|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
24.10.2007 20:39:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tadejat

FRRR z Maxico sva bili isti dan sprejeti v porodnišnic in kasneje še v isto sobo a ne za dolgo, saj je ona že čez nekaj ur odšla v porodno jaz pa naslednji dan že na vse zgodaj.

MAXICA dons ste imeli sestemacki preglet, sem se spomnila, da ga imamo tut mi zdej enkrat in sem se prov vstrašla, da sem pozabla. Na koledarju je jutrišni datum, upam , da nisem kej za j..

Po moje, da nisi. Meni je rekla, da mi bo dala kar en dan kasneje, da ne bomo ravno na rojstni dan morali priti v posvetovalnico. Verjetno je tudi pri vas tako. Fajn opravita.
A Bor že hodi?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
24.10.2007 20:39:41   
moci
točno, tinkari ga je ponudila, zoja si je pa sama postreglauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
24.10.2007 20:39:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

anč, remy, pikapolona, ne maram vas, ker ste suheuser posted image
pikapolona, a si ti ful shujšala?

a se lahko user posted image user posted image user posted image
si mislila predvsem anč, a neuser posted image

nep. anč je takšna kot da sploh ni nikoli rodila, vidve sta fejst, jaz sem pa fejst debelauser posted image

ja hvala no, vsaj enemu se ne zdim debelauser posted image
jah bomo sladkarije morale nehat jestuser posted image  si videla kako je pikapolona pridna!
anč pa, jaz ne vem, kam je ona 4kg Tristana spravila, pa kje je pustila 20kguser posted image  Si je sploh ne morem predstavljati

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 20:40:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
24.10.2007 20:41:09   
Anonimen

pa Zoja ima vse ful rada, kako ona to objema, ne moreš verjet, sam lupčkov še ne zna lepih dajat, ampak važen je namenuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
24.10.2007 20:41:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

anč, remy, pikapolona, ne maram vas, ker ste suheuser posted image
pikapolona, a si ti ful shujšala?

a pol imaš mene rada?

user posted image user posted image
če boš še mal tortice jedlauser posted image

mogoče se pa zaradi česa drugega še malo poredim user posted image

a na kej namiguješuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
24.10.2007 20:42:19   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

pa Zoja ima vse ful rada, kako ona to objema, ne moreš verjet, sam lupčkov še ne zna lepih dajat, ampak važen je namenuser posted image

No evo, pol pa Moci misli, da hoče otroke praskat in gristi. Ne, Moci, ona jih hoče le lupčkati.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
24.10.2007 20:44:37   
pikapolona2
moci shujšala sm točno 2 kg ......ampak zaradi tega ne zgledam drastično bolj suhauser posted image user posted image   Sm pa strokovnjak za kile skrit in vedno take cote najdem k mi čez rit visijo. Prid enkrat kr tko k men na obisk da me vidiš v trenerkiuser posted image user posted image

anč je pa res kot da ni rodila...no ampak taka kot anč jst itak nikol v življenju nisem bila in najbrž nikoli nebom......jst bi vsaj še ene 5 kg manj pa bom že kr hepi!

tolk o hujšanju in o tej temi......glihkar sm pojedla ječmenovo belo kavo s kruhom...kolk je men to dobruser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
24.10.2007 20:47:33   
Arabela
Sem mislila da bo mirni večer pa čim sem malo položila v posteljo, je začela nekaj cendrat, pa se ji je napolnil nosek in zdaj se igra v stajici, da se malce še utrudi... upam da je bo hitro zmanjkalo, ker mami čakajo knjige...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 20:48:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1560
24.10.2007 20:51:03   
Anonimen

meni je pa moj mož prinesel česnov kruh. kako je pa to meni dobro user posted image

hmmmmmmmm??????
ne resno, a se pri vas kaj dogaja, ali nas samo malo dražišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1561
24.10.2007 20:52:18   
tasha23
Joj najprej VAVA WB user posted image

Clody ni vrtec, rajanje za RD je terjal svoje žrtve, saj je baje moj stric prišel z virozo na torto user posted image .... posledica tega imava z Gaelom virozo. Mali je danes spet bruhal user posted image , bogi, komaj smo uspeli na 8900g smo jih spet izgubili 300 guser posted image ... za nameček pa je danes ponovno zakuhal vročino. Je pa bil dopoldne po pregledu pri P poln energije:

za dokazilo
user posted image
mami pokažem kako šarmiram pupe:
 user posted image

altamati kod se skrivaš? že 2 dni te kličem na GSM... si morda mobilca izgubila ali sem samo jaz, ki kličem vedno napačno uro????

