|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
15.10.2007 16:12:55   
Anonimen
Drage moje user posted image ,
kam se vam tako mudi. NAJPREJ ČESTITKE NOVIM MAMICAM KATKI IN HRUŠKICI, AD BODO OTROČKI ZDRAVIuser posted image , SEVEDA PADRŽIM PESTI ZA KLARO IN ZA NAŠO ŽIRAFO.

No prej sem pa prebrala, da se pa tudi Lukcu mudi spoznati svojo mamico, da bi bilo ja vse vredu ne tako kot pri Katki.user posted image user posted image  za Klaro.

Jutri bi imela pregled pri g pa je žal zbolela, tako da moram še en teden počakat. Sem pa zelo vesela da je že polnih 35 t, Sonček hitro bo najin PDP.

Trenutno počivam, ker me danes ful dol pritiska in boli kouser posted image .

Gruška tudi jaz imam vse te simptome, ki si jih opisala, tako da mislim da nisem več daleč. Če gre po prejšnjih porodih potem se lahko že začne. Pri drugi sem bila 35 2/7t  ko se je rodila, pri 3 ravno tako ko seje porod pričel vendar se je zavleklo za 10 dni. Bomo videli kaj bo zdaj, glede nato da so mlekarne dejavne že več kot 25 mesecevuser posted image user posted image


čav se beremo

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 6101
   RE: novembrke
15.10.2007 16:40:46   
GB
Zdravo user posted image . Kako ste danes ? Upam ,da ste vse ok . No jest sem se danes odlocila ,da grem v akcijo in sicer probala bom zrihtat moje noge in bikini predel ce bo slo user posted image user posted image user posted image user posted image . Pristimala sem si ogledalo in upam ,da mi bo ratal user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim ,da noge ne bojo tak problem ,ampak zgornji stuk me pa malo skrbi . Nc grem zdej, ker cez tri ure mam materinsko solo in bi bla rada do takrat zrihtana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se mejte pa se zvecer  beremo

Tantara drzim pesti zate in nasega malega oktobrcka .

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6102
   RE: novembrke
15.10.2007 16:53:41   
Tanayya29
ojla..

končno sem pojedla kosilo(sama)...sedaj pa me full jezi,k se mi zdi,da je pečica full umazana,pa se mi jo ne da pucat..bom kr mojga zadolžila,da z mr.muscolo sčisti pečico...

ninočka prej sem pozabla napisat..glede padca tvojga Evana...jaz v vrtcu se full bojim teh nesreč,lahko si zraven pa se zgodi!to je res sranje.V moji zgodovini si je en fantek zlomil roko(padel je na ledu),men je blo tok grozno,ampak ne moreš nič...sicer so starši razumeli,fajn z vzgojiteljico pa nama ni bilo...
potem so še kakšne razne buške,ugrizi, itd....jaz se vedno kr tresem,ko kdo kam prbije..ampak sej pravim,lahko si zraven pa se to zgodi,nažalostuser posted image ..

ma ja,kok je drago,čist zares,in verjamem da ti nakup ni uspel..meni tudi ne bi,že zaradi denarja..sm komaj spacala te položnce,še dobr da moj zasluž mal boljš,če ne bi bla kriza...

sonchek vidim,da sta uživale in nabrali veliko gobicuser posted image user posted image !

sliva10 no,upam,da še malo zdržiš v enem kosu,ja če ne bomo res vse v oktober padle...aveš,da sm jst tud skoz brala silva namesto sliva(je že gruška zadnjič to omenila).

mamathea fajn pranje ti želim,mene čaka likanje!

jaz tudi nisem pojstle od user posted image še oblekla,ampak samo zato,ker moja kuža,skoz tam okol neki postopa pa čekira..pa da ne bi blo že vse od dlak...
ja ninočka,ti pa si mal zafiksala te svoje mačkiceuser posted image user posted image ...

jst sm dala lansko leto mojmu psu apavrin za nov let(se full petard boji),da ne bo pomote,mi je veterinar tko svetoval...pa je bla čist adijo....

se tipkamo..pa pa


_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6103
   RE: novembrke
15.10.2007 17:01:53   
kanarka
Joj, Velika Britanija, jaz imam isti problem. Morem se poštimati, pa v zgornji štuk tut ne vidim več. Pol pa zato mal na obroke to delam, ker z ogledalom začnem že škilit. Kapo dol, če ti bo to uspelo v 3 urah. Pri meni ni ne konca in kraja. Bi človk mislu, da sem Medvedek Pu user posted image .

