|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
24.10.2007 19:41:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

A je še katera danes tako gnila kot jaz? Čist sem brez enerije, nekaj me vrat boli in sem vsa čudna, črnogleda, tečna, nikakva. Bi šla kar spat, pa se že vidim, kako se bom po postelji valjala še dve uri skupaj.user posted image  Jaz rabim sončka, no.

se samo podpišemuser posted image user posted image user posted image , pa še glava me boli, grem kar spat (Jaša namreč že spi). Sama sebi sem odvečuser posted image user posted image .

Evo, jaz sem ista. Sem že en lekadol pojedla, pa ne vem, če je kaj bolje. Mož mi je vrat zmasiral, pa ne vem, če je kaj bolje. Kr neki.user posted image

Najbolj da greva skupaj pod kovter in se smiliva ena drugiuser posted image user posted image user posted image .....midve bogiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo jutri kaj bolje....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.10.2007 19:49:19   
Maxica

A je še katera danes tako gnila kot jaz? Čist sem brez enerije, nekaj me vrat boli in sem vsa čudna, črnogleda, tečna, nikakva. Bi šla kar spat, pa se že vidim, kako se bom po postelji valjala še dve uri skupaj.user posted image  Jaz rabim sončka, no.

se samo podpišemuser posted image user posted image user posted image , pa še glava me boli, grem kar spat (Jaša namreč že spi). Sama sebi sem odvečuser posted image user posted image .

Evo, jaz sem ista. Sem že en lekadol pojedla, pa ne vem, če je kaj bolje. Mož mi je vrat zmasiral, pa ne vem, če je kaj bolje. Kr neki.user posted image

Najbolj da greva skupaj pod kovter in se smiliva ena drugiuser posted image user posted image user posted image .....midve bogiciuser posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo jutri kaj bolje....

Mmm, skupaj pod kovter...user posted image  Kje bosta možeka? Se pridružita kasneje? Oba?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.10.2007 19:52:13   
altati

Mmm, skupaj pod kovter...user posted image  Kje bosta možeka? Se pridružita kasneje? Oba?user posted image

a da bosta poslušala najino jamranje al smrčanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
24.10.2007 19:52:26   
*anč*

aha,jst tut. kr mal se mi megli,ne morm gledat... groza.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
24.10.2007 19:54:29   
Maxica
Anč, lepo vabljena, zbiramo se pod kovtrom od Altati. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
24.10.2007 19:56:44   
altati

Anč, lepo vabljena, zbiramo se pod kovtrom od Altati. user posted image

a zdaj smo že tri????
super, še dobr da imam tri povštreuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
24.10.2007 19:57:16   
lucika
danes pa malega nikakor da umirim. je dobu histericen napad, ko sem mu flaško tiščala. ne, on bi zdaj mel v ustah od ad3 kapljic flaško. jasno, da jo ima, drugac je drenje, grrrrr. spal ne bi, bi pa malo počival gor na stranici postelje... evo, ko je ati doma, se gre spat ob sedmih. ko je mama sama, pa ko mu je. haha, sam men ni nič kaj ful smešno. res, kapo dol samskim mamicam, vedno študiram na njih, ko imava z malim borbe, ko sva sama...ma, saj vem, da v roku 2,3 ur mi bo padel dol, samo zdajle je pa naporen...zdaj je mal na tleh, prej eno uro pa obvezno na kavču, pa da je plazu po njem, po stranicah, seveda...

no, zdaj bi pay tipkal.+c 63bom poslala preden mi kaj pokvari..

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
24.10.2007 20:13:12   
pikapolona2
Moci...ne skrbi.....pač tudi kakšen ugriz, buška fajt je del odraščanjauser posted image

Sm šla po dejtu še k optiku očala popravit in potem mal v HM in še nekaj otroških trgovin...pa nism nč kupila ker je bila taka gužva das se mi ni dalo prerivat. Ampak ko sva se pa vračali domov je pa na celovški počilo v šentvidu in od obvoznice do šentvida smo se premikali 50 minut!!!!!! Men se je trenalo...Brini pa tudi čist je znorela in ko sva končno prišli na avtocesto je sam še jokala....jst res nevem ampak pr nas je tko do 50 minut vožnje zdržimo kar je več pa noro drenjeuser posted image user posted image user posted image ...sm se že po glavi tepla kaj sm sploh šla...grrrr...zdej me nekaj časa ne bo popoldne. Svaka čast sivkamivka da boš ti Blaža vsak dan v LJ in iz Lj vozila v teh prometnih konicah. Jst fašem živčnega...Brina pa tudi po mojeuser posted image user posted image user posted image

Grem zdej v bano mal se skulirat!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
24.10.2007 20:16:13   
Anonimen
pozdravček še od mene

je bilo kar luštno v Koloseju, sam smo skoz nekaj za otroki letaleuser posted image user posted image , Tinkara je hodila kar naprej torte gledat........Zoja je imela vse ful rada in jih je vse objemala in poskušala dvignitiuser posted image , Tristan in Brina sta pa ful pridna otroka. Tinkara se je pa pred vsemi tremi kar malo skrila- šla po svoje! Očitno komandira samo tiste, ki jih pozna, drugače pa je dete sramežljivo!

