*anč*
|
oj! moj otrok packa z otroškimi barvami in dela z glino, mata z babico ustvarjalne delavnice. mama bo pa spet pucala,se mi zdi,da živim s samimi packi in sam še to delam . zimska oblačila smo iskali bundico za fanta u soboto po btcju ... pa da se ti zmeša. gužva taka,da me ne vidjo več tam za vikend. u h&m nisem letos nč našla, s.oliver je mel same tmurne barve, temno,temno rjava,temno modra, okaidi mi ni blo ušeč ... sm misnla da se mi bo zmešal. pol smo pa u iana bimbi našli bundico,kapo in rokavičke,ki so nam full ušeč. zdej morm pa sam še hlače najdet ... se priporočam za informacije. pajaca pa nimamo,nevem če ga bomo nabavli. beki jst bliz btcja živim,tko da se lahko kej zmenimo. načeloma mi odgovarja bilokjer dan,samo torek ne,ker mava telovadbo. altati in beki fino mlečno debato sta udarli ... jst obožujem mleko in mlečne izdelke,tristan tudi,samo mleko ne pije,ker je moje boljše . nimam nič proti drugačnemu načinu prehranjevanja, zdi pa se mi potrebno,da se vse pomembne snovi,ki jih otroček potrebuje nadomestijo in ne samo ukinejo, tako kot je podarla beki. ampak za altati in sivkomivko me sploh ni strah,ker vem da mata to temo pošteno naštudirano,ane? mejte lep dan!