|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 221 [222] 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 14:42:19   
mojca75
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  auroraa

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5526
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 17:36:44   
MarijaPo
Pejte se solit s temi vasimi toplicami.
No, sej, mi Ljubljancani imamo tle kotlino, kar pomeni, da smo tud v neke vrste toplicah. :)

Pri nas je veselo, ker je jutri petek in se Igor vraca za stalno, torej sele decembra bo sel spet v nemcijo, ampak takrat samo za 2 tedna (ne kot zdaj, ko je bil en mesec tam).
Juhu!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5527
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 23:07:46   
žmož
No, mi smo pa zdejle iz ambulante-in sicer z ta večjim. Ga je kar na enkrat zagrabila koprivnica oz.urtikarija in začetnih dveh mehurčkov je bil v 1,5 urci skoraj cel posut z mehurji. Seveda nimam niti približno pojma, kaj bi mu lahko naškodilo, je pa dobil dve tableti, 3 dni pit Claritine in še dva dni eno četrtino neke tablete popit.
V glavnem zdaj smo ok, razen tega, da zdaj Tajica cvili. Čao

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5528
   RE: Male majčice in majčki (2006)
11.10.2007 23:35:01   
Kalina
Oj!

žmož bogi tvoj misek. upam da bo kmalu boljseuser posted image

Mi smo ok, dons je bla Kalinca tecna k sto user posted image . Po 1h lezanju v temi za spanje se dvigne in zacne mamaaa, mamaa, Ddaaada, dajaaa (mene klice - Darja) itd. Ko je vidla da jst kao spim, pride in me tresne po glavi. mislim ej za znort. Pol je se neki skakala po pojstli in koncno zaspala.

Jutri zvecer gre mama vn zuraaaat, juhejuser posted image mam da se upicanimuser posted image Nism bla kaksne 2,5l v lajfu. Sploh nevem vec kako to zgleda, seveda sm morala it v shoping po kaksne seksi cunjeuser posted image


evo se par slikic prpopam, da nas ne pozabteuser posted image
Tko me pogleda, ko jo vprasam; kako je Kalinca jezna na mami?

 user posted image

Tkole si stima programe na tvju:
user posted image
 

a ni faca ta moj hudicek mali?user posted image user posted image user posted image

Bodte fajn bejbe!





< Sporočilo je popravil Kalina -- 11.10.2007 23:36:00 >


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5529
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 7:56:58   
puncica
Dobro jutro punce
Evo petek je tukaj in jutri lahko dlje spimo user posted image user posted image (ja valda), mah pri nas smo po starem, je bil pa tamali spet poscan do vratu in ne vem al so plenice krive al ne znam več previjat al kaj hudiča, mamo pa une Linostar od Mercatorja in ne vem če jih bom še kupila, ker neki štrajkajo, pol pa ubogi revež čist premočen noter leži in valda ga previjat ponoč ni glih super duper.

Naša tavečja je pa pravi ženski casanova, včeraj na telovadbi se je pa z drugim lubčkala in objemala s fantkom ki je isto star kot ona in imata na isti dan rojstni dan. Je prav smešno ko se spomnem, ko sem bila v porodni z mojim L in je tam mimo prišel ati od tega fantka in rekel da njegova tud rojeva sam s CR, pa sta se potem z mojim L neki pogovarjala una je rojevala in rodila po moje 2 urci prej, jst pa tud deca sta se pa menila user posted image user posted image user posted image IN zdaj sta s tem fantkom v isti skupini v vrtcu in se ful štekata, včeraj sta se ful lovila po telovadnici pa objemavala in bila ful razposajena in en drugega spraševala če sta prijatelja. Prav smešno ju je gledat.

Uh luštna tale mala Kalinca, pa samo laski so jo, naš je pa še čist gol, pa še blond po vrhu, pol se še manj las vidi ampak vsaj s striženjem nimamo problemov. user posted image user posted image

auroraa sej veš UŽIVAJTE!!! user posted image

mojca pa dejta malo mojco komu pa si mal privoščita, ker mi deluješ popolnoma brez energije, sej taka ne morš funkcionirat, pa če je to sam za kakšno urco, npr. sama doma, svečke, kakšna kopel, kakšno dišeče kadilo pa mal cartanja mal razvajanja, uh bomo tud mi tole uresničl, sam kaj ko kopel ne pride v poštev, mamo premal vode user posted image user posted image

Marija jeeeeee vidiš ratal je in spet boš imela svojga prelestnega Igorja doma. Izkoristite čas ko boste spet skupaj.