Js imam tut 50% korenin iz Koroške. Bolj natančno iz Holmeca (čist pri meji). Torej sem pol Korošica. Večino žlahte v Prevaljah. Vedno sem rada hodila gor, ker je tako lepo in atmosfera veliko bolj sproščena, čeprav jim zdaj ni enostavno.

Tantri pa držimo pesti, da bo čimprej cartala.

Drugač sem pa že sama. Moj je odpotoval na Kitajsko. Danes se še sicer mudi v Madridu, podpisuje tudi izjavo o očetovstvu in me je klical, da ima "ta mala" že fotra. Jaz pa moram pazit na sebe, da ga počakava še v enem kosu.  

Dans pa ne vem, če bom še kaj na forumu. Bom juter spet mogla nadoknadit. Lepo se mejte in pazite se!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
   RE: novembrke
15.10.2007 17:20:22   
Anonimen
Nayya28 nič zato, samo da vemo za koga se gre.
drugače se meni še nič ne mudi v Rim, ker moram še ful stvari naredituser posted image , kar se user posted image  tiče mam že vse pripravljeno, vendar podjetje me čakauser posted image  To pa je radost, če si podjetnik 24 ur službe ni kaj. Pa saj ni tako hudo malpa je treba ''po jamrat''

Zdaj pa grem princeske so prišle iz šole in treninga tako, da bom spet brez računalnikauser posted image . bye bye

(odgovor članu Tanayya29)
  Neposredna povezava do sporočila: 6105
   RE: novembrke
15.10.2007 17:28:33   
naraščaj
Madonca kok ste ne klofale vmes, ko me ni blo. Ja Celjanke, fajn je blo. Mi je prov pasal.
Sem prišla domov - pravo razdejanje. Fotr je otroško že celo pokital,  pa kopalnico, zdaj že šmirgla otroško. user posted image  pa nekaj skače po spalnici. Sta res pridna. Mogoče pa res nam rata prštimat do konc druzga tedna.

Drgač pa me zdaj ful pod rebri boli na sprednji in zadnji strani. Pojavlo se mi je tut rahlo zaprtje o katerem do sedaj ni blo ne duha ne sluha.user posted image user posted image  Bo treba čokolado ukint (pa saj je sam ena rebrca na danuser posted image ).

Aja sinoči mi je poslala SMS Murenček. Pravi, da ta mali lepo napreduje, sedaj ma že 2300g, da se crkljata in da še mal pa gresta domov (tor ali sreda).Lp vsem na RR osd murenčka

Tantra, držim pesti za vaju Lukcem, da se čimprej pocrkljata.



IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

No, lep dan zdej grem pa spet mal likat...aja punce, a imete že vse vse prštimano..posteljice/zibke postlane...pa vse tipi topi...jaz sploh ne vem, a naj že oblečem posteljico, ali naj še malo počakam...kaj ve mislite???

Jaz pred koncem drugega tedna niti ne morem met. user posted image user posted image user posted image  Bom pa pol mela kaj delat. Mi jo mormo še najprej sestavt.

mklks - dobrodosla in velik cvekanja z nami user posted image

manca user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled
soni, vi se se kr crkljajte v trebuscku, pa naj se mal pocakata user posted image user posted image user posted image

Se beremo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6106
   RE: novembrke
15.10.2007 17:32:07   
naraščaj
Sem vedla, da bom nekaj pozabla.

Kar se lopotičenja nog in bikinija tičrže - katasrtrofa. Jaz tut nič ne vidim v spodn štuk. Ko tole po tavečjem poštimamo bom user posted image  nažicala, da bo mal asistiral. Noge jaz tut še lahk, sam spod pa kr ne gre - nič ne vidim, pol pa pol sfalim.

Vse ki ste/mate preglede pa eno user posted image za srečo.

_____________________________

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6107
   RE: novembrke
15.10.2007 17:32:10   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sem sla v BC pogeldat posteljnino (sem se odlocila, da kupim novo) in me je skor kap, ker tista, ki sem jo jst hotla (sveda je to cel komplet) stane 130 EUR!!!! user posted image user posted image user posted image Pa kaj so nori, al kaj jim je???? Samo posebi obroba pa 60 EUR. Matr, si jo bom prav sama zasila user posted image



Jaz sem na netu takšne komplete za posteljice ful ceneje našla... Jih šivajo tudi po meri. Prilagam še dva linka:

Sicer še čakam, da mi jih dostavijo in bom potem lahko kaj več povedala o kvaliteti materiala ipd.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 6108
   RE: novembrke
15.10.2007 17:42:23   
ajtak
Punce, punce, ne nas toook hvalt, se bomo se prevzele user posted image user posted image .

