*anč*
|
oj! spali smo spet tko,tko. ma eno uro na noč,ko skoraj nič ne pomaga ... joka,ustaja,se buta u postlo,doji,mal zaspi pa spet vse še enkrat ... sva že pomislila,da ma nočne more. pol mu pojem ga stiskam,božam in potem počasi zaspimo. upam,da je res luna,čeprav pri nas traja že kak teden mali se igra s stipetom,si podajata igračke ... sta tko lušna,sam težko je dopovedat tristanu,da ma stipe svoje igrače za grist in stipetu,da ne grize tristanovih ... posledično ma tristan full pogrizenih ,sam jima včasih ustim,ker sta tko srečna skupaj. tisa pa spi pod koutrom ... ona je bolj na mene . arabela tok maš lep trebušček!! hvala,da si ga delila z nami . jst tut na oblike trebuha ne dam nevem kaj, ker sem mela zelo okroglo žogo in rodila fantka ... pomoje je to bolj od mamicine anatomije odvisno. pa kako dobro minico ma katarinca ... me kr ma,da bi mela punčko . sivkamivka tristan je že boljši, samo svečke mu še iz noska visijo. kako pa blaž? jst dans mal grlo čutim,upam,da gre mimo. muki verjamem,da ti je žal neže,ker maš zanjo zdaj manj časa,ampak mislim,da neža ne bi zamenjala svoje sestrice za nič na svetu. sigurno uživata v družbi ena z drugo. kmalu boste pa lahko brale vse 3 skupaj! lu glede banane kar težko svetujem ... mamo par cotk s črnimi fleki. mogoče,če taakoj v kak vanish namočiš grem dat jokca spat.