|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
23.10.2007 22:22:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Frrrr- zaradi mene se lahko dobimo kadarkoli- tudi v času maliceuser posted image , samo okvirno se zmenimo, če smo za!

vi se zmenite... če vam rata, mogoče vletim. če pa boš kak dan brez zmenka, pa mogoče spet vletim user posted image
sej imam telefonsko... te berem... potem pa še rufnem ali smsiram pred akcijo user posted image

kdaj bodo te zmenkarije? a to boste brez otrok?
jaz je pa nimam kam datuser posted image

js bom brez, ker ne bom med službo letela domov po tamauga. ne bom imela pa nič proti, če Zojo vidim user posted image

razvajala sem se pa v Konex centru. je 5 minut peški od mene. ampak je tolk pihalo, da sem se mogla z avtom peljat user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.10.2007 22:51:04   
tadejat
Vse naj- naj 19.19.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.10.2007 23:02:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr kdaj greste v schladming?
konc februarja... ko so počitnice za druge občine, ne za mb in lj. se vidimo? user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.10.2007 23:02:03   
frrrr
muki je pa tako lepo čestitko napisala, da kr user posted image

moci - mala pa orng uživa v tej hiški user posted image kmalu ji domača kartonska ne bo več dost, boste mogli takšno tapravo kupit user posted image al pa jo bo moral kr očka skupaj zbit user posted image

tasha - lepe fotke... kr razjezi se in povej babicam, da so one že imele svojo šanso vzgajat otroke in boš svoje otroke sama vzgajala in redila! drugače pa en predlog: glede na to, da ste omare obrnili, jih nimate pritrjenih na steno -> pripročam! lani poleti je v mojem okraju 4letna punčka umrla, ker se ej nanjo zvrnila omara čevljev, ko je nanjo plezala user posted image

@lina, muki, Lu, pikicapokica, borovnicka - pozdravite svoje sončke!

Lu in moci, lahk tut mokro brisačo dasta na radiator user posted image al pa nogavice in bodo prej suhe, pa še vlažen zrak bo v stanovanju. mi imamo eno tako okrasno zadevco (lučke gorijo in se kadi zraven... taka ambientalna zadevca), sicer pa perilo obesim v stanovanju in je boljši občutek.

Remy
in moci - pls datume vaših pregledov, mere sem povzela.

psaša - bravo za Mihatove korake! in datum za v tabelco? držim pesti, da bodo jutrišnji rezultati na infekcijski bp.

o kakšnih vitaminih to govorite? mi pa nič ne dajemo user posted image samo AD3. za moci sm že ugotovila, da čebelico majo. ostale?

Arabela - pogrešala sm te! že kakšne brcike?

vau, monica99, sama si spekla piščančka! čestitke!!! pravi profi si!

Remy, *anč* - vaju rufnem in mogoče vletim user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.10.2007 23:04:14   
frrrr
tadejat - kdaj se je pa tvoj sonček rodil? nimam ga v seznamu rojstev in mu še čestitat ne morem za 1. svečko user posted image sta z Maxico isti dan rodili?

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.10.2007 23:11:35   
frrrr
in najpomembnejši post spet za konec user posted image

Maxica in njen zlat sonček Lan - čestitke za 1. svečko! user posted image

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.10.2007 0:08:59   
frrrr
tabelco pedenam - čigav otrok je imel 16.10. tel. težo 10260g - altati, mogoče tvoj?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.10.2007 0:09:44   
frrrr
*lina* - dober dan! user posted image js grem spat user posted image za noč user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.10.2007 7:28:58   
altati

tabelco pedenam - čigav otrok je imel 16.10. tel. težo 10260g - altati, mogoče tvoj?

točno takouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.10.2007 8:16:04   
Anonimen
Frrrr- pregled je bil 4.10.07

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.10.2007 8:21:27   
Anonimen
Mala miška je že v vrtcu, ampak kaj sem pa jaz zvedla včeraj, da ta naš mali škrat vse porihta v vrtcu, cuka, se stepe, nagaja........in se zraven smejiuser posted image
Včeraj se je npr. zbudila(ona spi še v posteljici in še 2) in spi v srednji posteljici, pa se zbudi in začne sosedi, ki je še spala, delat ku kuuser posted image
Danes zjutraj ji je druga vzgojiteljica rekla  "pridi šefica, ti pa zmeraj tako nasmejana prideš!"user posted image  Čopkov in špangic tudi noče več nosit in to omenim vzg., pa mi reče: "Ja seveda, da ne, ko pa ona hodi druge za čopke cukat."user posted image
Očitno se moj otrok v vrtcu znajde! Moci, Kuki sta za en fajtuser posted image , to bi eden čez drugega plezal, trije takšni na kupuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.10.2007 8:52:52   
moci
remy, super, takoj sem za akcijo. samo danes naju ne bo v btc, ker je malo prehuda ob 3h v ljubljano rinituser posted image

altati, tamali me je 3x vprašal, če bo kmalu doma. potem naju je pa teta zvabila na obisk. jaz res upam, da se nam ja enkrat uspe srečatuser posted image povej, če bosta kdaj imela kaj časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.10.2007 9:04:12   
tasha23
Jutro,

pri nas prej slabši kot boljši user posted image . Z Gaelom tekmujeva kdo več kašlja in kdo je slabši... Danes greva k P ker je situacija res BAD: mali že 3 dni bruha in zelo malo je. Danes vsaj ni imel več driske... ne vem kaj naj bi bilo, je pa res da se spet slini ko polž in vse tlači v usta: vse tako zadaj, da si sproži včasih tudi bruhanje ker ji masira dlesni čisto odzadaj. In valjda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.10.2007 9:11:23   
pikapolona2
Dobro jutro,

midve sva od Pediatra in sicer sva imeli sistematskega. Frrr zabeleži, tehtamo točno 11kg in smo veliki 79 cm. Cepljeni nisva bili ker imava še 14 dni časa da premisliva situacijo.....naša pediatrinja je rekla da nebo nobenega silila da naj se sama odločim, ampak ona mi svetuje da je cepljena.

