|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
29.10.2007 15:13:43   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

spet sem tu: Gaelu ne pade temperatura pod 38 tudi po sirupu, zdaj sem mu dala obkladke in čez urco mu bom dala svečko... ob 12 sem mu dala Calpol, ker sama nikakor mi ne uspe dati svečko, saj kljub vročini je mali zelooooooo aktiven, tako, da je iz 38.8 padlo na 38.2 in zdaj je že 38.3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 meni pa ponovno teče mleko in imam spet mokro majco user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj to ni normalno, ne?

Tasha Tian je imel 40°C vročine in tudi več pa sem mu dajala kisle obkladke na noge in kopeli sem mu pripravljala. Če nima 39°C mu obkladkov ne rabiš dajat. Calpol lahko daš 1 žličko na 6 ur in nič prej. Glede svečk pa, če je otrok težek do 10 kg, kar mislim, da tvoj je, mu daš 1 svečko na 3-4 x na dan. Se pravi na 6 ur. Tako, da če si dala Calpol ob 12, daj svečko ob 18. Nič prej. Zaradi ledvičk. Presledek med svečkami pa moram biti najmanj 4 ure. Drži pa 6 ur. Tako piše v navodilih. Pri Gaelu še ni take panike, tako da komot počakaš do 18, seveda, če se ne bo vročina močno dvignila.user posted image Pocajtajte se.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.10.2007 15:15:29   
Lu
*anč* a tvoja mami pa kar v Indijo. Bi šla kar z njo. Si že od nekdaj želim iti tja.Mmmmuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.10.2007 15:19:02   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

*anč* a tvoja mami pa kar v Indijo. Bi šla kar z njo. Si že od nekdaj želim iti tja.Mmmmuser posted image

ja, si tam gradi hiško  in je čist naudušena. ne mara mraza in zime in zato pobegne vsako jesen. sej nas tut vabi,sam mene pa nč tja ne vleče. me je full strah,da bi mali kej fasal tam,nevem sem mal bolj paničar za te eksotične dežele,tko da pomoje par let še sigurno ne bomo šli.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
29.10.2007 15:31:31   
Lu
*anč* super. Jaz zdaj tudi z otroci ne bi šla.user posted image Potem, ko bosta večja pa mogoče. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.10.2007 15:50:41   
altati
Lu -  a si moj post Tashi kopiralauser posted image user posted image user posted image  (sva očitno enako razmišljali ob branjuuser posted image )

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.10.2007 16:29:59   
Lu
Seveda, draga user posted image Vidiš, to delajo pa izkušnje. Naj jih bo čimmanj.

A ti lahko še enkrat pripopaš fotko od tvojga čistilca za nosek. Mal šnofam pa ne najdem za nazaj user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.10.2007 16:31:55   
Lu
Jaz sem pa cel teden doma. No v sredo in čet. je itak praznik. Moci a grem lahk jutri s tabo user posted image user posted image

Mišek mi pa spi že od 14.30 user posted image user posted image Maja je že risala. Zdaj pa risanke gleda, jaz pa na RR. Itak. Pol pa mal fasunge nabavit. Da ne bomo lačni. Ampak vam povem, da zdaj ko sem začela te KT jest, se mi zdi, da sem full skoz lačna.

U takoj zdele G pokličem kaj se dogaja z mojo M.

< Sporočilo je popravil Lu -- 29.10.2007 16:34:56 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.10.2007 16:36:59   
Lu
Ja takole je. Za mojo takodolgo M so krive KT. Kot je že Remy povedala user posted image Remy drugič kar tebe pokličem user posted image Baje lahko traja 2 meseca user posted image Bomo šli kar na kondome user posted image Kdo se bo še s tem hecal.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.10.2007 17:07:57   
*anč*
Lu  pa sej se ti bo uredil cikel. veš kok sprememb je že doživel ... 2 nosečnosti,dojenje, ni čudn,da je vse zmešano. nevem men so kondomi user posted image , da ne govorim kok se jih moj user posted image  otepa, tko da bom šla nazaj na tablete,ko neham dojit.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 17:24:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
29.10.2007 18:17:32   
altati
Lu, pojma nimam  kje sem takrat našla fotkouser posted image user posted image user posted image user posted image Bom poskusila preko googla najdet, ok?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
29.10.2007 18:18:40   
muki1
No, pa še en pozdrav.
Saj sem vas kukala med službo, ampak si nisem drznila, da bi sproti odgovarjala, zdaj pa spet ni časa. user posted image .

Prvi dan smo torej preživeli. Prve ure v službi sem se obupno počutila, kar nisem vedela, kam s sabo in kaj naj počnem. Nekaj sem se predevala, potem pa sem kar začela delati, sem si morala še za nazaj urediti akte, stare odstraniti, narediti prostor novim, kar sem imela doma sem privlekla nazaj, pa sem kar not padla. Ure so minevale, sicer počasi, ampak so.

Muki pa NE NAMERAVA biti v kratkem spet noseča. Vsaj ne načrtno in vsaj naslednjih 5-7 let ne. Vem, da se zarečenega kruha največ poje, ampak trenutno res ne zmorem več kot dveh.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
29.10.2007 18:21:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ikeafanice, nasvete prosim. prvič gremuser posted image jutri. koliko časa ponavadi porabire? kdaj se odpre? jaz računam, da greva okrog 6, pada ova ob 4h,5h domauser posted image en poseben sistem nakupovanja je,a ne?

