Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

..končno smo bili spet trije v postelji. Mojo blazino sem kar na tla zbrcala, ko je drugače celo noč ne spustim iz rok in kolen
, v tušu imajo od danes naprej eno akcijo za male razgrajače, grem kupit eno igralno podlogo, pa lučko, pa brisačke, pa oblogo za posteljico, pa ... včeraj sem v BC naročila posteljico, za torbo sem si pa premislila, ker je predraga (45€), bom rajši eno navadno bolj športno kupila, pa da bo imela malo več predalčkov, sigurno jo bom kje najdla za vsaj 50% cenej
no, ko pa pride posteljica bova pa kupila še banjico s podstavkom, potem smo pa zaključili večje nakupe
? midva sva kar 12 let narazen, pa greva skupaj kot margarina in med. zato pa nadgrajujeva najino
že z tretjo pikico.
. Le tako naprej.
. Ahh sem bo že ohladil, če ne pa k
ga gleda.
brez jote se mi ja sfrčka...