|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
24.10.2007 13:10:29   
Anonimen
Ampak, se pa vidi, da vas je večina že v službi. No samo, da ne bomo na drugi straniuser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.10.2007 13:18:42   
Maxica
Midva sva doma. Cepljeni smo bili. Mere so: teža 9840g, višina 76,5cm, glava 46,5cm. Zdravnica je rekla, da se je fino poredil, sestra je pa pojamrala, da bi se moral več.user posted image  Naj bi mu dajala za zajtrk in za večerjo tiste mlečno-žitne kašice. Pa že itak mu grejo tako na bruhanje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.10.2007 13:31:13   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

o kakšnih vitaminih to govorite? mi pa nič ne dajemo user posted image samo AD3. za moci sm že ugotovila, da čebelico majo. ostale?

Jaz dajem Čebelico Majo Juretu, Matjažu še nisem upala zaradi medu. Matjažu pa dajem Sanatogen sirup.

Sem najdla eno povezavo primerjave vsebnosti vitaminov:
http://www.gorenjske-lekarne.si/files.gl/Farmacevt%20zdravniku_strokovne%20informacije/vitaminsko%20mineralni%20pripravki%20za%20otroke_%20z_pd_%20oktober%202007.pdf

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.10.2007 13:39:44   
vava
Drage moje spet sem z vami!!!
Vidim, da je nekaj novih pa ne vem, če lahko, pa bom vseeno rekla dobrodošle (ha, ha). Predvsem pa upam, da me vse skupaj sprejmete nazaj.
Sicer sem uradno še na porodniški, pa kljub temu veliko v službi, zato imam spet nekj več časa in volje za rr. 
Najprej bi vam rada sporočila, da je za nami (upam da zadnja) operacija. Luki so nazadnje vstavili drenažo, ki pa jo, vsem mojim strahovom navkljub popolnoma dobro prenaša. Hvala vsem za vso podporo in lepe misli, sms-e in pozdravčke. Res je bilo precej hudo, saj smo od sredine junija do začetka oktobra prestali tri operacije - vse v glavi in vsakič pod močno narkozo, ki jo Luka očitno kar slabo prenaša. Zdaj smo v redu. Prvo svečko smo upihnili doma in končno se je za nas začelo ta pravo življenje. Zdaj ponovno začenjamo tudi s fizioterapijo in upam, da Luka kmalu nadomesti vse izgubljeno.
Toliko za začetek. Verjetno bom rabila nekaj časa, da spet padem notri in da vas ujamem v vašem ritmu, pa avatar moram nujo zamenjati, pa Frrr poslati mere, pa .....
.... pa še kaj v službi narest user posted image
P O G R E Š A L A  S E M  V A S in velikokrat razmišljala o mojih oktobrkah
user posted image vsem

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.10.2007 13:41:51   
@lina
Remy (mi je tako čudno to napisat, mi še ni v krviuser posted image ) mislim da si lahko samo srečna, da tvoj otrok tako uživa v vrtcu!user posted image

Tasha23, v naših koncih razsaja trebušna gripa, znaki so taki kot si opisala, Matjaž je imel manjše težave čez vikend, ampak zdaj je že v redu...mi je pa rekel P da traja lahko različno dolgo... Upam, da čimprej pridete k sebi!

Pikapolona, ampak vaša dečva je pa ornk... Naš fante je pravi piščanček proti vaši user posted image user posted image  Bravo!

Moram se pa pohvalit, da je moj sine v dveh dneh dobil 130 g gor, sicer je zaradi bolezni zgubil 170g, ampak glavno da gre teža gor...sem prav vesela... prej je pa v treh mesecih pridobil samo 300guser posted image  V glavnem, danes smo imeli kontrolo pri P in je rekel da je OK, veliko bolje videti in da gre lahko kar v vrtec... Tako da jutri spet štartamo...

Arabela, a bušija nam pa res ne boš nič pokazala? Da mal obujamo spomine?user posted image  Uživaj jutri na morfologiji!

Sivkamivka, pozdravite se čimprej! A lahko napišeš kaj so to za ene kapljice? Lahko tudi na ZS....