Tantra jaz imam ze cist bele clenke, upam, da se drzis in da poteka vse kot mora!

Narascaj, prav fajn te je bilo spoznat user posted image , se enkrat hvala za prevoz! Ampak naslednjic mormo jit pa na tortice al pa na kaj podobnega... Sem prisla domov full lacna user posted image , pol pa se nic pametnega nismo mel...

Ah, ne vem ce ma smisel komentirat depiliranje in britje... Pri meni je to (kot sem ze pisala) pravi doktorat! Po vrhu so mi se kozmeticni salon zaprli... Sedaj cakam ker se baje tu v blizini en nov odpre. Upam, da kmalu!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6109
   RE: novembrke
15.10.2007 17:45:55   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Ampak naslednjic mormo jit pa na tortice al pa na kaj podobnega...



mmmmmmmmm tortice. A bo ta naslednjič še pred porodom? ker po porodu sem si obljubila strogo hujšanje, da pridem do poletja v ta stare cote!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6110
   RE: novembrke
15.10.2007 17:47:47   
scubadiver
Ilije najlepša hvala. tele posteljnine so pa res bistveno ceneje. Bom tud jaz kaj naročila. Ful luštne zgledajo. kolk časa pa že čakaš? No sej jest dve sem kupila tako da za začetek je. Sam vseeno bi še kakšno...

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6111
   RE: novembrke
15.10.2007 18:03:30   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ilije najlepša hvala. tele posteljnine so pa res bistveno ceneje. Bom tud jaz kaj naročila. Ful luštne zgledajo. kolk časa pa že čakaš? No sej jest dve sem kupila tako da za začetek je. Sam vseeno bi še kakšno...


ojla...jaz sem pa v pikapolonici dobila fulll ugodno posteljnino...oziroma 4-komplet...evo slikca...bila je pa 39,39

user posted image
se mi je res zdela ugodna napram tistim ki so čez 100evrov (pa sej niso normalni)...
l.p.

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
   RE: novembrke
15.10.2007 18:25:21   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Ampak naslednjic mormo jit pa na tortice al pa na kaj podobnega...



mmmmmmmmm tortice. A bo ta naslednjič še pred porodom? ker po porodu sem si obljubila strogo hujšanje, da pridem do poletja v ta stare cote!!!


user posted image , a za tortice bi pa vstala iz postelje??

Seveda lahko tudi pred porodom... Jaz imam se cas user posted image  So pa zato druge bolj na zacetku novembra...

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 6113
   RE: novembrke
15.10.2007 18:39:18   
gruška
Ilije - ta dva linka, ki si pripela: ta drugega poznam (odejca), ker je na našem koncu in tudi kupujem tam.....Se kar mimo zapeljem, pa še poštnine ni treba plačevat... že za tavelikega sem pred leti kupila posteljnino, pa vreče za spanje,...... vse ful ceneje kot v baby centru, čeprav je njihovo - BC tako maržo nabije, da je noro............. glede kvalitete: brez pripomb. Posteljnina in vreče zdržale 3 otroke (še nečakinjo), pa bojo še za user posted image user posted image  čist uredu... Za tamalo sem kar svoje blago nesla, pa so mi spalko sešil..... po isti ceni, nič dražje........

Sliva10 - saj zato pa mislim, da bom oktoberka.... vse mi pritiska dol, me zanima kaj bo rekel G. v sredo....... A prideš jutri na kavo? Mi smo tam okol 8:30 .........

Kar se pa tiče lepotičenja... v petek sem bila pri pedikerki user posted image , noge si še nekako sama pobrijem........ tam pod trebuhom pa vidim duplo ništa user posted image ......,
sem probala z ogledalom, pa je tud to bl kriza.... moj me skoz žica, da bi me on pobril, pa se kar ne lotiva...... neki bo treba, u sredo imam pregled.......

Tantra -  držimo pestke, upam, da te ne matrajo preveč.........user posted image

Celjanke - luštne ste ....... upam, da nam enkrat rata se dobit,..... magari v Portorožu user posted image

Manca user posted image  za pregled, Nayya tebi pa tudi user posted image , čeprav je tale tvoj pritisk res user posted image

LP

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
   RE: novembrke
15.10.2007 18:49:59   
gruška
Evo, posredujem Mamuškin sms, da boste mal na tekočem user posted image :
 
" Ravno sem končala maratonsko previjanje: 6 plenic, serijsko pokakanih, +1 x preoblačenje v celoti = 45 min previjanja user posted image . Na splošno sva o.k."

