|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
22.10.2007 9:23:21   
moci
jutro, najprej naj povem, da sem zelo vesela, ker dobim toliko različnih informacij in mnenj. in nehajte se že enkrat opravičevati, če ste različnega mnenja. jaz sem res za vsako mnenje hvaležno. a ne bi bilo grozno, če bi se kar vse v vsem strinjale?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
22.10.2007 9:26:27   
moci
vse najlepše, aidan. lepo praznovanje celi družinici. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
22.10.2007 9:37:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati za predsednicouser posted image user posted image user posted image  dej bom mela mal več izbire na volitvah

pikapolona, niti pod točko raznouser posted image user posted image
Čist premal pooblastil bi imelauser posted image user posted image user posted image user posted image
kvečjemu za predsednico vladeuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
22.10.2007 9:54:30   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jutro, najprej naj povem, da sem zelo vesela, ker dobim toliko različnih informacij in mnenj. in nehajte se že enkrat opravičevati, če ste različnega mnenja. jaz sem res za vsako mnenje hvaležno. a ne bi bilo grozno, če bi se kar vse v vsem strinjale?

Se strinjam.user posted image
Sicer se jaz nerada vtikujem v take debate, ker nisem prav nič strokovno podkovana, niti se preveč nočem v to spuščati, ker vem, da bi potem sam o tem premlevala in kmalu zgroženo ugotovila, da ne upam prav ničesar več jesti, otroku pa še tistega niča ne upala dati.user posted image  Tako da sem tudi pri tej stvari podobno kot pri cepljenju podobna noju, z glavo v pesek. Verjamem, da tudi to ni prav, pa vendar...
Je pa fino, da tiste, ki se mal bolj spoznate na to, izmenjujete mnenja, da si tudi me ustvarimo neko sliko. To pa menda ne škodi, kajne?!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
22.10.2007 9:55:12   
moci
altati, a veš, da si ne bi nikoli predstavljala, da te zanima politikauser posted image
ta teden bi se en dan midve narisali v kranju, če sta za. danes in jutri ne, potem pa lahko.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
22.10.2007 9:58:05   
altati
moci, v sredo imam frizerja, v četrtek sem s Tio v šoli (dan odprtih vrat), v petek imam sestanek v službi. samo jutri sem frejuser posted image . Kvečjemu popoldne, med 17. in 18.uro.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
22.10.2007 9:59:41   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci, v sredo imam frizerja, v četrtek sem s Tio v šoli (dan odprtih vrat), v petek imam sestanek v službi. samo jutri sem frejuser posted image . Kvečjemu popoldne, med 17. in 18.uro.

aha, mene je ze skenslala user posted image . no ja, midva greva jutri ven sele okol 10:30 ko mati pridejo domov s sluzbe.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
22.10.2007 10:00:06   
piskot
AIDAN VSE NAJ NAJ!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
22.10.2007 10:02:24   
piskot
pojoca knjiga pri nas ful navdusuje, samo je res da jo imamo sele 2 dni. z njo tekmuje edino en tak avto, ki ima gor srafuenciger, kladivo, kljuc ... vceraj je cel dan s kljucem v roko okol hodil user posted image . mogoce bo pa mehanik.

zimska oblacila imamo bundico. kupili  bomo se kombinezon, ker upamo da bo veliko snega, pa je potem itak skoz nekaj mokro. pa podlozenih hlac nam manjka ... ampak je viv ravno rekla da v soboto v celovcu ni nic dobila user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
22.10.2007 10:02:46   
piskot
zdaj pa k babici po decka in na sistematskega.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
22.10.2007 10:03:05   
moci
kaj pa jutri okrog 1h?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
22.10.2007 10:11:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aha, mene je ze skenslala user posted image . no ja, midva greva jutri ven sele okol 10:30 ko mati pridejo domov s sluzbe.

user posted image user posted image user posted image user posted image  zakaj pa zjutraj????? a ne delaš ti bolj popoldne????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
22.10.2007 10:13:01   
altati
aja, zimska oblačila: mi imajo eno zimsko jaknico, dve bundici (eno še od nečaka) in kombinezon. To je to.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
22.10.2007 10:13:20   
beki24
kaj počnete naslednji teden- pon, torek........bi prišla katera v BTC na kakšno kavico???

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
22.10.2007 10:13:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kaj pa jutri okrog 1h?

