frrrr
|
Maxica, take nastavitve maš, da ti ne morem zsja poslat neki heca rr... v službi sm pa glih bla sred dela in je blo bolje, da si mi mere na zs poslala. hvala! Remy, naše dete je danes imelo obisk in je skoz jokalo... ne jokalo, histerično se je drl punčka mesec mlajša od Jaše je samo pogledala igračo, je že tulil upam, da v vrtcu ne bo tolk hudo. kako je pa Tinkara sicer v družbi otrok? kmalu bodo pa že vsi imeli sistematskega... pikapolona, Brina je pa veliiika punca! se ji nekam mudi glede kakanja in hranjenja pa men tut mož skoz poroča po msnju da ne rabim posebej firbcat tasha - le pozdravita se! za omare pa nisem mislila zdej, ampak za kasneje... ko bo mali že večji, ti ne boš v istem prostoru in se spomni plezat... bolje preventiva, sej veš... mi smo vse omare na steno prišraufali Arabela, srečno z izpiti in jutri na morfologiji. nam boš izdala spol? pa čestitke za zobke, mi imamo tut 4 sivkamivka - tut vi se pozdravite - v kompletu! @lina - hvala glede vitaminov. men je pediatrinja rekla, da lahk tut med poskusimo že, če ga uporabljamo sicer. moci, tole tut zate velja. štajersko-pomursko srečanje - jaaaa js bi še do Moravskih prišla na podaljšan vikend konec novemra ali začetek decembra čeprav, ko gledam koledar, brat praznuje 24., oče pa 27., sem bolj za prvi teden decembra moci? vava - welcome back! muki -čestitke za povišico. evo, pa neu več burna plača Maxica in altati in *anč* - v red se spravte! pride kak tak dan in tudi najboljše doleti pikapolona, Jaša pa v avtu hitr zaspi. Brina ne? suhice, ki ste se dans s torticami basale - js sm se tut dans tolažla s tortico po kosilu. tam tako majhno dajo zraven, da smo mogli še v slaščičarno it kjer sm zmazala grmado in me je skor razgnalo ampak je pa pasalo
|