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6115
   RE: novembrke
15.10.2007 18:54:23   
Anonimen
Gruška pridem takoj ko tamalo oddam.... okoli 8.30

se vidimo gremo zdaj večerjat

(odgovor članu gruška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6116
   RE: novembrke
15.10.2007 18:56:19   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Evo, posredujem Mamuškin sms, da boste mal na tekočem user posted image :
 
" Ravno sem končala maratonsko previjanje: 6 plenic, serijsko pokakanih, +1 x preoblačenje v celoti = 45 min previjanja user posted image . Na splošno sva o.k."


Zgleda, da so oni tut na tekocem user posted image user posted image . 6 plenic v 45min user posted image .

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 6117
   RE: novembrke
15.10.2007 19:03:52   
Dajica
Danes je pa moja user posted image kr nekam mirna, se mi zdi, da sem jo samo enkrat tko bolj nezno cutila. Pa sem povedala mojemu, pa me zdej ze cel dan klice, ce ze kaj brca. Je tud na urgenco klical in se zanimal, ampak imajo tam samo do 19 tedna, naprej pa v P (se mi zdi). Da lahko, da se zgodi porod, so rekli. Pa sem mu rekla, cakaj, sej verjetno bo kaj pobrcala, ne me strasit. Sej pride tko, da en dan je ful aktivna, potem pa kksen dan malo manj. A ne?? Sej kolkr vas berem, tud ne cutite vsak dan enako. Verjetno bo jutri spet kaj bolj brcala ali pa pocakam se do vecera, ko bom sla v posteljo, takrat ima ponavadi svoje orgije po trebuscku. Upam samo, da je vse ok.

Lp pa srecno vsem user posted image , ki zdajle rojevajo. Verjetno je kaksna zdej v tej situaciji, glede na veliko stevilo noseck v tem casu.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
   RE: novembrke
15.10.2007 19:13:33   
naraščaj
Oj.

Klicala ma je Murnček in pravi, da se je stanje mal poslabšalo oz so jo ful prestrašli, je jokala ko dež. Tamali ma ful povišan NATRIJ (mislim, da je tko rekla) in da bosta morala v LJ na preiskave, ko bodo dobli poslo. Je baje ful gužva. Tut njej se še pritisk ni umiril, tako, da jo bodo kasneje tut čakale preiskave. Zdaj se je mal pomirila, vndar jo je ful panika. Na srečo tamali vsaj na teži vajn pridobiva, nekaj mu zdaj mešajo med hrano. Tko da ko bo kaj novega mi sporoči.

Murnček, držim pesti, da se stanje normalizira. user posted image


Mamuška, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ajtak ni panike za prevoz itak mi je blo usput. Sem pa za srečanje ob tortici. Jaz sem tut prišla domov lačna ko volk. Sem šla še v Konjicah po pivo, ker mi ga je zmankal pa so tile naši deci tok pridni, da jim moram dat kaj za pit, če ne mi bodo še pobegnal.

Naš ati je bil tok priden. res hvalen bogu, da sta tok blizu in da je v penziji, pa da je  mojster za vse. user posted image user posted image user posted image user posted image  Jutr tut pride že zjutraj, da bo nadaljeval.

Jaz pa sem mal pobrisla po tleh po kuhni in dnevni, je ful prašno, pol pa je user posted image  začel kr z žurko, ko da mora tut pomagat. Najbrž se veseli, da bo kaml gotov.


(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 6119
   RE: novembrke
15.10.2007 19:20:48   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

No, lep dan zdej grem pa spet mal likat...aja punce, a imete že vse vse prštimano..posteljice/zibke postlane...pa vse tipi topi...jaz sploh ne vem, a naj že oblečem posteljico, ali naj še malo počakam...kaj ve mislite???


Jaz tudine mislim oblečt postelje ker bo prej prašna,bo moj ko bom v P,še jogi je zdaj skrbno pokril ,da ja ne bo prašen,drugo pa imam vse zlikano oprano,pripravljena sem za nizki štartuser posted image
Ja naša Tantra pa bi zdfaj že mogla bit rešena -kaj mislite,želim ji da bo vse ok
Sonček -super trojček gob si našla,jaz jih ne vidim moj jih pa zelo rad hodi nabirat-ampak samo jurčkeuser posted image
Bikini pa si jaz tudi ne morem sama uredit ,mi ga moj kar z strojčkom za striženje čisto dol ,pa mam mir do naslednjič,saj je pa tako neroden da me je zadnjič še z strojčkom fajn vrezal,kaj bi bilo če bi me z klingico briluser posted image


_____________________________

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 6120
   RE: novembrke
15.10.2007 19:24:58   
scubadiver
Dajica tudi moja user posted image  je kak dan skoraj čist mirna. Sem spraševala o tem G na prejšnjem pregledu in mi je odgovoril z vprašanjem: A vam se vsak dan enako ljubi al ste kak dan bolj lena??? NO tko da me je pomiril. Na materinski šoli pa nam je razlagala da če me ful delamo in smo ful aktivne, da je tud otročiček utrujen od vsega. Tko da mislim da ni nobene panike in da tud rodit še ne boš šla kr tkole...