če deček ne bo spal, lahko. a se lahko slišiva? ker velikokrat to uro spi, ni pa nujno.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
22.10.2007 10:14:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

kaj počnete naslednji teden- pon, torek........bi prišla katera v BTC na kakšno kavico???
[/quote

pri nas imajo otroci počitnice......in pojma nimam, kaj bomo delali...mogoče celo zaidemo v ljubljano.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
22.10.2007 10:15:25   
beki24

aja, zimska oblačila: mi imajo eno zimsko jaknico, dve bundici (eno še od nečaka) in kombinezon. To je to.

mi imamo en flis komplet(hlače in jakna- nosi zdaj), potem eno bundico- sposojeno( se mi zdi, da bo do prave zime že premajhna) in 3 sposojene kombinezone- tudi upam, da jih do snega ne bo prerasla!
Maxica- jaz bi kupila hlače na naramnice in bundico- tako kot si napisala, ker bundo rabiš v vsakem primeru!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
22.10.2007 10:27:47   
pikapolona2

jst bi mogla nekaj it iskat.....samo popoldne ko imam Brino.....se lahko zmenimo!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
22.10.2007 10:31:39   
pikapolona2
mi smo tudi donbili 3 kombinezone...pa so vsi premajhni...tako da sem ji kupila še ta četrtegauser posted image user posted image user posted image . Imamo pa tudi bundico tako razstavljivo...da je flis posebej pa jaknica posebej...ko je najhujša zima se pa skupaj sestavi. Sem pa kupila zato oboje ker se mi zdi da se v snegu hitro zmoči in umaže....potem pa nimaš kej za preoblečt do takrat da opereš ali pač posušiš.......zdej pa čakam na sneg. Sanke še moramo nabavituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1344
22.10.2007 10:45:35   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

jst bi mogla nekaj it iskat.....samo popoldne ko imam Brino.....se lahko zmenimo!

ja, prosim, bi prav pasalo- meni je vseeno kdaj! Za Tinkaro še premišljujem ali bi jo imela drug teden pon in torek v vrtcuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
22.10.2007 10:47:21   
beki24
a se spomnite ko smo lani sanjarile, kako bo lep božičuser posted image , zdaj pa že premišljujem, kakšne okraske bom na smrekico dala, da jih Tinkara ne bo razbilauser posted image  Bom kar njene medvede kor obesilauser posted image

sanke- joj, še to- kako bo lepo in mrzlo letos, če bo šlo tako naprej

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
22.10.2007 11:27:56   
beki24

[/quote

pri nas imajo otroci počitnice......in pojma nimam, kaj bomo delali...mogoče celo zaidemo v ljubljano.

no povejte, če boste kaj okoli hodili, pa se dobimo na kakšnem sokuuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
22.10.2007 12:32:24   
*anč*
oj!

moj otrok packa z otroškimi barvami in dela z glino, mata z babico ustvarjalne delavnice. mama bo pa spet pucala,se mi zdi,da živim s samimi packi in sam še to delam user posted image .

zimska oblačila   smo iskali bundico za fanta u soboto po btcju ... pa da se ti zmeša. gužva taka,da me ne vidjo več tam za vikend. u h&m nisem letos nč našla, s.oliver je mel same tmurne barve, temno,temno rjava,temno modra, okaidi mi ni blo ušeč ... sm misnla da se mi bo zmešal. pol smo pa u iana bimbi našli bundico,kapo in rokavičke,ki so nam full ušeč. 
zdej morm pa sam še hlače najdet ... se priporočam za informacije. pajaca pa nimamo,nevem če ga bomo nabavli.

beki  jst bliz btcja živim,tko da se lahko kej zmenimo. načeloma mi odgovarja bilokjer dan,samo torek ne,ker mava telovadbo.

altati in beki   fino mlečno debato sta udarli ...  jst obožujem mleko in mlečne izdelke,tristan tudi,samo mleko ne pije,ker je moje boljše user posted image .  nimam nič proti drugačnemu načinu prehranjevanja, zdi pa se mi potrebno,da se vse pomembne snovi,ki jih otroček potrebuje nadomestijo in ne samo ukinejo, tako kot je podarla beki. ampak za altati in sivkomivko me sploh ni strah,ker vem da mata to temo pošteno naštudirano,ane? 

mejte lep dan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
22.10.2007 12:41:08   
*anč*
Dragi Aidan želimo ti vse najboljše za 1.svečko in še naprej razveseljuj mamico in atija,ki te imata neskončno rada!
user posted image

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 13:29:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?