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 24.10.2007 20:55:49 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 20:52:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 20:54:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1564
24.10.2007 21:01:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

lu takega podobnega smo imeli mi od brevija. samo to ponoci ne mores imet prizgano, ker ropota. razen ce spis kot top. kako kaj pisker?

tisti, ki ga imamo mi, od Pic-a, je pa čisto tih in laufa celo noč

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
24.10.2007 21:03:57   
pikapolona2

meni je pa moj mož prinesel česnov kruh. kako je pa to meni dobro user posted image

no tole je tud dobr.

Neposredna povezava do sporočila: 1566
24.10.2007 21:05:35   
moci
sivkamivka, nehaj firbce dražit, kaj zdej je ali niuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
24.10.2007 21:06:15   
frrrr
Maxica, take nastavitve maš, da ti ne morem zsja poslat user posted image neki heca rr... v službi sm pa glih bla sred dela in je blo bolje, da si mi mere na zs poslala. hvala!

Remy, naše dete je danes imelo obisk in je skoz jokalo... ne jokalo, histerično se je drl user posted image user posted image user posted image punčka mesec mlajša od Jaše je samo pogledala igračo, je že tulil user posted image upam, da v vrtcu ne bo tolk hudo. kako je pa Tinkara sicer v družbi otrok?

kmalu bodo pa že vsi imeli sistematskega... pikapolona, Brina je pa veliiika punca! se ji nekam mudi user posted image user posted image glede kakanja in hranjenja pa men tut mož skoz poroča po msnju user posted image da ne rabim posebej firbcat user posted image

tasha - le pozdravita se! za omare pa nisem mislila zdej, ampak za kasneje... ko bo mali že večji, ti ne boš v istem prostoru in se spomni plezat... bolje preventiva, sej veš... mi smo vse omare na steno prišraufali user posted image

Arabela,  srečno z izpiti in jutri na morfologiji. nam boš izdala spol? pa čestitke za zobke, mi imamo tut 4 user posted image

sivkamivka - tut vi se pozdravite - v kompletu!

@lina - hvala glede vitaminov. men je pediatrinja rekla, da lahk tut med poskusimo že, če ga uporabljamo sicer. moci, tole tut zate velja. user posted image

štajersko-pomursko srečanje - jaaaa user posted image js bi še do Moravskih prišla na podaljšan vikend konec novemra ali začetek decembra user posted image user posted image user posted image čeprav, ko gledam koledar, brat praznuje 24., oče pa 27., sem bolj za prvi teden decembra user posted image user posted image moci?

vava - welcome back!

muki -čestitke za povišico. evo, pa neu več burna plača user posted image

Maxica in altati in *anč* - v red se spravte! user posted image pride kak tak dan in tudi najboljše doleti user posted image user posted image

pikapolona, Jaša pa v avtu hitr zaspi. Brina ne?

suhice, ki ste se dans s torticami basale - js sm se tut dans tolažla s tortico po kosilu. tam tako majhno dajo zraven, da smo mogli še v slaščičarno it kjer sm zmazala grmado in me je skor razgnalo user posted image ampak je pa pasalo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
24.10.2007 21:06:15   
moci

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1569
24.10.2007 21:06:29   
mis
Frrrr, noča pticauser posted image

Tasha, pozdravite se

Remy, mala se znajde, se bo znala borit... Tudi to je nekaj vredno. Naša pa mislim da se ne zna...

vava, user posted image

pikapolona, jaz vse vprašam po varstvu.

lušno ste se imele v LJ...

Naša je pa čist divja, se mi zdi da se ful spreminja, ful se zamoti, sploh me hudo ne pogreša, z mojo mami sta se ful ujele...

arabela, poročaj, pa rade bi bušija vidle...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 1570
24.10.2007 21:07:45   
frrrr
zdej si grem pa kopel naredit. aerobika odpadla, ker smo imeli obisk do 19ih. pa drug teden.

lepo spite!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 21:08:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
24.10.2007 21:08:48   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

štajersko-pomursko srečanje - jaaaa user posted image js bi še do Moravskih prišla na podaljšan vikend konec novemra ali začetek decembra user posted image user posted image user posted image čeprav, ko gledam koledar, brat praznuje 24., oče pa 27., sem bolj za prvi teden decembra user posted image user posted image moci?

moci je za.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
24.10.2007 21:08:50   
frrrr
mis, vsake tolk časa se vrnem kot nočna ja user posted image ampak odkar sm v službi, prav pridno hodim spat pred 24.uro. no, včasih ne rata user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
24.10.2007 21:09:35   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci je za.

juhej user posted image user posted image user posted image   a kr rezerviram? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?