Clody
|
Evo nas, končno s Pokljuke. Smo imeli tak rojstnodnevni maraton od četrtka naprej, da sva v nedeljo dobesedno padla dol in ploskala, da je vsega konec. V nedeljo sva imela ta velik šus, prišlo je skoraj 20 ljudi, hvalabogu da je vikend tako velik, da smo se vsi stlačil notri. Nevem, men se zdi, da sem samo laufala sem in tja in prav nič uživala!! Nam je tako pasal, ko smo sami ostal, da smo bivanje kar malo potegnil do danes zjutraj. Vreme za en k, Pokljuka je pobeljena, pihal ko sam satan. Ampak je pa naš Nejc prvič prijel sneg in nič mu ni blo jasn! Res sem se mu nasmejala. Čez dan smo tud že opravil obisk v RA v Kranju in na srečo ni nič narobe, je pač bolj počasen in ima čas do 18 meseca da shodi. Samo čimmanj copat in čevljev in čimveč nogavic s silikonskimi copati. Če jih katera kje vidi naj mi prosim javi, ker jest jih še nisem opazla. Vava, WB. Samo, da je vse za vami in imate končno mir. Pikapolona, smešno, da si to omenla. To mene tud vedno zanima, ampak na srečo mi vzgojiteljice vse kar same zjodlajo kako je blo z jedačo, pa s sranjem. Očitno so navajene, da vedno poročajo. Lu. mi imamo navaden vlažilec, ni ionizator. Smo zadovoljni, samo da jaz vedno pretiravam in našopam tisto meglo tako močno, da je en kup vode na tleh! Muki, za povišico!! Moci, jest pa mislim, da je prou super, da je Zoja tko živahna. Jest bi si to želela za našga Nejca, ne pa da mi govorijo vzgojiteljice, da je tko miren, da samo opazuje, noben se ga ne sme dotaknit,.. Remy - a samo jest nevem ktera je to? Beky? @lina, jaz mu dajem pikovit sirup Sivkamivka, ste že kej boljš? Arabela, takoj sporoči ko izveste kaj boste imeli!!!! Maxica, Monica gesla prosiiimmmmm!!!! Tasha, je vrtec spet zahteval svoje a? Hitro se pozdravite!! Pa slikce so krasne!!