|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
24.10.2007 21:09:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

meni je pa moj mož prinesel česnov kruh. kako je pa to meni dobro user posted image
user posted image

pa ti ja ni slabo? a kaj prikrivaš?user posted image

nič ne prikrivam, samo tega pa ne maram. brrrr česen, brrrr čebula.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.10.2007 21:10:41   
frrrr
zdej pa res grem... še prej pa čestitam:

tadejat in njen sonček Bor - čestitke za prvo svečko!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.10.2007 21:11:22   
tadejat
MAXICA
Ja lih v soboto se je končno Bor spustil in začel sam hoditi, tako, da sam prehodi celo kuhinjo in dnevno. Kaj pa  Lan, lih ne spremljam vsak dan čvekalnico in ne vem če si že kje omenila. Aleks je shodil pri 14 m, no saj je bil tut prej rojen. Kolegica ima 11 m staro punčko pa se šele zdaj postavlja na noge.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
   [Brisano sporočilo]
24.10.2007 21:12:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.10.2007 21:12:36   
frrrr
vava, vaše mere 11200 in 78 že imam. ali je to spadalo k 11. mesecu? user posted image za Lukca imam mere za vse mesece, samo 11. in 12. mi en manjka user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.10.2007 21:13:47   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tadejat

MAXICA
Ja lih v soboto se je končno Bor spustil in začel sam hoditi, tako, da sam prehodi celo kuhinjo in dnevno. Kaj pa  Lan, lih ne spremljam vsak dan čvekalnico in ne vem če si že kje omenila. Aleks je shodil pri 14 m, no saj je bil tut prej rojen. Kolegica ima 11 m staro punčko pa se šele zdaj postavlja na noge.

Ja, Lan je pa shodil že pet dni pred 11 meseci, tako da je bil kar priden. Tako da že več kot en mesec veselo koraka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tadejat)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
24.10.2007 21:13:59   
pikapolona2

http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=100

evroposlanci bodo mogoče premaknili kakšno zakonsko kolo, a le zaradi svojih riti. bedno!

tole mi ji pa glih mami danes razlagala.....sam res počasi si bom tudi jaz vrt omislila...pa sej butastemu kmetu debel krompir zraste a neuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
24.10.2007 21:16:36   
Maxica
Kako se spopadate z mrazom v spalnici ponoči? Lan se takoj odkrije in danes ga je potem mož ob petih spet pokril, pa se je seveda zbudil. Je bil čisto mrzel, groza. Danes sem tuhtala, da ga bom dala v spalno vrečo, ampak po moje se mu bo zmešalo, ko bo ugotovil, da je zabarikadiran.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
24.10.2007 21:16:50   
moci
a ni grozno koliko strupa pojemo čisto nevede.
če jem čips in suho salamo vsaj vem, da jem sranje. ampak če jem jabolka pa mislim, da jem zdravo hranouser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
24.10.2007 21:18:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kako se spopadate z mrazom v spalnici ponoči? Lan se takoj odkrije in danes ga je potem mož ob petih spet pokril, pa se je seveda zbudil. Je bil čisto mrzel, groza. Danes sem tuhtala, da ga bom dala v spalno vrečo, ampak po moje se mu bo zmešalo, ko bo ugotovil, da je zabarikadiran.user posted image

jaz ji dam body brez rokavov pod pižamo in včasih pokrijem, ko grem spat. drugače je pač odkrita, kaj čemuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
24.10.2007 21:20:57   
Maxica

jaz ji dam body brez rokavov pod pižamo in včasih pokrijem, ko grem spat. drugače je pač odkrita, kaj čemuser posted image

Jaz ga oblečem kar v dolg body pa še pižamo čez, prav zato, ker pričakujem, da bo odkrit, pa še v spalnici imamo precej hladno.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
24.10.2007 21:21:55   
pikapolona2

jst v njeni spalnici nimam tolk mraz...ampak oblečeno imam pa tako kot moci...včasih je odkrita...ampak sej se skoz zbuja pa jo itak hodim popravljat in pokrivat.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
24.10.2007 21:26:03   
tadejat
Pri nas spita v žaklu že od 6.m in si ne predstavljam kako bi bilo brez vreče, že tako ju je treba kr naprej pokrivat pa še vstajata težje.

