Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Res no, tako se imenuje zato, ker je full simpl za narest.Tule je receptek: 
in
. mi bomo pa imeli
.
ja majhen je še otroček majhen... sej zato pa moram mal več živcev na to temo pokazat... vmes je moj že prijokal, da zakaj se zdej ne morjo videt, pa da ga ****. sem mogla jaz njemu razložit, da mogoče ga pa ne ****, ampak je njegovi bivši se težko tko dobit, da je pač on zraven in naj gleda na stike tko, da so to stiki med njim in otrokom, da se ona razbremeni in ima mogoče slab dan in ga noče videt ona njega in nima veze to s stiki z otrokom pač - sej pol se zmeri tko obrne, da men javka kaj je narobe pa jaz njega mirim, da mu noben nič noče... je prav hecn izpadl na konc k da jaz njo zagovarjam... mogoče se bodo pa kak drug dan zmenil. v sredo mu je pa jasn, da ma ON stike z otrokom in da mu morava it igračke kupit. sem malo bolj mirna zdej. pa tud odločil se je zame in dejansko speljal zadeve, ne glede na težavno situacijo. to je res. sej bo počas.
)?
klical iz službe in pravi, da je čist u k
, ker je ornk zbolu.Ooo neeee, spet bomo brez jote š
.Upam, da ne bom še jest kej bacilov fasala, sej šmrkam in čiham pa itak že
.Zgleda nas je res več takih.
, pa mu kakšno
. mogoče se pa omehča