žmož upam da ugotovite kaj pesti tegale tvojga tavečjega pa je to bila alergija al kaj? Uh tega je mene tako strah, ker pol sploh ne veš kaj in kako drugač ravnat, ker ne veš od česa je a ne.

mojsonček a že uživate al si čist dol padla od dela? NO upam da to prvo.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5530
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 8:12:32   
mojca75
Puncica... je v planu, je v planu, k bo mel user posted image  Rojstni dan, dava Mojči k mojim in greva mal povandrat!

ma sej nisem tolk fuč, sam jamram rada user posted image ! ma ne, mori me tale magisterij, zdej so mi še v službi odobril financiranje (preko študijskega dopusta), tko da sploh nimam spasa, v ponedeljek se dobim s potencialnim bodočim mentorjem, ....pa tko no. Niha mi energija.

Ampak ja, vseeno je lepo na svetu, zdravi smo, zebe nas ne, za jest imamo, kaj čmo več.

(en sma optimizem ane user posted image )

Žmož, madoniš tole je blo pa hitro, še dobro da je bla sam koprivnica in ne kaka hujša alergiska reakcija! poročaj!

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5531
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 9:18:25   
MarijaPo
Zivjo Bejbe,

mene kar razganja od srece, ker pride Igor. On je tako neskoncno lep in pameten in priden in prijazen in moj mozek.
Danes v nemciji strajkajo vsi vlaki, tako da bo stezka prisel do aviona, ampak glede na to, da ga doma caka ful huda punca v novih oblekcah (to sem jaz), se bo valda ze nekak potrudil.
Moram malo pospravit po stanovanju pa iz njegove postelje odstranit Zvezdkota (to je igraca - un Flat Eric iz reklame), ki zdaj zaseda njegovo mesto (jaz ne morem spat v zakonski postelji, pa da ni nikogar zraven in Zvezdko je super, ker ne smrci in se ne premetava kadar je zivcen. Zvezdko po moje itak nikoli ni zivcen, ker se skos smeji. Ko sem ga dobila v dar od Igorja (to je bilo daljnjega leta 2000), je bil moj oce cist zgrozen, kako mi je lahko dragi podaril tako grdo igraco in ga poimenoval Spaka. Ker meni mnenje mojega oceta vedno veliko pomeni (ponavadi tudi volim istega cloveka/stranko/mnenje kot moj oce), me je bilo potem bogega Zvezdkota ful strah in sem ga zvecer, ko sem sla spat pokrivala s kaksno majco. Bogi Zvezdko, pa tako srckan je in tudi uporaben, zvecer se vcasih z Igorjem greva pantomimo z njim, ker ima ful dolge roke in noge in se da fino pokazat tist, kar hoces da nasprotnik dojame. Ceprav, Igor me vcasih precenjuje in si zamisli kaj, kar jaz sploh ne poznam. Recimo zadnjic mi je skusal pokazat Vinceta Van Gogha. In jaz valda, takoj dojamem, da je van gogh (on je imel namrec odrezano uho, ker si ga je odrezal). No, ampak jaz se nisem spomnila kako mu je bilo ime (da je bil vincent) in pol je Igor hotel pokazat cent (da bi cez cent nekak dojela vincet), ampak ker sem jaz orto trapa, spet nisem razumela, da je 100 kg en cent in sem mu skos govorila, da 100 kg ni nic, da 1000 kg je tona, ampak da 100 kg ni pa nic. No, bogi Igor se je se naprej trudil z nemogocim nasprotnikom (mojo razgledanostjo) in ker je zelo pameten, se je spomnil, da lahko cent pokaze tudi kot evro cent (to sem takoj dojela, ker imam rada denar) in potem mi je tudi potegnilo, da je tip vincent. :)

Ne morem verjet, da take traparije pisem. :)

Uzivajte!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5532
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 11:20:18   
puncica
Marija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mater se smejem ko tebe berem. Uh si luštna, sem pa takoj mogla na google odtipkat kaj hudič je flat eric in evo mi ga ven vrže a je to to:
user posted image


pa sej ta  je pa fuuuul luštn, ne vem zakaj se je tvoj oče zgražal user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5533
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 12:54:12   
maya2
Petek je! super! tale teden je bil pa res doooolg. Sicer mi je fuuul dela za vikend ostalo pa bom že nekakouser posted image