Neposredna povezava do sporočila: 1588
24.10.2007 21:28:04   
Anonimen
Frrrr- kaj pa vem kakšna je Tinkara v vrtcu- pravijo da se vse zmeni.sodeluje, pa malo kakšno pocuka, danes popoldne v koloseju, pa je bila precej plašna, sramežljiva, je vzela svojo igračko in šla 3 metre stran od drugihuser posted image , mogoče jo je Zoja preveč objelauser posted image - je pa res, da je bila zmatrana in zaspana! Pa v vrtcu mislim, da je drugače, ker niso njihove igrače in si jih delijo, doma je pa tako, da če kakšen otrok prime njeno igračo mu jo gre takoj iz rok vzet.
Drugače se pa zmeraj smeje ko prideva v vrtec in gre rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1589
24.10.2007 21:30:43   
Anonimen
Jaz ponoči vstajam in jo pokrivam, pa kaj, ko se, še preden se jaz okoli obrnem, že odkrijeuser posted image  Oblečena je pa v body z dolgimi rokavi in bombažen pajac na naramnice s stopali. Sem jo imela v frotirasti pižami, pa ji je bilo prevročeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
24.10.2007 21:45:39   
mis
Jao, naša pa tuli kot jesihar če me ne drži za obraz ko zaspiuser posted image  Prav roko mora dat na vrat ali lica. Nič drugega ni dobro...user posted image  Sicer tuli kot bi jo s kože dajali...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
24.10.2007 21:48:18   
mis

od rojstva naprej jo imam v žaklju. Pozimi toplem, poleti čisto tankem...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
24.10.2007 22:20:37   
mis
Jaz bi pa danes morala dobit user posted image , pa je še ni...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
24.10.2007 22:22:43   
muki1

Hvala enako. Samo pri nas se ne bo zmešalo Lanu, ker ga nimamo user posted image , se bo pa Ivi na suho strgalo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
24.10.2007 22:27:40   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jaz bi pa danes morala dobit user posted image , pa je še ni...user posted image

Saj ni nujno, da se bo pokazala. Meni je vedno bila zelo neredna.
Pa zdaj je še sploh nisem dobila....a je še katera brez user posted image .
Jaz sem že 22 mesecev.....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
24.10.2007 22:28:35   
muki1

Jao, naša pa tuli kot jesihar če me ne drži za obraz ko zaspiuser posted image  Prav roko mora dat na vrat ali lica. Nič drugega ni dobro...user posted image  Sicer tuli kot bi jo s kože dajali...

Sta že naštudirali kakšne nežne prijeme, ali te še vedno praska?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
24.10.2007 22:31:58   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Jaz ponoči vstajam in jo pokrivam, pa kaj, ko se, še preden se jaz okoli obrnem, že odkrijeuser posted image  Oblečena je pa v body z dolgimi rokavi in bombažen pajac na naramnice s stopali. Sem jo imela v frotirasti pižami, pa ji je bilo prevročeuser posted image

Iva pa znori, če ima pokrite podpladke. Ne prenese pižamic v celem.Ko gre spat čez dan obvezno sezuje nogavice, če ima žabe pa tako dolgo nori, da jih slečem. Mora biti bosa user posted image
Zadnjič je spet imela eno pižamo v celem in se je tak za nogo vlekla, da je čisto ven padla, dokler je nisem preoblekla v pižamo, kjer ima gole podpladke. Potem je takoj zaspala. Prav smešna je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
24.10.2007 22:32:37   
muki1
A se da dobit kakšno geslo od srečanja?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
24.10.2007 22:44:11   
Maxica
Jaz sem pa prej prav z veseljem šla pogledat v album od Frrrr, ko so se lani naše drage nosečke dobile v Koloseju. Kaj jih je bilo lepo spet videti.user posted image  Ampak Frrrr pa sploh ne bi prepoznala, se mi zdi.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
24.10.2007 22:46:54   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ne, ne praska, drži rokico gor in boža.
Sta že naštudirali kakšne nežne prijeme, ali te še vedno praska?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?