|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
22.10.2007 13:46:24   
@lina
Malo z zamudo, pa nič manj iz srca čestitamo Blažu za 1. svečko! Čestitamo tudi Aidanu za njegov današnji praznični dan! Vse najlepše!

user posted image

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
22.10.2007 13:49:22   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Frrrr, jaz sem še slabša kot ti v čestitkah...jih še pišem neuser posted image user posted image user posted image .

Ampak to sem te pa enkrat že hotla vprašat, pa nisem vedela kako, da ne boš zamerilauser posted image   Kako pa to da jih vsaj preplonkaš ne?user posted image  Saj ne, da bi jih morala, ne rečem, ampak se prav spomnim, kako je bila tvoja Tia navdušena, ko je prejemala tu gor čestitkeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
22.10.2007 13:51:44   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kaj torej vaši malčki jedo za večerjo? Rabim še kakšno idejo.user posted image

Midva sedaj kašice le občasno... enkrat so se mu zamerile, ker sem mu jih vsak dan rinila, potem sem mu nekaj časa dala mir...
Večerje: kruh namazan s čim, kakšna palačinka (z riževim mlekom), polenta...kdaj pa kdaj kašica

< Sporočilo je popravil @lina -- 22.10.2007 14:05:18 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
22.10.2007 13:53:46   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Še nekaj - kako ste vaše malčke opremile za zimo? Ste jim kupile bundico ali kombinezonček? Jaz tuhtam, da bi mu kupila eno lepo bundico, pa kr še ene "smučarske" hlače, ne kombinezončka; bundico za tako, okrog hiše, za po snegu se valjat, bi imel pa od Maxa. Moram pa najti še Maxove prve zimske škornje, kolk so sploh številka, saj jih skoraj ni nič nosil, tako da če so ta prava številka, jih bo kar Lan dobil, če jih bo sploh kaj rabil. V glavnem, bundico pa absolutno moram jutri najdit nekje v BTCju.

zaenkrat ima samo bundico, ki jo je podedoval od Jureta... kombinezonček oz. hlače bomo nabavljali če bo kaj pametnega od snegauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
22.10.2007 13:54:30   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: monica99

Torta je lepo uspela. Sem dala slikice v album, če katera želi pogledati, pošljem geslo na ZS.

jaz bi geslo, prosimuser posted image

(odgovor članu monica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
22.10.2007 13:55:58   
@lina

moci, v sredo imam frizerja, v četrtek sem s Tio v šoli (dan odprtih vrat), v petek imam sestanek v službi. samo jutri sem frejuser posted image . Kvečjemu popoldne, med 17. in 18.uro.

ultra zasedena mama user posted image user posted image user posted image  kako bo s časom, ko boš začela delat?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
22.10.2007 13:56:48   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

a se spomnite ko smo lani sanjarile, kako bo lep božičuser posted image , zdaj pa že premišljujem, kakšne okraske bom na smrekico dala, da jih Tinkara ne bo razbilauser posted image  Bom kar njene medvede kor obesilauser posted image

dobra ideja user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
22.10.2007 13:59:54   
piskot
evo, midva sva s sistematskega.

frrr 77cm, 9300g, 45cm.

cepili ga niso. samo pri nas ni slo tko na izi kot pri altati. smo dobili dodatni termin user posted image  imamo zdaj 12.11. do takrat sem pa mozu zagrozila, da si mora prebrat vse na to temo, kar imamo, pa da se potem skupaj odlociva. ker zaenkrat se on se ni uspel.

sem se pa pogoovorila tudi o cepljenju s pediatrom. on naj bi bil v kranju tisti, ki podpira ukinitev cepljenja. mi je rekel, da ce bi bilo po njegovo, bi tudi fantke cepil samo proti mumpsu, ker jim je edino to nevarno, menda lahko ostanejo sterilni. pa povedal mi je da ce mi kaj pomaga, da je tudi on dal svoje vnuke vse cepit. pa da cepivo ni vec zivo, ampak zdaj po novem tako kot vsi ostali. samo ne vem kaj pomeni zdaj to po novem, verjetno ne od pred 2 mesecev ane user posted image

v glavnem mi je uspelo problem prestavit za 3 tedne. no ja ...

decek pa spi. ponoci se je spet zbujal vsako uro. no saj, mami je potem ob 6h vstala in sla dinarcke sluzit, on je pa do pol devetih z atijem spal. Potem je sel se pri babici vmes mal pocivat. Zdaj pa ze skoraj 2 uri spi. Zgleda da je tak dan. Al je mogoce kaksna luna, pa da bomo ponoci spet pokonci?

moci kako pa pri vas kaj spite?