Joj Murenček držim pestke. Sam tile naši otročički imajo tok težav da mi kr mal pestk zmanjkuje. Ampak so pa tle še pozitivne misli in stisnene pesti za Murenčka, Katko, Žirafo, Tantro, Mamuško in seveda vse nas!!!!!!!!!!!!
 
Žirafi sem poslala sms da mislimo na njo, držimo pesti in jim pošiljamo enega angela varuha za jutri

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6121
   RE: novembrke
15.10.2007 19:36:27   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Danes je pa moja user posted image kr nekam mirna, se mi zdi, da sem jo samo enkrat tko bolj nezno cutila. Pa sem povedala mojemu, pa me zdej ze cel dan klice, ce ze kaj brca. Je tud na urgenco klical in se zanimal, ampak imajo tam samo do 19 tedna, naprej pa v P (se mi zdi). Da lahko, da se zgodi porod, so rekli. Pa sem mu rekla, cakaj, sej verjetno bo kaj pobrcala, ne me strasit. Sej pride tko, da en dan je ful aktivna, potem pa kksen dan malo manj. A ne?? Sej kolkr vas berem, tud ne cutite vsak dan enako. Verjetno bo jutri spet kaj bolj brcala ali pa pocakam se do vecera, ko bom sla v posteljo, takrat ima ponavadi svoje orgije po trebuscku. Upam samo, da je vse ok.

dajica..tudi pri nas je tako..en dan fuuuul rogovili, drug dan je pa fuuuull mirna...in res je odvisno od dneva do dneva...tko da se pomoje ne rabiš dost sekirat...

murenček...tudi jaz držim pesti, da bo vse ok in da čim prej pridete srečno domov!!!!držita se....

a Tantra se ni pa še nič javila?

Lep večer še naprej...

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
   RE: novembrke
15.10.2007 19:42:47   
nicolina
Ilije, te posteljnine so res lepe, koliko časa pa moraš čakat, do ja dobiš?
Murenček, da bi se le vse dobro izteklouser posted image user posted image
Tudi jaz držim pestke za Tantro in Žirafo jutri.user posted image user posted image
Tudi moj user posted image  je danes bolj miren, sicer je bilo 10 gibov, ampak ni tako živahen kot ponavadi. user posted image

Sem se pa prejle tako ustrašla, me je klicala sestra od moje G, vpraša a pri telefonu ste vi? Jaz vsa prestrašeno, ja. No pol mi pa reče, da imam pregled v sredo namesto petka, ker je moja G odsotna. Sem se kar oddahnila. user posted image

Glede bikini predela in nog pa jaz še kar nekako uspevam, čeprav se tam odspodaj pobrijem bolj na blef. user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 15.10.2007 19:44:23 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 6123
   RE: novembrke
15.10.2007 20:09:00   
nemrak
user posted image user posted image ,
od TANTRE še nič novega.
Javim takoj, ko oz. če kaj dobim!


Držim pesti za vse user posted image  in mamice!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6124
   RE: novembrke
15.10.2007 20:15:28   
Tanayya29
hojla...

popoldan sem kar mal zaspala..zdj me pa čaka likanje...user posted image izredno delo,se že veselim...

ma,ja moj pritisk,vem..no,sj zdj mam 120 75,bom začela grist tko kot manca,mogoče se pol kej ustavuser posted image user posted image user posted image ...
no,jaz sem se hotla pred pregledom mal pobrit tam odspodi..seveda sm bila vsa krvava,sm gledala v ogledalo,pa sm pomoje še mal kože zravn odnesla..tako,da sm kr prenehala..pa mi je blo kar mal zoprno tam pri G.,ampak njemu je itak vseen..heheuser posted image user posted image ...

ja,fino bi blo ,če se vse novembrke srečamo enkrat,tud če v Portorožu(ane Gruška)...

joj,grem likat mam tak kup,da je groozaaaaa...

lep večer!

Srečno Tantra.Murenček,Katka,Žirafa.......user posted image user posted image



_____________________________

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?