Lep dan vsem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.10.2007 13:45:06   
@lina
Vava, kolk je fajn prebrat da ste OK. Iskreno upam in vam želim, da ste zaključili z operacijami in zdaj zaživite na polno! user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.10.2007 14:19:44   
moci
vava, lepo te je spet bratiuser posted image
dobrodošla nazaj, pogrešale smo te.
in ves čas močno stiskale pesti za vašo družinico.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.10.2007 14:27:42   
pikapolona2
dejte mi povedat tiste ki imate otroka v varstvu oz. vrtcu...a ve vsak dan vprašate kolk je jedu, kaj je jedu (to najbrž vidite jedilnik) pa če je kakal. A sm sam jst tolk smotana....da nevem kot da preverjam kaj in kako.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.10.2007 14:30:28   
altati
vava -  lepo te je brati tako pozitivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.10.2007 14:31:46   
muki1
Vava, ampak le glej, da se boš res javljala user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.10.2007 14:33:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, konec novembra gremo v topliiiiiceeeee. nismo še izbrali zmagovalnih, ampak tok blizu bomo že, da ti kofe ne uideuser posted image user posted image

ste mogoče za kakšno mini srečanje - štajerska, prekmurje?

user posted image

Zdaj smo pa že stari pajdaši, upam, da bodo res v naših koncih zmagovalne.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.10.2007 14:37:27   
muki1
Drugače pa....pri nas še teče z noska, ampak vsaj spali smo začuda dobro.

Sem bila danes dvakrat v službi.
Najprej sem šla zjutraj na kavo, da se z direktorjem zmenim, kdaj lahko pridem user posted image . No, sem mislila v četrtek, pa potem sem ugotovila, da imava z Ivo sistematski pregled, pa potem sva se zmenila za ponedeljek. V petek( naslednji ) pa imamo kolektivca user posted image  user posted image .
Pridem domov, pa me čez nekaj časa kliče drugi direktor, da bi nujno rabil ene izračune, se nam obetajo kar konkretne povišice........ na slabe plače, da ne bo kakšne faušije user posted image . Ampak vseeno, sem po luftu odletela preračune delat, jes jes jes her šef, nej problem user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.10.2007 15:42:40   
Lu
Živjo!

Res se vidi, da smo pridne kot mravljice.

vava WB. In res super, da ste končno zadihaliuser posted image user posted image  Boš pa 100% hitro prišla nazaj not. user posted image

Muki za take stvari bi tudi jaz šla 2-krat k direktorju user posted image user posted image

Če katero zanima bom naredila doktorat iz teh vlažilcev. Ampak bo že. Ko se odločimo vam javim. Evo moci en zate, ki tudi mene interesira
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165286
Če ga katera pozna, naj mi pa le kaj svetuje.

Zdaj pa spet poniknem.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.10.2007 18:19:40   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

muki, konec novembra gremo v topliiiiiceeeee. nismo še izbrali zmagovalnih, ampak tok blizu bomo že, da ti kofe ne uideuser posted image user posted image

user posted image

ne vem, zakaj je bil dec takoj za, da se dobimo na kofetuuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.10.2007 18:20:58   
moci
dirkam ko nora iz btc-ja, potem me pa tamali kliče, da bo pobiral žoge na tekmi in ni treba ponjuser posted image
zdaj sva pa doma, v peči je ugasnilo in je skandinavski mraz. čakam babi, ker z zojo ne morem kurit.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.10.2007 18:21:58   
moci
tole je pa za brino. upam, da se nič ne poznauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.10.2007 18:23:52   
moci
mah, prav žalostna sem, ker greva med otroke pa je vedno zoja agresivkauser posted image
vsaj eno prasko na bradi je fasala. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.10.2007 18:23:53   
Maxica
Vava, dobrodošla, saj veš, da smo vaju z Lukcem vedno zelo zelo vesele med nami.user posted image user posted image  Itak smo pa z mislimi skoz z vama.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.10.2007 18:24:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tadejat

Vse naj- naj 19.19.