altati ta in naslednji teden sem od 7:30 do 10:00.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
22.10.2007 14:00:10   
@lina
no evo, spet sem mama na bolniški negi svojega otroka user posted image  to trebušno zadevo je sedaj pokasiral še Matjaž... malo tekočega drekca, niti ne toliko driska in ne tako zelo pogosto...včeraj še malo bruhanja pred spanjem in ponoči kašelj,  je imel kar napade in pol ure skupaj kašljal, pa spet nazaj zaspal... danes je sicer že bolje, nič od naštetega, razen pri zdravniku je še pokazal kako zgleda ta kašelj, doma nič več... sem pa morala zdravniku, če ne zaradi drugega, zaradi bolniške, ker sem doma z njim ostala... je pa rekel, da gre za trebušno gripo, ki sedaj razsaja, imava kontrolo v sredo... pa spet je shujšal, ta moj fant res nikamor ne gre s težouser posted image

zaspal je ob 11.15, se zbudi čez 3/4 ure, grem z njim ležat in oba skupaj nazaj zaspiva, zdaj še vedno spiuser posted image  grem ga še enkrat zdaj počekiratuser posted image

< Sporočilo je popravil @lina -- 22.10.2007 14:01:02 >

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
22.10.2007 14:21:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Frrrr, jaz sem še slabša kot ti v čestitkah...jih še pišem neuser posted image user posted image user posted image .

Ampak to sem te pa enkrat že hotla vprašat, pa nisem vedela kako, da ne boš zamerilauser posted image   Kako pa to da jih vsaj preplonkaš ne?user posted image  Saj ne, da bi jih morala, ne rečem, ampak se prav spomnim, kako je bila tvoja Tia navdušena, ko je prejemala tu gor čestitkeuser posted image

@lina, ker sem grozna, priznamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko mi rečeš tudi nesramna, malomarna, bilo kaj....Pa veš kolikokrat me prime, da bi katero preplonkala, ampak vem, da velikokrat pa enostavno pozabim, potem se mi zdi pa grdo, da bi enkrat čestitala, drugič pa ne in med vami delala razlike. To se mi pa ne zdi prav in raje vse skupaj ven spustim. Saj tudi ne bom jezna, če boste ve mene, res ne.....ker sem sama krivauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
22.10.2007 14:25:45   
moci
zoja ima tudi bundico, ki smo jo dobili, hlače sem kupila enkrat v celovcu v h&m, kjer so bile čisto poceni na znižanju. pajac ji je prav še lanskiuser posted image , mogoče so hlače malo kratke, so pa do čevljev. če bo treba bomo kupili novega, ko bo sneg.

monica,geslouser posted image

poškot, 2 dni sta zoja in ati spala v svoji sobi, tako da jaz lahko z odprtimi očmi hodim po svetu. tamala pa še vedno nagaja. samo včeraj sem našla 4 čekane, ki si utirajo pot na svobodo. zdaj imam malo več razumevanjauser posted image

@lina, upam, da se hitro pozdravite. in ostanete zdravi.
s hujšanjem je pa tako, da je bila zoja na sistematskem že prelahka, v soboto so jo pa tehtali v razvojni in je bila še za 100 g lažja- v slabih 3 tednihuser posted image pa je bila samo 2 dni bolna

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
22.10.2007 14:35:39   
piskot
Decek pa se kar spi user posted image .

moci upam da se boste kmal ustimal. drzimo pesti.

jaz bi pa en nasvet. menda si lahko za rojstni dan zazelim pomivalca. pod pultom imam prostor za tavelikega, pa razmisljam, ker smo sam trije, pa ker nismo glih neki veliki jedci, da bi tamalega kupila, pa zraven imela se ene par polick za kaj odlozit.

prosim svetujte, kaksen pomivalec naj si zazelim.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
22.10.2007 15:02:43   
pikapolona2
piskot...ti kr ta velikega nabavi.....mi smo tudi trije pa v celem dnevu hitro napolnim ta velikega....če pa še kak obisk uleti je pa takoj poln. Če imaš plac kupi velikega. Mi imamo whirpolovega in sem zlo zadovoljna z njim. Moja mami je pa kupila Boscha pa ga kleje in pravi da je slabši kot prejšnji 13 let stari gorenjev (hrupen , smotane košare, dolg čas pranja)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
22.10.2007 15:09:20   
@lina

@lina, ker sem grozna, priznamuser posted image user posted image user posted image user posted image . Lahko mi rečeš tudi nesramna, malomarna, bilo kaj....Pa veš kolikokrat me prime, da bi katero preplonkala, ampak vem, da velikokrat pa enostavno pozabim, potem se mi zdi pa grdo, da bi enkrat čestitala, drugič pa ne in med vami delala razlike. To se mi pa ne zdi prav in raje vse skupaj ven spustim. Saj tudi ne bom jezna, če boste ve mene, res ne.....ker sem sama krivauser posted image user posted image user posted image .

