadeve, ne glede na težavno situacijo. to je res. sej bo počas. sem mogoče pozabla povedat, da sem šla prejšnji teden še samoplačniško na morfologijo. to k sem enkrat mislila, da bi šla na 3D, sem se odločila kar za obično pol. ni mel veze z denarjem, ampak ne vem tko pač, hecne so mi une 3D slike ful. šla sem itak samo po drugo mnenje. v dravlje k dr. tul-mandič. je ful strokovnjakinja in ima ful dobro to UZ napravo. je blo tokrat še men vse jasn kaj gledava pa vse mi je lepo pokazala in razložila. stokrat bolš k pri moji G. tko da sem bila prav zadovoljna in pomirjena, ker je še ona potrdila, da je vse ok - eni kolegici so namreč šele na drugi M ugotovili napako - pol je pa prva G rekla, da je ni hotla strašit - katastrofa! nočem vas strašit, ampak tudi to se kdaj zgodi. pa sem si jaz lepo še en UZ plačala sama in mam zdej mir. pridne bodite