|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
21.10.2007 21:17:33   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

smo bli na RD....in kaj me najbolj pogrejhe...da prideš na obisk..praznuje otrok....ki se igra v drugi sobi...mi smo v dnevni.....kjer je TV pržgan.....in potem jih pol gleda v TV...čist mim. Pa še izignat se ne moreš TV ....ker je bil tko velik da je skor čez pol stene...user posted image

zdaj mam pa slabo vest. pri nas je skoz tv prizgan. user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
21.10.2007 21:19:39   
piskot
Hm, a slavljenec pa ze spi.

sivkamivka jutri mu sporoci, da sta mu tudi martin in piskot zelela vse najboljse.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   [Brisano sporočilo]
21.10.2007 21:23:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
   [Brisano sporočilo]
21.10.2007 21:24:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
21.10.2007 21:26:03   
Maxica
Uf, sem ckrnjena, gosti so se šele dobro odpravili proti domu, mene pa čaka en kup pospravljanja, pa še stroj mi je poplavil pol kopalnice, jebela cesta, pa calgon.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Neposredna povezava do sporočila: 1305
21.10.2007 21:26:09   
Anonimen
dober dan...

alatati...ja seveda smo šli volit....to je pa naša državljanska naloga...listkov sicer nismo dobili, a to ni niti potrebno, saj te preverijo po tistih seznamih....IN ne boste verjeli, toda prijavljenih je bilo cca 2500 Slovencev iz cele Amerike, ki pa seveda lahko volijo kjerkoli ( po ZDA ).

Tako....

In seveda smo našli krasno stanovanje...čisto blizu...sedaj samo čakamo na vse privolitve....

grem na en kofe v moji izbrani družbi...

Neposredna povezava do sporočila: 1306
21.10.2007 21:28:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

o, lina, dobro jutro user posted image pri nas je zima. kaj pa pri vas?

dober dan...heh  heh...koliko je pa ura pri vas ?

Vreme...trenutno imamo sončno, toplo, brezveterje....cca 26 stopinj...klime laufajo, smo v kratkih rokavih in kratkih hlačah...krasno vreme, zares...je pa zanimivo, ker imajo pred Rockefeller centrom že drsališče, pa v Bryant parku ga delajo...tako da drsamo v kratkih rokavih in kratkih hlačah...

Neposredna povezava do sporočila: 1307
21.10.2007 21:31:20   
piskot
maxica ste imeli pa lepo praznovanje. pospravila bos ze enkrat, stroj se pa tudi popravi. no upam da vam je voda odtekla iz stanovanja.

lina in ti tako mimogrede omenis novo stanovanje. daj se no malo bolj pohvali. A to rabite privolitve od tanovih sosedov?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
21.10.2007 21:40:26   
altati
kuki -  upam, da nisi jezna nameuser posted image , ker sem bila v 'izbrani družbi'user posted image ....nisem mogla reči NEuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
21.10.2007 21:44:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

kuki -  upam, da nisi jezna nameuser posted image , ker sem bila v 'izbrani družbi'user posted image ....nisem mogla reči NEuser posted image

ti si pa tako fency, da si itak kar sama prišla.....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
21.10.2007 21:48:30   
piskot

sej vem zakaj te ni bilo. zato ker smo imel vcer tv prizgan ves cas user posted image

sej torta je se ... jutri popoldan smo doma ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
21.10.2007 21:49:13   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ti si pa tako fency, da si itak kar sama prišla.....

a ti se nisi sla na kavo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
21.10.2007 21:50:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sej vem zakaj te ni bilo. zato ker smo imel vcer tv prizgan ves cas user posted image

kako si uganilauser posted image user posted image user posted image  (saj je bil baby TV, namenjen najmlajšim)

sej torta je se ... jutri popoldan smo doma ...

se slišiva, ok?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
21.10.2007 21:50:28   
Anonimen
jo vmes pijem....ne skrbi za moje razpoloženje....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
21.10.2007 22:01:32   
Maxica
Tiste, ki imate tisto pojočo FP knjigico, povejte, se jo splača nabavit? Sem jo že gledala, pa ne bi rada, da bi bila samo še ena šara več pri hiši. Jo priporočate?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
21.10.2007 22:01:48   
Anonimen
no tako, zdej ste me pa spodbudle...jah, grem v dobro družbo.......Brad Pitt, Whopi Goldberg, Al Pacino,Bush,...itd...ne bom posebej naštevala.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
21.10.2007 22:16:32   
lucika
MAXICA, NAŠA KNJIGICA JE ZANIMIVA. SICER CEL DAN STARA (ups...), +dve zapakirani....pa pametni kuža jhe tudi zanimiv (+še en dodaten). ,.... je pa zanimivo vsem, aidanu tudi, pa ostali se tud kr nekaj igramo. hehe.