Karin se vročina ni ponovila od srede zvečer, lulala je, je še vedno ko eno pišče (mi sploh ni več jasno kako naenkrat ne mara jesti ničesar pa čisto vse je jedla... malo dvomim da je to zaradi bolezni) jo imam na sumu da je ratala zbirčna Metkauser posted image
Že ko vidi hrano se na daleč dere 'noče' nimam več idej kaj naj ji še damuser posted image user posted image user posted image zvečer že cel teden hodi spat brez večerje, ker ja tako vpitje, ko je čas za jest da ni za poslušat...
Spali nismo že 4 noči zapored, spet ne vem kaj jo muči, a se je že lahko razvadla da jo moram vsako noč ven jemat pa cartat pa pijačo dajat, pa dudo, pa kužija,..... ja pa še to: oči ni dober, mora pridit mamiuser posted image user posted image imamo očitno 'mami, mami' fazouser posted image

V glavnem upam da karkoli nas je že lovilo, da je minilo, da bojo tele petice kmalu zunaj in da se bom lahko naspalauser posted image user posted image
Preseneča me iz dneva v dan koliko že razume, kaj vse zna povedat in kako spretno nas ovija okoli prstauser posted image ... se pa pričenja upirat na vseh področjih, vsaka druga beseda je 'noče', čeprav se čez sekundo izkaže da pa pravzaprav hočeuser posted image

Ideje za igranje: dajte malo napisat kaj vse počnete z malčki, da dobim še kakšno idejo, se mi zdi da vseskozi počnemo iste stvariuser posted image , ki jih zadnje čase seveda 'noče' počet.

tako grem še malo pospravit, potem pa po Karin v varstvo, pa malce na sprehoduser posted image user posted image .

Lepo se imejte za vikend!!user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5534
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 13:05:17   
puncica
maya samo na hitro valda ne more Karin spat če je pa lačna. Pri naši tavečji je bilo tako če ni jedla zvečer se je ponoči drla in hotla mlek, če je pa jedla je pa lepo spala in še danes je tako. Tako da jaz mal sumim da je tvoja Karin lačna in zato ne more spat, če res tako malo je, kako jo pa prepirčat je pa druga stvar.

Igre najnovejša je da sestavlja ladice en za drugo al pa vlakec, zelo rad čečka po papirju pa tud drugje user posted image , rad ima da mu dam neki na krožnik in potem to pika na vilčko. Skupaj kr naprej gledamo knjigice, rad se lovi okol po stanovanju, no skratka da se mi skrije in ga potem jaz lovim al pa da delamo kuku (mami pokrije obraz in potem pogleda in reče kuku), obvlada poganjalca,...


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5535
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 13:56:08   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Igre najnovejša je da sestavlja ladice en za drugo al pa vlakec, zelo rad čečka po papirju pa tud drugje user posted image , rad ima da mu dam neki na krožnik in potem to pika na vilčko. Skupaj kr naprej gledamo knjigice, rad se lovi okol po stanovanju, no skratka da se mi skrije in ga potem jaz lovim al pa da delamo kuku (mami pokrije obraz in potem pogleda in reče kuku), obvlada poganjalca,...



Mi tudi delamo vse to. Poleg tega je pa neizmerno rad zunaj, kjer : s palico tolče po avtuuser posted image in ga tako popravlja (na srečo popravlja rdečega, starega renoja, ki ga imamo kao za rezervo in za kakšnega odojka od kje pripeljatuser posted image , nissan mu pa ni všeč - še sreča, če ne bi ati znorel), rad opazuje in hrani živali, zelo rad se igra v pesku, kjer ima zdaj en tovornjak, en mešalec za beton in eno cisterno za mleko (več avtov ne dovolim, ker potem je čist blesav in sam meče reči, ker jih je preveč) ter lopatko, grabljice in eno kladivouser posted image , izredno rad sam poganja tricikel (noče sedet gor, ampak ga rine), rad meče kamne v luže ali v Kolpo, ima svojo metlo in smetišno in pometa dvoriščeuser posted image , rad meče in brca žogo (vendar samo na traviuser posted image   - pojma nimam, od kje mu to)..