Hvala, vračamo voščila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.10.2007 18:30:42   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image

ne vem, zakaj je bil dec takoj za, da se dobimo na kofetuuser posted image user posted image

Ker tako noro dobro migam z boki user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.10.2007 19:25:07   
Maxica
A je še katera danes tako gnila kot jaz? Čist sem brez enerije, nekaj me vrat boli in sem vsa čudna, črnogleda, tečna, nikakva. Bi šla kar spat, pa se že vidim, kako se bom po postelji valjala še dve uri skupaj.user posted image  Jaz rabim sončka, no.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.10.2007 19:27:42   
Maxica
Drugače imamo mi že kakšni dve leti in pol tak VLAŽILEC  zraka. Je fajn, tudi drag je bil, enkrat letno menjamo filtre. Sam rabimo pa še enega mal bolj simpl za v spalnico, tako da tudi mi še zbiramo ideje in izkušnje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.10.2007 19:35:04   
Clody
Evo nas, končno s Pokljuke.

Smo imeli tak rojstnodnevni maraton od četrtka naprej, da sva v nedeljo dobesedno padla dol in ploskala, da je vsega konec. V nedeljo sva imela ta velik šus, prišlo je skoraj 20 ljudi, hvalabogu da je vikend tako velik, da smo se vsi stlačil notri. Nevem, men se zdi, da sem samo laufala sem in tja in prav nič uživala!!
Nam je tako pasal, ko smo sami ostal, da smo bivanje kar malo potegnil do danes zjutraj. Vreme za en k, Pokljuka je pobeljena, pihal ko sam satan.
Ampak je pa naš Nejc prvič prijel sneg in nič mu ni blo jasn! Res sem se mu nasmejala.

Čez dan smo tud že opravil obisk v RA v Kranju in na srečo ni nič narobe, je pač bolj počasen in ima čas do 18 meseca da shodi. Samo čimmanj copat in čevljev in čimveč nogavic s silikonskimi copati. Če jih katera kje vidi naj mi prosim javi, ker jest jih še nisem opazla.

Vava, WB. Samo, da je vse za vami in imate končno mir.

Pikapolona, smešno, da si to omenla. To mene tud vedno zanima, ampak na srečo mi vzgojiteljice vse kar same zjodlajo kako je blo z jedačo, pa s sranjem. Očitno so navajene, da vedno poročajo.

Lu. mi imamo navaden vlažilec, ni ionizator. Smo zadovoljni, samo da jaz vedno pretiravam in našopam tisto meglo tako močno, da je en kup vode na tleh!

Muki, user posted image za povišico!!

Moci, jest pa mislim, da je prou super, da je Zoja tko živahna. Jest bi si  to želela za našga Nejca, ne pa da mi govorijo vzgojiteljice, da je tko miren, da samo opazuje, noben se ga ne sme dotaknit,..

Remy - a samo jest nevem ktera je to? Beky?

@lina, jaz mu dajem pikovit sirup

Sivkamivka, ste že kej boljš?

Arabela, takoj sporoči ko izveste kaj boste imeli!!!!

Maxica, Monica gesla prosiiimmmmm!!!!

Tasha, je vrtec spet zahteval svoje a? Hitro se pozdravite!! Pa slikce so krasne!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.10.2007 19:37:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A je še katera danes tako gnila kot jaz? Čist sem brez enerije, nekaj me vrat boli in sem vsa čudna, črnogleda, tečna, nikakva. Bi šla kar spat, pa se že vidim, kako se bom po postelji valjala še dve uri skupaj.user posted image  Jaz rabim sončka, no.

se samo podpišemuser posted image user posted image user posted image , pa še glava me boli, grem kar spat (Jaša namreč že spi). Sama sebi sem odvečuser posted image user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.10.2007 19:39:39   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

se samo podpišemuser posted image user posted image user posted image , pa še glava me boli, grem kar spat (Jaša namreč že spi). Sama sebi sem odvečuser posted image user posted image .

Evo, jaz sem ista. Sem že en lekadol pojedla, pa ne vem, če je kaj bolje. Mož mi je vrat zmasiral, pa ne vem, če je kaj bolje. Kr neki.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?