mi smo torto včeraj pojedli so zadnje pikice. je bila dobra. pa vsi so se basali, ker so se bali da bom rekla, da ne smejo it, dokler ne pojejo vsega:) ma, ne vem, če ne bi moji bili bolj zadovoljni, če bi lahko tv gledali, kot pa da sem jih trpinčla na 3 stopinjah. ma, so preživeli, drugo leto bom pa itak mela ogroooomno dnevno sobo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
21.10.2007 22:20:59   
Maxica
Še nekaj - kako ste vaše malčke opremile za zimo? Ste jim kupile bundico ali kombinezonček? Jaz tuhtam, da bi mu kupila eno lepo bundico, pa kr še ene "smučarske" hlače, ne kombinezončka; bundico za tako, okrog hiše, za po snegu se valjat, bi imel pa od Maxa. Moram pa najti še Maxove prve zimske škornje, kolk so sploh številka, saj jih skoraj ni nič nosil, tako da če so ta prava številka, jih bo kar Lan dobil, če jih bo sploh kaj rabil. V glavnem, bundico pa absolutno moram jutri najdit nekje v BTCju.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
21.10.2007 23:05:02   
monica99
Maxica, mi smo nabavili bundico.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
21.10.2007 23:06:56   
monica99
Torta je lepo uspela. Sem dala slikice v album, če katera želi pogledati, pošljem geslo na ZS.

(odgovor članu monica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
22.10.2007 2:31:43   
Anonimen
dober večer,

jah...spet ne bom nič rekla....

za gesla pa se seveda priporočam....

user posted image

(odgovor članu monica99)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
22.10.2007 8:41:59   
pikapolona2
Dobro jutro,
pri nas piha da kar tuli okoli hiše......brrrrrrrr.

Piškot sej smo različni...jst pač ne maram TVa met pržganga kadar dobim obisk, sploh pa ne takega čez pol stene da kr not padeš in da sm mogla Brino skoz stran vlečt ker je seveda hotla po ekranu tolčt.user posted image

Lina ampak bon jovi si pa čist nč ni podobenuser posted image

altati za predsednicouser posted image user posted image user posted image  dej bom mela mal več izbire na volitvah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
22.10.2007 9:03:59   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

beki, jaz se pa ne čudim, da krušič nima objavljenih člankov v strokovnih revijah. le katera revija bi mu objavila članek, ki ne sodi v njihove okvirje?
Ja in potem objaviš v taki, ki objavi vse, brez recenzijeuser posted image  Pa tudi homeopatom objavljajo članke, ki temeljijo na nekih znanstvenih in predvsem preverljivih temeljih!
kakšna alternativna že, amapk ta ne šteje med akademske. je pa človek pravi raziskovalec (trenutno zasebni raziskovalec), včasih je delal v razvoju nemške farmacevtske industrije, a je spokal nazaj v slo in je top evropski veterinar( tuki se ne bom pametne delala in sem šla zato kolege klicat, ki se ukvarjajo s konji, so jih tudi po evropi že vozili k dr.- in nobeden ni slišal nekaj ful o tem top veterinarju), posebej za konje. svojo strokovno znanje pa dopolnjuje z alternativo, ne samo homeopatijo, ampak še drugimi vejami

user posted image saj sem vedela, da se boste vse privrženke homeopatije name zgrnileuser posted image
Jaz nisem nič rekla, da on ni top na svojem področju- BERI- SVOJEM PODROČJU- KONJI.......to ni mleko za ljudi- o tem je pač samo pisal- to je razlika- zato mi je šlo na živce, ker danes lahko že vsak dr. nekaj napiše- a veš, da vsi ljudje niso tako izobraženi, kot sta vidve z Altatiuser posted image  in slepo verjamejo vsemu kar preberejo, pa čeprav ni čisto res!
Altati je samo napačen članek prilepila- ji pa verjamem bolj za uno žensko! 

sicer sem pa povedala samo svoje mnenje- to pa menda smem, ali je to samo za nekatere tukajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1323
22.10.2007 9:04:26   
Maxica
Danes, v takem čudnem vetrovno sneženem vremenu, pa bo na svojo prvo svečko na tortici moral paziti dragi Aidan, da mu jo slučajno veter ne ugasne, ampak da jo bo kar sam pogumno upihnil. Aidan, postal si pravi malček. Očka in mamica se ti večkrat čudita, kako sta zmožna eno tako lepo bitjece ustvarit, ampak ti jima kr povej, da to ni nič čudnega, ker sta tudi sama krasna in najboljša starša. Žal si predkratkim izgubil malo pasjo prijateljico, ampak si pa hkrati dobil eno veliko prijateljico v nebesih, ki nate skrbno pazi in upa, da boste kmalu lahko našli  eno podobno zaveznico, ki bo prav tako slonela na tvoji posteljici in čakala, da si bosta skupaj delila čokolado. Naj bo današnji dan prav poseben in ga lepo lepo preživite v krogu družine.
           user posted image
user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
22.10.2007 9:06:31   
beki24
drugače pa: dobro juto iz vetrovne Ljubljaneuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?