Od "notranjih" opravil pa raztura še računalnik ( zna sam prtisnt pod priljubljenimi črko P , ker mu potem vrže ven slikce s kužati), ima baby flomastre, s katerimi vse poriše ( hvala bogu, se da vse zbrisat, tudi roke, le s stene nekak ne gre čistuser posted image  ), "bere" pojočo knjigo in zraven kriči tralalala (tako, da itak nič ne prebere, ker sploh ne ve, kaj gleda, samo muziko posluša in se dere...) , ponovno je odkril pametnega kužata, le da ga zdaj namontira na tomijevega poganjalca in ga vozi okrog kot dojenčka, sezuva si copate in jih skuša nazaj obut, pospravlja si spodnje predale omare in si oblačila kao oblači in pri tem jamra"jeeeejjjj, jeeeeej ,epi epi... - jej jej, lepi, lepi ), skartka, zelo je aktiven,

vendar pa pri vsakem" delu" zdrži zelooo malo časa in zeloooo redko se zgodi, da želi to delo opravljati sam. Kar pomeni - mamiiii, ti ti ti ti, bejš  ( pride do mene, me vleče za roko, rine za nogo in me skuša prestavit tja, kamor hoče)....

Aja, pa nad Krtkom je zadnje čase naravnost navdušen!!!! Ko ga gleda, je celo deset minut pri miru.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5536
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 13:57:43   
MarijaPo
Bravo Puncica! Tocno to je moj Flat Eric, imenovani Zvezdko. :) Sam moj nima klobuka in cevljev, ampak zdaj vem, kdo si bo sposojal Evine cevlje. :)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5537
   RE: Male majčice in majčki (2006)
12.10.2007 14:12:03   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

maya samo na hitro valda ne more Karin spat če je pa lačna. Pri naši tavečji je bilo tako če ni jedla zvečer se je ponoči drla in hotla mlek, če je pa jedla je pa lepo spala in še danes je tako. Tako da jaz mal sumim da je tvoja Karin lačna in zato ne more spat, če res tako malo je, kako jo pa prepirčat je pa druga stvar.


hmmmmmmmmmmmuser posted image lahko da imaš prav... bom probala danes kaj drugega če bo šlo.... bi blo super če bi hotla vsaj mleko zvečer spit...



(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5538
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.10.2007 20:35:04   
lenika
Hojla!

Končno se spet javljam. V službi je norišnica, doma pa tudi. Prejšnji četrtek me je vzgojiteljica iz vrtca klicala, da ima Matic 39 vročine. Dobil je angino in seveda antibiotike. Ta teden cel teden ni bil v vrtcu, bil je ultra ubogi in tudi zelooo tečen. Revčku je nonstop teklo iz nosa, kašljal je, jest ni hotel in posledično je bil popolnoma brez energije. A sedaj je že veliko bolji, čeprav še malo kašlja.

Sem se pa prav nasmejala vašim postom, ker vidim kako so si otroci v tem obdobju podobni. Auroarra tudi naša kuhinja izgleda podobno, Barbs, tudi Matic me nonstop nekam vleče. Puncica ima pa s tavečjo že ljubezenske probleme. user posted image
Kalina lušna je mala Kalinca, prav fascinirana sem nad njenimi laski.
Maya2 pozdravite se.

Uživajte preostanek vikenda.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5539
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.10.2007 8:40:47   
maya2
Dobro jutro!

Mi smo že boljši, vročina se ni ponovila, driska ne več, pije 'normalno'... kar zanjo še vedno pomeni le 3-4 dl na dan. Je malo bolje, že reče njam njam. Zadnje dve noči se je zbudila le po 3xuser posted image , manj si drgne s prstom po ustih, tako da očitno nam le zobki tako hudo nagajajo. Pa še niso ven prišli... kaj še bo.

Lenika: ja te čist razumem, jaz sem zadnje dva tedna zasuta z delom, pišemo šolske naloge, se mi zdi, da non stop samo sestavljam in popravljam naloge, potem se ti pa še kak razred zmeni in ti 'zaštrajkajo' in moraš ponavljat, pa grejo spet ure v ničuser posted image