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
24.10.2007 20:16:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Svaka čast sivkamivka da boš ti Blaža vsak dan v LJ in iz Lj vozila v teh prometnih konicah. Jst fašem živčnega...

to sem pa tudi jaz že razmišljala, da res, vsa čast Sivkamivka. Jaz to ne bi...pa se Jaša rad vozi in ne sitnari tudi če se vozimo več ur, ampka ta gužva, ti zamaški, ki so na poti v in iz Ljubljane, se mi zdijo pa prehudi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 20:18:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
24.10.2007 20:18:54   
Anonimen
pikapolona- midve sva šli potem še po atija v Murgle, pa smo bili tudi šele 6.15 doma, ampak Tinkara je že pred Kolosejem zaspala in spala vse do doma!
Sej se ji je poznalo, da je zaspana in utrujena!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
24.10.2007 20:21:00   
Anonimen
Danes je bil res en čuden dan, zame sicer ne, ampak, ko sem šla po Tinkaro v vrtec je bilo vse ful mirno, nikjer nikogar..........taka tišinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 20:21:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
24.10.2007 20:23:18   
lucika
evo, padel dol še preden sem mislila da bo. če bi vedla vnaprej, se ne bi jezla niti pikice:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
24.10.2007 20:25:35   
moci
se podpišem pod gnil dan. še dobro, da smo ga malo začinile s torticami. res je bilo fajn. če bi zoja druge pri miru pustila bi bilo pa še boljuser posted image
remy je pozabila povedat, da je brina dobila kornet, pa sta ji ga tinkara in zoja pojedliuser posted image user posted image

altati, po mojem imaš premajhen kovter. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
24.10.2007 20:27:19   
moci
anč, remy, pikapolona, ne maram vas, ker ste suheuser posted image
pikapolona, a si ti ful shujšala?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
24.10.2007 20:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a se lahko user posted image user posted image user posted image
si mislila predvsem anč, a neuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 20:33:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
24.10.2007 20:34:32   
piskot
cer.

vava dobrodosla nazaj.

lu takega podobnega smo imeli mi od brevija. samo to ponoci ne mores imet prizgano, ker ropota. razen ce spis kot top. kako kaj pisker?

altati, maxica hmmm, sem pa mislila, da me zaradi sedenja v sluzbi vrat boli, pa vidim da imamo nekaj skupinskega user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
24.10.2007 20:35:41   
Anonimen
Čakaj, Brina je Tinkari lepo ponudila svoj piškot, kornet,  Tinkari je bil očitno všeč, pa si je še sama malo postreglauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
24.10.2007 20:35:45   
tadejat
FRRR z Maxico sva bili isti dan sprejeti v porodnišnic in kasneje še v isto sobo a ne za dolgo, saj je ona že čez nekaj ur odšla v porodno jaz pa naslednji dan že na vse zgodaj.

MAXICA dons ste imeli sestemacki preglet, sem se spomnila, da ga imamo tut mi zdej enkrat in sem se prov vstrašla, da sem pozabla. Na koledarju je jutrišni datum, upam , da nisem kej za j..

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
24.10.2007 20:36:29   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

a se lahko user posted image user posted image user posted image
si mislila predvsem anč, a neuser posted image

nep. anč je takšna kot da sploh ni nikoli rodila, vidve sta fejst, jaz sem pa fejst debelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
24.10.2007 20:36:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

vava dobrodosla nazaj.

lu takega podobnega smo imeli mi od brevija. samo to ponoci ne mores imet prizgano, ker ropota. razen ce spis kot top. kako kaj pisker?

altati, maxica hmmm, sem pa mislila, da me zaradi sedenja v sluzbi vrat boli, pa vidim da imamo nekaj skupinskega user posted image

ne boš verjela, cd je že na vašem koncu- pikapoloni sem ga dala, ker ga boš tako sigurno dobila prej!user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
24.10.2007 20:37:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

a pol imaš mene rada?

user posted image user posted image
če boš še mal tortice jedlauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?