Ob 4h 5h definitivno še ne boš doma, edino, če ti bo totalno grozno user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
29.10.2007 18:22:17   
altati
muki -  lepo te je brati! Kako je bila Iva v tvoji odsotnosti? Si se potem že asimilirala na delovnem mestu????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
29.10.2007 18:23:09   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

Lu  pa sej se ti bo uredil cikel. veš kok sprememb je že doživel ... 2 nosečnosti,dojenje, ni čudn,da je vse zmešano. nevem men so kondomi user posted image , da ne govorim kok se jih moj user posted image  otepa, tko da bom šla nazaj na tablete,ko neham dojit.

Se podpišem. Zdaj je samo vprašanje kdaj bom nehala dojiti.
Odgovor se še ne ponuja.
Danes ko me ni bilo je Iva trikrat skušala zaspati, je rekla sestra, da se prav vidi kak pogreša joško. Tretjič je potem dala v usta dva prstka in ju sesljala, ter tako zaspala user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
29.10.2007 18:24:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki -  lepo te je brati! Kako je bila Iva v tvoji odsotnosti? Si se potem že asimilirala na delovnem mestu????

Ravnokar sem napisala. Sicer ona je bila doma v svojem okolju med svojimi igračami, ji tako daleč ni nič manjkalo. Pazi jo moja zaenkrat brezposelna sestra, ko dobi job, pa gre k tašči.

Ko sem prišla domov, pa tak naval od obeh, da nisem mogla dihat. Eno uro smo se tak stiskale, da še lulat nisem mogla.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
29.10.2007 18:25:21   
altati
No, pa da še jaz objami tisto novico, ki sem vam jo obljubljala:

Moja malenkost pa se je odločila, po dolgem razmisleku, kalkuliranju, debatiranju z gospodom možem, premišljevanju, nespanju in še kaj, da ne gre delat vsaj leto dni.
V petek sem imela tudi razgovor z našim predsednikom uprave, včeraj z mojim direktorjem in oba sta bila razumevajoča do moje odločitve, oz. sta mi dala vedeti, da me podpirata in se strinjata.
Razlog je seveda v Tii in posledično tudi v Jašu in Tari.

no, zdaj pa veste.
To je to.

Počutim se kot GOSPAuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ko bo leto mimo, se bova pa z mojim najdražjim gospodom odločala naprej....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
29.10.2007 18:34:53   
muki1
Altati, a nas zezaš user posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
29.10.2007 18:37:54   
altati
muki - saj veš da ne, kajneuser posted image user posted image  Kje si pa upam???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 18:41:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
29.10.2007 18:43:48   
muki1
Pikapolona, zelo lepe slikce in torta user posted image  user posted image  user posted image . Kakšen srček je Brina pa itak sama veš najbolj na svetu, ampak vseeno ti napišem, ker je fajn slišati. Brina je mali zlati srček user posted image .
Pa si shujšala, sodeč po prvih fotografijah, ki si jih objavila, se mi zdiš čisto shirana v obraz user posted image .

Tasha, upam, da se Gael hitro pozdravi.

Maxica, tudi zate stiskam pesti. Ti pa verjamem, da si zdaj jezna in vsa nervozna zaradi teh bolečin.

Lu, me veseli, da ste boljši user posted image . Maja pa je zgleda v norih letih user posted image .
Mi imamo tudi eno provokatorko doma, ampak jaz sem obupala in je sploh ne dajem spat popoldan. V bistvu ne rabi spanja, ker ko sem še bila noseča in sem jo vsak dan ob isti uri dajala spat me je čisto za nos vodila in sem se jaz že zbudila, ko ona še ni spala. Če pa je po eno ali večurnih mukah končno zaspala, pa je do večera do kakšne 23.00 ure sploh ni bilo šanse uspavati. Pa sem kar lepo ugotovila, da ne rabi spanja. Tudi v vrtcu jim nikoli ni mogla zaspati, res nisem kar tak obupala takoj in si rekla, da pač ne bo spala več popoldan. Ampak enostavno ni šlo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
29.10.2007 18:45:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, danes sem veliko mislila nate, čez en teden bom v tvoji koži. ne vem še, kako se bom znašla, saj sem bila 28 mesecev domauser posted image

28 user posted image
Kako pa to?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
29.10.2007 18:47:00   
muki1

muki - saj veš da ne, kajneuser posted image user posted image  Kje si pa upam???user posted image user posted image user posted image

Saj vem da se ne...a sem ti že rekla, da te občudujem?
Res plemenita odločitev. Vredna jajc in občudovanja. Ampak res rulaš user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
   [Brisano sporočilo]
29.10.2007 18:48:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
29.10.2007 18:50:45   
Maxica

No, pa da še jaz objami tisto novico, ki sem vam jo obljubljala:

Moja malenkost pa se je odločila, po dolgem razmisleku, kalkuliranju, debatiranju z gospodom možem, premišljevanju, nespanju in še kaj, da ne gre delat vsaj leto dni.
V petek sem imela tudi razgovor z našim predsednikom uprave, včeraj z mojim direktorjem in oba sta bila razumevajoča do moje odločitve, oz. sta mi dala vedeti, da me podpirata in se strinjata.
Razlog je seveda v Tii in posledično tudi v Jašu in Tari.

no, zdaj pa veste.
To je to.

Počutim se kot GOSPAuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ko bo leto mimo, se bova pa z mojim najdražjim gospodom odločala naprej....

Super, te občudujem, ti privoščim, v glavnem, sem vesela zate, da se je izšlo tako, kot si si želela.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?