Igranje: hvala za ideje.. saj nekaj podobnega tudi me počnemo, imam pa podobni problem kot Barbs: nič ni prav dolgo zanimivo, trenutno še najbolj voziček z dojenčkom, ki ga z velikim ponosom rine naokrog, dokler se ji pač da, potem pa ga mami nosi za sabouser posted image , ja pa za dojenčka je naštimala posteljico, kar sama je našla eno škatlo od čevljev in ga dala ajatuser posted image user posted image , zdaj ga pa pokrivamo, pa povšterčka smo mu naredileuser posted image . me je pa zadnjič presenetila, ker je s takim veseljem nabirala odpadlo listje. user posted image

lepo nedeljo vsem!user posted image




(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5540
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.10.2007 13:27:38   
lenika
Ja, tudi naš Matic nima koncentracije z nobeno stvarjo za več kot za 5 minut, potem je pa že tečnarjenje. Pa za vsako drugo stvar se dere, NE, NOČE!!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5541
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 7:03:45   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

danes sem zgodnja, ker grem na en psiholoski posvet za eno sluzbo (ki je najbrz ne bom sprejela, ampak psiholoski posveti so pa kul).
Igor je srecno doma in bo doma do zacetka novembra, ko gre (samo za en teden).
Pevka je srecna, ker smo bili cel vikend pri babici, ki ima hiso in veliko parcelo - sadila je roze. :)

Uzivajte!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5542
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 7:39:09   
puncica
Dobro jutro punce
NO jst sem pa slabe volje, pa ne zarad vremena al pa otrok al pa L al pa službe pač pa zarad tega ker vidim kakšni osebki se šprancirajo tle gor na RR in kako primitivno se obnašajo, poleg tega pa imajo še majhne otroke user posted image

Ma nič mi smo po starem, tamal je neki težil ponoči, ker ne vem al ga je bolel trebušček al ga je bol ušesek in je kr jokal, pa sem mu pritiskala na ušesek pa se je smejal user posted image zdej pa nimam pojma al se je smejal al ni vedel kaj je al kaj,  no pol sva mu dala v ritko svečko in je vsaj zaspal, ker drugač bi bila spet rezervna kristusa oba z L. Pa čajek je mal spil, pa še mal fiziološke sem mu zlila v nosek, bom pa danes pospešeno zlivala tole fiziološko, da se ja kaj ne razvije. Tavečja pa je lepo spala včeraj je celo sama šla ponoči na wc lulat user posted image sem bla res kr presenečena.

Pa mami mi je spet pridigala da kakšna sem in da vse preveč kompliciram. Pa sem sam rekla da noečm da bi tavečja jedla gobovo juho ker so gobe težke, da je potem ne bo trebuh bolel, pol mi pa vrže da ta pa ta, pa da cel krožnik gobove juhe otroku ki je star let pa pol. Mah sem si misla pa kaj hudiča me brigajo drugi, to me pa tako pogreje, da me primerja z drugimi in kako delajo druga mamica, uh res mi gre tole na žvice. Ne vem kako ne zastopi da mi delamo po svoje, drugi pa naj kokr čejo, mene ne briga če jim dajejo že pri 3 mescih meso in govejo meso in če pri 1 letu jedo vse in pri 3 letih pijejo pir. Uh me je tole pogrel. Ma nič res sem slabe volje, bo že bolje.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5543
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 9:02:21   
Lara28
Oj punce in mali majčki!
Že kar nekaj časa se nisem oglasila, tudi brala ne kaj dosti. Smo imeli bolezensko pester mesec. Viroze ena za drugo. Začeli smo s 5. otroško, potem prehlad, rota virus, hud bronhitis in na koncu še viroza z vročinskimi krči. user posted image Skratka ni da ni. Dvakrat smo za nekaj dni končali v bolnici. user posted image
Zdaj je hvalabogu že veliko bolje. Danes je šel po dolgem času spet v varstvo. Nimam pojma od kod se je vse skupaj vzelo, ker ni bil v stiku z nobeno od teh bolezni.
Tak da punce - bodite srečne, da so živahni, nagajivi, trmasti...  sam da so zdravi. Jaz sem v bolnici prejokala noči, ko sem ga gledala med spanjem, vsega prepikanega, s kisikom, med vsemi možnimi preiskavami. Iz našega živahnega fantiča je postal čisto ubog, vseh se je panično bal, ponoči ni spal ampak se je s kriki zbujal, niti z atijem ni hotel več ostati sam, čeprav je bil ati prej zakon... Zdaj se stanje normalizira, upam da bo sčasoma pozabil na vse hudo kar se mu je dogajalo.
No mene je vse skupaj spravilo čisto na rob živcev, brez volje in energije sem ostala. Danes moram spet v službo, pa že zdaj samo mislim na malega, kako bo pri varuški. Ati ga je zjutraj peljal in je rekel, da ni bil ravo navdušen, ko ga je tam pustil, se je pa razveselil ostalih otrok.  Sicer pa bo danes tam samo do kosila in potem gre sestra po njega in ga pripelje domov.
Mejte se, jaz moram v službo...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5544
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 9:09:33   
mojca75
mi smo bolni, jaz in mojči, tud atija nekaj lovi.
Jaz spet vsa zabasana, mojči z zelenim smrklom in vnetimi učki, ...