Tasha.....pozdravita se čimprej....sam kolk maš smolo pa ravno novo službo si začela......no upam da bosta čimprej zdrava pa da zobki pridejo ven. Sem pa opazila d atui naša vedno globje potiska prste v usta...najbrž jo tudi srbi.

Moci tud jst sm bla mal za BTC danes....sam ob treh je res prehuda.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.10.2007 9:17:07   
tasha23
 VSE NAJ NAJ:

AKI in ANDRAŽ TER _andreji_ in Žanu za 1. svečko

user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.10.2007 9:38:58   
piskot
morgen.

VSE NAJ NAJ SLAVLJENCEM!

pikapolona moja malenkost se v sluzbi ne more na telefon odzivat, lahko pa na forum pisem user posted image . Sem ti rekla, da je Brina vecja od Martina user posted image . Kaka baba user posted image . se slisiva kasneje.

tasha good luck, naj vama pediater da cudezno palico.

remy altati bi rekla, da je rojena za v vrtec user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.10.2007 9:40:10   
tasha23
Oj Frrrr komaj zdaj sem opazila tvoj post veza omare. Omare so stabilne in zelo težke, so pa bile naštimane tako, da se ni dalo plezat na njih. Sicer pa smo bili ves čas z njimi , saj smo pazili tudi da nam niso kakega novega Picassa na steno narisali user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.10.2007 10:00:27   
Arabela
Jutro!

Zdaj pa mi je tega dežja že dovolj.... v soboto smo prodali avto (papa passatek moj user posted image user posted image user posted image ), zato sem brez avta in mi ta dež že gre pošteno na živce....
Zdaj čakam na taščo da bo čuvala malecko ker mami se je začela učiti.. moram končno narediti zapostavljene izpite in diplomirati... ker ko bosta dva vrageca ne vem kako bo...user posted image

Frrr. mere naše fakinke 26.9.  10590g, 76cm, OG 46,5cm

M
ala je postala prava hiperaktivka...user posted image user posted image user posted image ... energije ima za izvoz... včasih spi 2uri čez dan, včasih slabih 45min.. pa vedno nori... nočno spanje še nismo čisto osvojili, sedaj ko ima zabasan nosek (ni šans da ji ga očistim user posted image ) pa se tako zbuja ves čas....
Zobeki so končno tudi zgoraj ven pokukali tako da jih imamo sedaj 4!

Kako sem jaz? Se moram prav paziti, ker če preveč norim z malecko se potem čez par ur sploh vstati ne morem... boli križ, zadnjič me je v desni ritnici vsekalo user posted image .. bolečine za znoret... trebuh imam kot lubenico, kg sploh ne vem koliko jih imam ker je tehnica crknila.... malo dete brca ko noro... kaj pa bomo imeli pa bomo videli jutri ko imam morfologijo...

Se še kaj javim... ciao...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.10.2007 10:04:04   
moci
arabela, če karkoli glede faksa potrebuješ ...
verjetno veš, da moraš oddati poročilo za priznanje delovne prakse. jaz sem ga namreč pozno in moram čakati en mesec, da lahko zaprosim za temo diplomske.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.10.2007 10:13:51   
Anonimen
piskot- rojena za v vrtecuser posted image - ta je dobrauser posted image

a nismo zdaj v BTCju zmenjene ob 16ih??? samo da vem??? Anč, pikapolona??

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.10.2007 10:14:34   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

morgen.

VSE NAJ NAJ SLAVLJENCEM!

pikapolona moja malenkost se v sluzbi ne more na telefon odzivat, lahko pa na forum pisem user posted image . Sem ti rekla, da je Brina vecja od Martina user posted image . Kaka baba user posted image . se slisiva kasneje.

tasha good luck, naj vama pediater da cudezno palico.

remy altati bi rekla, da je rojena za v vrtec user posted image .

sm mislila da si ta teden bolj popoldne v službi pa sm te zato klicala....se slišiva pa potem popoldneuser posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.10.2007 10:34:10   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr kdaj greste v schladming?
konc februarja... ko so počitnice za druge občine, ne za mb in lj. se vidimo? user posted image

škoda ampak ne, mi se nekaj menimo da bi šli že decembra....ko je predbožični čas in je vse tak lepo okrašenu pa na placu sredi mesta je tak veeelik sejem.
Sam zdej čakam mail a je sploh še frej ..... poznamo en privat apartma k ga ima en slovenec pa smo že bili tam dve leti nazaj in je bilo super!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 10:38:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.10.2007 10:44:42   
Maxica
Jutro. Mi se pa počasi odpravljamo v posvetovalnico, če ne bo cepljen, se tudi ne bom sekirala. Se oglasim potem, Frrr, takrat ti še mere sporočim. Pa pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.10.2007 11:13:58   
moci
muki, konec novembra gremo v topliiiiiceeeee. nismo še izbrali zmagovalnih, ampak tok blizu bomo že, da ti kofe ne uideuser posted image user posted image

ste mogoče za kakšno mini srečanje - štajerska, prekmurje?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?