ni bil moj namen zbujat ti slabe vesti, res ne... samo babji firbec... mi je že žal ker sem te vprašala...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
22.10.2007 15:13:39   
@lina
piskot, malo sem potolažena, ker vidim še enega fantka, ki nima čez 10 kg... pa so vama kaj rekli glede teže? koliko sta imela pa pri 9 mesecih? ker Matjaž je imel pri 9 mes 8900g pri 1 letu pa 9200g... in imava kontrolo teže čez en mesec... Pa zdaj v teh 10 dneh od sistematike se mi zdi, da je kar lepo jedel, sem si mislila da bo sigurno kaj gor dobil, evo, dva dni bolezni, pa 100g lažji kot pred 10 dneviuser posted image user posted image

Si pa kupi tavelkega pomivalca...se hitro napolne, sploh če so kaki obiski...sicer boste pa gotovo prej štirje, kot se bo pomivalni stroj pokvaril, da bi ga bilo treba menjatuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
22.10.2007 15:29:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

piskot...ti kr ta velikega nabavi.....mi smo tudi trije pa v celem dnevu hitro napolnim ta velikega....če pa še kak obisk uleti je pa takoj poln. Če imaš plac kupi velikega. Mi imamo whirpolovega in sem zlo zadovoljna z njim. Moja mami je pa kupila Boscha pa ga kleje in pravi da je slabši kot prejšnji 13 let stari gorenjev (hrupen , smotane košare, dolg čas pranja)

se samo podpiše. Kupi velikega, obveznouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
22.10.2007 16:19:56   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

decek pa spi. ponoci se je spet zbujal vsako uro. no saj, mami je potem ob 6h vstala in sla dinarcke sluzit, on je pa do pol devetih z atijem spal. Potem je sel se pri babici vmes mal pocivat. Zdaj pa ze skoraj 2 uri spi. Zgleda da je tak dan. Al je mogoce kaksna luna, pa da bomo ponoci spet pokonci?

piskot,hvala enako. tole naše spanje je groza. kr naprej se zbuja,sploh v svoji postli,tko da večino noči "prespi" pri nama. men se zdi,da se zbudi tam ene 5x,se doji,brca ,dere...  in to vse se začne,ko prideva midva spat. razmišljam,da bi ga dala v njegovo sobo,mogoče ga pa motivauser posted image  po drugi strani se mi pa ne da met nočne maratone iz ene v drugo sobouser posted image
zdej pa tut že 2 ure spi. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
22.10.2007 16:28:45   
*anč*
@lina  hitro se pozdravite!! user posted image

piskot  tavelikega! tko kot so ti punce že napisale,se zelo hitro napolni. mi smo tudi 3je in redko pride dan,ko ga ne zalaufamo, glihkar pere user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
22.10.2007 18:00:18   
Maxica
Sem naredila en majhen albumček z včerajšnjega praznovanja, ni sile, druga polovica praznovanja sledi drug vikend. Včeraj je bilo bolj tako, eni so prišli samo zato, da so lahko gledali volitve in formulo.user posted image user posted image user posted image  Eh, saj ni, da bi človek govoril... Za geslo pa na zs.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
22.10.2007 18:09:12   
Maxica
Vam pripopam še besedilo z vabila (seveda sem se spet jaz izživljalauser posted image user posted image ):

Bliža se moj rojstni dan, ko bom na lepi in slastni tortici upihnil prvo svečko. To leto je bilo zelo pestro, saj sem shodil, čeprav sem mislil, da se tudi po vseh štirih daleč pride. Dobil sem en zobek, pa vseeno upam, da se mu kmalu pridruži še kakšen, saj je temu že pošteno dolgčas. V obroču sem veselo plaval, ampak le v bazenu, upam, da kmalu okusim tudi slano morje.
Veliko vam že povem, še najraje povem in pokažem, kako dela tika taka. Neprestano moram domov klicati kužka Vilija, Maxu zatulim Stop, če mi kaj nagaja, v pesmici Telebajski pokažem Živijo, v glavnem, vi me kar vprašajte to in ono, z veseljem vam bom kaj povedal. Morda bom tudi operni pevec, baje so moje glasilke kar močne;).
Tudi pihati znam in zato vas z veseljem povabim, če pridete pogledat, kako bom upihnil mojo pojočo svečko, in sicer v nedeljo, 21.10.2007 ob 17h.
Pa pa :). Lan

Naokrog sva pa potem z Lanom z rdečo, modro, rumeno in zeleno barvo odtisnila rokice. Je kar luštno ratalo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
22.10.2007 18:24:14   
moci
monica99, lepa torta, lucija je pa že velika puncauser posted image

maxica, geslo, prosimuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
22.10.2007 19:45:24   
*anč*
maxica  lepo si napisala. lahko dobim geslo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
22.10.2007 19:49:20   
*anč*
tristan si umiva zobe in to z dvema ščetkama, ponuja jih pa tudi tisi user posted image .

moci  tut jst sm končno dobila user posted image  v vsej svoji veličini,tko d če boš naslednjič v dilemi, ti lahko sporočim kdaj približno si dobila  user posted image .

kje pa ste use? se kopate?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
22.10.2007 19:58:18   
altati
monica99 - jaz bi tud geslo, prosimuser posted image !

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 20:05:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?