popoldan nas obišče dohtar =babi, pa da vidimo kaj nam je user posted image

Nič se kaj javim, bodite v cvetju!

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5545
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 10:13:51   
maya2
Mojca75: user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravite se!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5546
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 10:53:02   
mojca75
SEM uspela še za nazaj prebrati, pa vidim da je pestro. Lara28 - joj sem se kr strasla k sem prebrala vročinski krč, madona, to pa res nobenemu ne privoščim. Grdo za videt, ane!

No ja, Mojči se danes začuda veliko sama igra, sicer pa je pri nas podobno kot pri vas, veliko riševa, prelaga (strašno rada) divje kostanje, ful rada zlaga eno kocko z liki  tole tuperwarjevo, vse like že zna najti in zložiti,l ene 3x zapored pol se pa naveliča. okoli vozi porivaček, al pa se vozi z njim, al pa en tak voziček, pa knjigice so zakon!
pa pesek zunaj in kanglica in set orodja (šraufenciger,...etc), nasploh rada kaj šraufa (z atijem) in kluči so tud zakon!

Pa še...in še... ampak vse je bolj kratkega veka

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 5547
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 11:20:56   
Lara28
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

SEM uspela še za nazaj prebrati, pa vidim da je pestro. Lara28 - joj sem se kr strasla k sem prebrala vročinski krč, madona, to pa res nobenemu ne privoščim. Grdo za videt, ane!



Ja res je strašno grdo za videt. Še huje pa ker sploh nimaš pojma kaj naredit. Anej je ko je krč minil bil ene 5 minut čist neodziven, sploh nisva vedela kaj naj, ali sploh diha... Mi smo klicali rešilca, ker sva bila oba preveč frapirana, da bi kar koli naredila ali se po možnosti peljala kam. Pa še v pižamah smo že bili, se sploh nisva bila sposobna oblečt. Potem, ko je rešilec prišel, sva za silo nase navlekla ene cunje in smo leteli vsi v bolnico.

RES tega nobenemu privoščim. Tudi sebi neveč, pa čeprav bomo drugič (še bolje nikoli) če se ponovi vsaj reagirat znali in imamo zdaj zdravilo doma.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5548
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 11:51:40   
Barbs
O Lara moja, to je pa hudo. Zadnjič sem razmišljaja, kje hudiča si, ker se nič ne javiš. Zdaj pa take. Upam, neee, prepričana sem, da bo zdaj vse ok, ti pa malo nase pazi in se probaj skulirat. Da ne bo pa tebe zdaj, ko je kao najhujše mimo, zvilo. Pij čajčke, res poskrbi za veliko vitaminov ( ne samo zaradi fizičnega zdravja....) , mal o se probaj spočit, če ti uspe. Vem, da je govorit lahko in vem, kako je, če je vse na kupu .... Pazi nase, deklicauser posted image user posted image

p.s.
Mi smo spet KOMPLET vsi virozni. Še celouser posted image  je zbolel in ima vnetje sinusov. T oje šele hudič. Ker ni "vajen" bit bolan. Pismo je siten. Po  drugi strani se mi pa ful smili in raje jaz potrpim, s to težko glavo in polnim nosom in smrklji, pa njemu kuham čaje in ga crkljam. Tako kot Aleksa.user posted image user posted image user posted image  Punce smo bolj vzdržljive, ponovno opažam.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 5549
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.10.2007 14:47:09   
mojca75
Ja kot rečeno, tudi mi vsi komplent virozni, zeleni smrklji, kašelj,... ma. Vmes pa še nekaj za službo od doma flikam.... ah ja!

Ampak ja, smo vsaj doma in  ne v bolnici. Tko kot je rekla Lara,... ni ga ćez zdravje!

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 221 [222] 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 221 [222] 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?