|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
24.10.2007 23:34:24   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kako se spopadate z mrazom v spalnici ponoči? Lan se takoj odkrije in danes ga je potem mož ob petih spet pokril, pa se je seveda zbudil. Je bil čisto mrzel, groza. Danes sem tuhtala, da ga bom dala v spalno vrečo, ampak po moje se mu bo zmešalo, ko bo ugotovil, da je zabarikadiran.user posted image
tut Jaša ne mara bit pokrit user posted image in pol je ves mrzel. imamo okrog 22 stopinj v spalnici.  če ga imam pa pod svojim kovtrom je pa ok. bom še poskušala kr svoj kovter mu dat, mogoče bo pa pol pokrit user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
24.10.2007 23:38:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Kako se spopadate z mrazom v spalnici ponoči? Lan se takoj odkrije in danes ga je potem mož ob petih spet pokril, pa se je seveda zbudil. Je bil čisto mrzel, groza. Danes sem tuhtala, da ga bom dala v spalno vrečo, ampak po moje se mu bo zmešalo, ko bo ugotovil, da je zabarikadiran.user posted image

jaz ji dam body brez rokavov pod pižamo in včasih pokrijem, ko grem spat. drugače je pač odkrita, kaj čemuser posted image

o, hvala... na to pa pozabila user posted image čudna mama user posted image v Moravskih se mi je zdelo mrzlo v apartmajčku, čeprav so bili radiatorji odprti, in sm ga tako oblekla, pa je čist fino spal. bom še doma poskusla to, če seveda moj kovter neu zalegel user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
24.10.2007 23:38:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Pa v vrtcu mislim, da je drugače, ker niso njihove igrače in si jih delijo, doma je pa tako, da če kakšen otrok prime njeno igračo mu jo gre takoj iz rok vzet.
aha, možno da je to to. ker pred tremi meseci, je bilo pa obratno, ko smo bili mi pri njih na obisku. je mala jokala, Jaša se pa čist fino igral z njenimi igračami. moremo poskusit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
24.10.2007 23:43:32   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jao, naša pa tuli kot jesihar če me ne drži za obraz ko zaspiuser posted image  Prav roko mora dat na vrat ali lica. Nič drugega ni dobro...user posted image  Sicer tuli kot bi jo s kože dajali...
moževa sestra je pa kot dojenčica imela mau obrnjeno. je hotela spat na dlani svojega očka. user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
24.10.2007 23:43:33   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jaz bi pa danes morala dobit user posted image , pa je še ni...user posted image

Saj ni nujno, da se bo pokazala. Meni je vedno bila zelo neredna.
Pa zdaj je še sploh nisem dobila....a je še katera brez user posted image .
Jaz sem že 22 mesecev.....
srečka user posted image si mogoče srečka nosečka? user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
24.10.2007 23:43:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A se da dobit kakšno geslo od srečanja?
js bi tut! zihr ste slikale...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
24.10.2007 23:43:41   
frrrr

Jaz sem pa prej prav z veseljem šla pogledat v album od Frrrr, ko so se lani naše drage nosečke dobile v Koloseju. Kaj jih je bilo lepo spet videti.user posted image  Ampak Frrrr pa sploh ne bi prepoznala, se mi zdi.user posted image
valjda, če sm bla tolk široka, da bi me lažje preskočila kot pa okrog mene šla user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
24.10.2007 23:44:15   
frrrr
zdej mam pa dost... grem spat... perilo še obesim in posteljaaaa aaaa user posted image

nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
25.10.2007 7:40:03   
Clody
Jutroooo,

Moram it na obvezen motivacijski seminar na zavod za zaposlovanje. Upam, da tega ne bo preveč, ker so zame to prazne klobase.

Lucika, tebe tud kaj matrajo s tem??

Maxica, mi imamo tud problem z odkrivanjem. Ne prenese koutra, da ne govorim o kaki vreči, ob kateri je fasal živčnega. Če bom imela še kakega otroka, ga bom obvezno navajala na vrečo.
Imamo pa v sobi kjer spi 20-21 st. oblečen pa je v bodi z dolgimi in bombažno pižžamo.
Ima pa zadnje čase res grozno navado, da hoče okol 05:00 k nama in kliče pa kliče, bog ne daj da ga položiš nazaj.
Problem je samo v tem, ker ne zaspi zmeraj nazaj in tako pade dol že ob 10:00, v vrtcu pa umira.

Nič šibam!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
25.10.2007 8:06:52   
piskot
jutro.

maxica pri nas smo kaksen mesec nazaj uvedli zakelj, ker je mene zeblo ko sem ga gledala. se stalno obraca in je takoj odkrit, koutercka pa videt ni mogel. ce je ze bil pokrit, je bil v tako tanko flis odejico, da je sploh ni cutil. se je pa v eni uri cist zavozljal noter. zakelj pa kar dobro prenasa. najprej se mu je ene par dni cudno zdelo, zakaj zjutraj ne more okol racat, zdaj se je pa cisto navadil da je crv user posted image . ga pa jaz potem se s flis odejico pokrijem, ker je tak zmrznjenček. tudi jaz spim v pizami in imam cez dvojen tanek kouter, ker ne kurimo v spalnici.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
25.10.2007 8:23:27   
mis
Muki, jaz sem user posted image  dobila ene 3 tedne po tem, ko sem nehala dojit.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
25.10.2007 8:24:50   
mis
Naša je pa danes do 7:45 spala v svoji postelji.user posted image Sicer je zvečer šele 21:20 zaspala, ampak vseeno. To se še ni zgodilo. Včeraj pa do 7h. Potem pa spije mleko in včasih še zaspi za kakšno urco. Je čisti zaspanc ratalauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
25.10.2007 8:25:38   
mis
Danes pa je prvi dan, da zdajle ne dežuje. Se zrihtava in greva malo ven, kupit par stvari, potem moja mami pride, jaz pa v službo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
25.10.2007 8:26:25   
mis
Mala se pa zdajle tako fino igra in mi je škoda vstat od računalnika, ker jo bom zmotila in bo začela za mano racat...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
25.10.2007 8:28:28   
muki1
Danes pa praznujejo pri Psaši. Miha, vse najtaboljše in najtalepše, pa velik koš zdravja ti želim in po en poljubček na vsako stran, ti pošilja Iva za rojstni dan.

