beki24
|
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka beki, jaz se pa ne čudim, da krušič nima objavljenih člankov v strokovnih revijah. le katera revija bi mu objavila članek, ki ne sodi v njihove okvirje? Ja in potem objaviš v taki, ki objavi vse, brez recenzije Pa tudi homeopatom objavljajo članke, ki temeljijo na nekih znanstvenih in predvsem preverljivih temeljih! kakšna alternativna že, amapk ta ne šteje med akademske. je pa človek pravi raziskovalec (trenutno zasebni raziskovalec), včasih je delal v razvoju nemške farmacevtske industrije, a je spokal nazaj v slo in je top evropski veterinar( tuki se ne bom pametne delala in sem šla zato kolege klicat, ki se ukvarjajo s konji, so jih tudi po evropi že vozili k dr.- in nobeden ni slišal nekaj ful o tem top veterinarju), posebej za konje. svojo strokovno znanje pa dopolnjuje z alternativo, ne samo homeopatijo, ampak še drugimi vejami saj sem vedela, da se boste vse privrženke homeopatije name zgrnile Jaz nisem nič rekla, da on ni top na svojem področju- BERI- SVOJEM PODROČJU- KONJI.......to ni mleko za ljudi- o tem je pač samo pisal- to je razlika- zato mi je šlo na živce, ker danes lahko že vsak dr. nekaj napiše- a veš, da vsi ljudje niso tako izobraženi, kot sta vidve z Altati in slepo verjamejo vsemu kar preberejo, pa čeprav ni čisto res! Altati je samo napačen članek prilepila- ji pa verjamem bolj za uno žensko! sicer sem pa povedala samo svoje mnenje- to pa menda smem, ali je to samo za nekatere tukaj