naraščaj
|
Dobro jutro. Tantra hvala za kavico. jaz sem budna tut že od šestih, pol pa me je ful šraufalo in sem ob sedmih zasedla prstol. No, zdaj sem pa budna ko ris. Sem pa dala že sušit zadnji stroj cot (sama posteljnina). Vse ostalo sem včeraj oprala in posušila, tako, da moram danes vse zlikat. Včeraj smo praznovali RD od mojga . Na koncu ko smo ostali še sam midva in šefica ter sin, smo se začvekali, moj je pa pa čist v debato (pivsko) padel. Pa prideva v blok in ravno srečava soseda, ki sta mela na obisku brata (dvojčka) in sta tut še oba bla od praznovanja svojih RD. No pa so/smo (ženske - vse tri noseče, sam izvajale nadzor) naši deci čist kapitulirali (spil vse kar sva prnesla iz turizma). Moj je bil adijo. Pol je bil pa tok pametn in briht je hotel še ene predale zdevat v previjalnoi in mu nikak ni ratalo. Boj ko sem ga naganjala spat bolj je ratval pametn. No po tušu je prišel mal k sem. Zjutri pravi, da ga ni nič glava bolela slab pa mu tut ni. Bo mogel preživet. Si bo zapomnil njegovih 30 let. No danes me čaka likanje posteljnine za , potem pa moram Končno ( ) zložt stvari v previjalno. Ja zaenkrat bom mela in poslco in previjalno v spalnici. Sicer še nisem čist odločena če je postavitev dokončna. Bom še vidla kok se bo obneslo. V kopalnici pa itak mam tut ono previjalno podlogo, da takrat, ko bom kopala lahk tam zrihtam. Se mi pa zdi, da se mi je trebuh še bolj spustil. To sem opazla, danes zjutraj. Me pa dans tut kr neki špika. Mogoč se pozna od včeraj, ko sem bla tok na nogah. Lepo mamuška in Že35 , da se nam javljata. Sem zlo vesela tako lepih novic. Ninočka, danes pa stiskam pestke zate, da boš čimprej okrevala in cartala tvojga . Ja gruška, a ti tut nam boš pobegnala v RIm? Držim pesti za vaju z . Javi se kaj, ko boš lahko. Vidim, da pišem še sam lepe želj, čestitke,. Tantra, dobro opravi danes. Zdaj pa si počas že zaslužim kak zajtrk. Grem jest in cote ven iz sušilca pobrat, da ne bo preveč zmečkan.
|