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
25.10.2007 8:28:40   
psaša
Jutro.
Včeraj smo uspešno opravili pregled, izvide urina dobimo po pošti. Čez en mesec imamo pa še slikanje mehurja.
Danes je mali v vrtcu, je šel brez problema. Sem se bala kako bo, ker ga sedaj ni bilo 14 dni. Pa zdaj dva dni sva bila po pol urce.

vava WB user posted image

Naš ima ponoči oblečen body dolg rokav, pižamico s stopali in ga pokrijem z toplo odejo ali pa z kovtrčkom. Sam kovterček je mal pretopel. Včasih se odkrije, včasih pa ne. Imamo pa mi tudi mrzlo spalnico. Sem ga zadnjič dala v vrečo, pa mu je bilo full prevroče.

Remy a sem mogoče spregledala zakaj sprememba?

Muki kako je Iva?

Frrrr hodi prej spat, ker imaš zjutraj službo user posted image .  Odkar hodim v službo me že pred deseto spanec išče, tko da sem najkasneje 22.30 v postelji.

Eno vprašanje:
Ker imamo čez en mesec slikanje mehurja, mora mali jemati zaščitni antibiotik do pregleda. Sedaj me pa zanima ali se ga lahko cepi? Da me P ne bo silila v nekaj, kar ni OK.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
25.10.2007 8:32:54   
muki1
Psaša, pojma nimam za cepljenje user posted image  Bi rekla, da ne...čisto laično.

Greva pa midve zdaj tudi na sistematskega, je še prehlajena in sem prepričana, da vsaj cepljena ne bo.
Se pa zadnje dni super zatopi v igro. Še pred kakšnim tednom je samo mam mam mama cvilila in lazila povsod za mano, zdaj pa, kot da ji je to, da je shodila dalo novo samozavest. Sedi na tleh in bere user posted image . Pa en avtek je včeraj, mah, ne lažem, ene 45 minut vozila sem ter tja ter proizvajala neke čudne zvoke, ki so bili najverjetneje brnenje.

Lep dan....Frrrr, pripravi tabelo, pa povprečje bo danes spet padlo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
25.10.2007 8:40:20   
Anonimen
Miha vse najboljše za tvojo prvo svečko. Naj te mami in oči danes razvajata do nezavestiuser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
25.10.2007 8:40:56   
psaša
Muki bravo za Ivo user posted image

in hvala za čestitke. A eno leto je že naokoli?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
25.10.2007 8:44:58   
Anonimen
Jaz sem pa danes koma, je imela Tinkara od 4-5ih žurko, sem mislila, da je lačna- ma jauser posted image , mislim, da jo zebe, ker ima nogice ledene, tako da danes gre v žakelj!
Je že v vrtcu- vsaj s tem ni problemov.

Slikic ni, ker sem fotoaparat doma pozabila- ne moreš verjetuser posted image  Čeprav bi bilo zelo zanimivo slikati Zojino izražanje ljubezni do vsehuser posted image

aja, tiste, ki veste za kaj se gre (anč, moci, pikapolona)- nos me še vedno boliuser posted image , kot bi me en fajn na ..........usekaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
25.10.2007 8:53:40   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

aja, tiste, ki veste za kaj se gre (anč, moci, pikapolona)- nos me še vedno boliuser posted image , kot bi me en fajn na ..........usekaluser posted image user posted image

to pa  dobiš, če preblizu torte gledašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
25.10.2007 8:57:44   
moci
za nami je tudi groooozna noč. bliža se polna lunauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
25.10.2007 9:05:16   
moci
vse najlepše, miha. in veliiiiko zdravja, da boste vesela družinica

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
25.10.2007 9:05:24   
Maxica
Dobro jutro. Čakam, da se Max naje, ker greva pol k zobozdravniku. Očka in Lan bosta pa kar še spala.user posted image  Jutri greva pa z Maxom ob 9h za dve urci v vrtec. Juhej.user posted image  Pa v vratu me še vedno ena zatrdlina boli kot user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
25.10.2007 9:10:39   
Maxica
Že kar po dveh je do svoje svečke s številko ena prikorakal mali korenjak Miha, ki se je pred kratkim pogumno spopadel kar s parimi boleznimi hkrati. Ampak se ni vdal kar tako, z mamico sta par dni preživela v bolnici, pa sta zmagala. Naj bo bolnice za dolgo časa dovolj, zdaj pa naj bodo samo še lepe stvari, pa da bi čas v vrtcu hitro minil, mamici pa v službi. Vikendi bodo pa itak samo vaši in boste uživali, uživali, uživali skupaj. Lepo praznujte, v krasni tortici se naužijte, pa veliko daril odvijte.
V S E   N A J B O L J Š E !!!
user posted image
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?