Suzi*
|
Punčare, in stari. sploh vas ne dohajam, če že takoj zjutrej ne začnem čvekat. St.Ina......stiskam tudi jaz pesti, da vam rata!!!!! Meti, bravo za jahanje!!!! Pa super da ti je bla papica všeč. Mi smo jo tudi zmlatili. Pina, ne sekiraj se. Se bo že priplazil nazaj k tebi. Če ne prej ko bo spet kej jote hotu jest. Janey, 5.moških sem gledala poleti. res so dobri!!!! Misar, veš, ko so otroc, pa ko imaš tisoč in eno stvar čez dan, pa si zvečer preutrujen za karkoli druzga kot za kavč likat, pol pa tako pride, da je jota bolj poredko na sporedu. Sicer pa svaka vama čast, če bosta tako povprečje kot ga mata zdej ohranla še dolgo dolgo dolgooo. Ko smo že pri letih. Moj je pa leto pa pol mlajši od mene, ampak je vedno spadal med tiste, ki so bli bolj zreli za svoja leta in tako je tud zgledal. Imava pa še vedno občasne kake take skupne mladostniške izpade in prav paše se mal sprostit. Sva pa že pol življenja skupaj. Pri nas jotice ni blo, smo pa sestavine spet skup spravljal. Enkrat do vikenda bodo spet vse nabavljene in pripravljene za skup zmešat. aja, danes bo pa pri nas domača pizza za pozno kosilo -večerjo. Jao, včeraj je pa mene tako zgaga pekla, jaz pa brez donata. Sem se pol spomnila na pino, ko se je s kokto hvalila, pa sem šla to pit, pa drugač teh mehurčkov nikol ne pijem, pa se je pol mal umirilo.