|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ima katera svojo trgovino?
21.10.2007 14:34:46   
lojzika
Eno kmečko vprašanje seveda od Lojzike ampak ne se smejat, enim je to verjetno čisto logično normalno, jaz pa sem še začetnik user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka. Naprimer izdelujem določen proizvod. Pa me zanima. Če grem jaz to ponujati po trgovinah. Dober dan jst sem pa iz tega in tega podjetja....  tu proizvajamo to to to ali vas zanima naša ponudba.... tra lala  in tako naprej.

Kako pa je s plačilnimi pogoji. Kdaj bi oni meni to plačali? Takoj ko prevzamejo robo ali takrat ko jo prodajo? 

Ali naprimer katera šiva za kakšno trgovino. Se pravi če šiva ima sama stroške z blagom in ostalim. Potem pa npr sešije 10 srajc. Za to gre določena količina blaga. Srajčkee pa npr po pol leta še vedno stojijo na policah? Kaj se potem zgodi? Jih dobi šivilja nazaj.

Verjamem da v nek strošek že greš ampak kako daleč?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A ima katera svojo trgovino?
21.10.2007 14:50:04   
mala maja
tko greš ja ...... jaz sem pa ta pa ta iz tega in tega podjetja. Izdeljujemo to pa to, vas mogoče zanima naša ponudba.

in pol ti vsak reče, joj morate dobiti poslovodjo al pa lastnika(manjše trgovine) pride takrat in takrat.... pa ga takrat ni če maš srečouser posted image
Po pa vsak hoče na kosignacijao(to je tako, da ti plača takrat ko prodauser posted image   al pa ti konec sezone vrne ) al pa hočejo rok plačila 90 dni ali več. če ti vzamejo robo na rok plačila in ne na kosignacijo teba potlej briga če jim stoji 10 let na policah, sam če pa vzamejo na kosiignacijo je pa tako, sezona se menja na 3 mesece. Ti ne boš dala njim srajčke spomladi in jih bodo pordajali celo poletje, jeseni ti jih bodo pa vrnili. Kaj boš pa ti z njimi, če je poletna roba??? najbolje je vstrajat, vsaj za prvo prodajo keš na roke, pol pa višaš rok plačila. No vsaj midva tako delava, ker pa kjub temu ni noben plačeval, sva začela pobirati naprej denar za material.
Sam midva ne dela več za trgovine, ker se ne splača.user posted image

vsaj v tekstilu pa je tako, da ti blaga noben ne bo dal na več kot 30 dni, če boš imela srečo po letu dni in da boš redno plačevala ti ga bodo dali na 60 dni mogoče , kaj več pa ne. Amapk če imaš res srečo, za male količine pa sploh ne.

Greš pa v trgovino z eno številko vsakega vzorca, ne moreš si privoščit, da boš v vsaki trgovini pustila vzorec. Pol jih imaš lahko na miljone.

pa še nekaj velikokrat vsaj evčinoma našim trgovcem s tekstilom ne pomeni veliko kvaliteta blaga ampak samo da bo lepo zašito in da bo poceni. Pa te bodo J**** za vsak kriv šiv.
Naprimer, če kupiš jersej od beti metlika, se bodo vsi šivi zasukal, če ga kupiš pa od jersey Škofja loka, je pa drag da te kap. Ampak je po 10 letih pulover še vedno isti.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A ima katera svojo trgovino?
21.10.2007 14:53:05   
rija
jaz pa mislim, da preden vložiš denar v blago in delo, bi se bilo dobro zmeniti s trgovino, za vse pogoje. tak na slepo boš hitro pogorelič.

pa še kitajci so huda konkurenca domačim pridnim delavcem user posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: A ima katera svojo trgovino?
21.10.2007 18:28:43   
tinka-pepa
zdravo

mi imamo trgovino z darili  zdaj čisto na novo...in je že prišlo kar nekaj potnikov, pa tudi privat osebe ki delajo določen proizvod in so se predstavle, kaj delo...
pomembno je da imaš neko mapo ali kar izdelke kar zraven, da ga lahko predstaviš.
kaj pa delaš...mogoče bi bilo tudi meni zanimivo...trgovino imamo v mariboru.

lp tinka

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?