Maxica
|
Vam pripopam še besedilo z vabila (seveda sem se spet jaz izživljala ): Bliža se moj rojstni dan, ko bom na lepi in slastni tortici upihnil prvo svečko. To leto je bilo zelo pestro, saj sem shodil, čeprav sem mislil, da se tudi po vseh štirih daleč pride. Dobil sem en zobek, pa vseeno upam, da se mu kmalu pridruži še kakšen, saj je temu že pošteno dolgčas. V obroču sem veselo plaval, ampak le v bazenu, upam, da kmalu okusim tudi slano morje. Veliko vam že povem, še najraje povem in pokažem, kako dela tika taka. Neprestano moram domov klicati kužka Vilija, Maxu zatulim Stop, če mi kaj nagaja, v pesmici Telebajski pokažem Živijo, v glavnem, vi me kar vprašajte to in ono, z veseljem vam bom kaj povedal. Morda bom tudi operni pevec, baje so moje glasilke kar močne;). Tudi pihati znam in zato vas z veseljem povabim, če pridete pogledat, kako bom upihnil mojo pojočo svečko, in sicer v nedeljo, 21.10.2007 ob 17h. Pa pa :). Lan Naokrog sva pa potem z Lanom z rdečo, modro, rumeno in zeleno barvo odtisnila rokice. Je kar luštno ratalo.