*anč*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Remy IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: Remy IZVIRNO SPOROČILO: moci anč, remy, pikapolona, ne maram vas, ker ste suhe pikapolona, a si ti ful shujšala? a se lahko si mislila predvsem anč, a ne nep. anč je takšna kot da sploh ni nikoli rodila, vidve sta fejst, jaz sem pa fejst debela ja hvala no, vsaj enemu se ne zdim debela jah bomo sladkarije morale nehat jest si videla kako je pikapolona pridna! anč pa, jaz ne vem, kam je ona 4kg Tristana spravila, pa kje je pustila 20kg Si je sploh ne morem predstavljati ojoj, babe,babe ... sam o kilah se pogovarjate . vam izdam skrivnost poporodnega hujšanja?? DOJENJE!! drgač pa moci,ti si full lušno in simpatično bitje,tko da sploh nevem kaj se sekiraš. jst sm bla vedno suhec,še preveč, v nosečnosti sm pa 20kg dobila,pa tut men ni blo jasno kam,ker se sama seb nisem zdela debela. sm mela pa ogroooooooomen trebuh,ane sivkamivka?? pa v rit pa u noge. zdej pa kr zgublam,čeprav sm bila sama seb čist ušeč z +3. eh,sej nam nikol ni prav . sm se mela pa prav fino v vaši družbi, vse ste full fajn pa tut tristan je bil blažen med ženami , se mormo še kdaj zment.