muki1
|
Dan. Malcajt. Jaz se imam dobro, če bo šlo tako naprej se ne pritožujem . Zdaj bo kava. Dela je kar, čas hitro gre, čeprav se vmes zgubim. Me pa grlo boli. Pa noč ni bila kaj prida. Iva je SPET imela napad kašlja, jaz ne vem, kaj bi to bilo. Po eno uro kreha kot kakšen star dedek, potem se umiri in zaspi, pa je mir. Ampak ko jo to napade, pa kašlja kot neumna, res. Pa Neža je va prehlajena, nekje med očmi in nosom ima smrklje, ji vre, da ne more dihat, pa tudi spihati se ne more, ker se ji ne prepusti. Upam, da se moje grlo umiri, pa da bomo vsaj te praznične dneve uživali v miru in crkljanju, ker res imam tako poln kufer vsega, da ne morem več prenašati teh bolezni, res no. Maxica, si si pa verjetno res kaj hrbtenico okvarila. Evo ti . Lu, kot bi Nežo opisovala, res...iste finte, mamica ja, ati ne. Ne vem, morda nas na tak način hočejo samo zase, itak imamo majhno razliko med enim in drugim, pa so bili ta starejši v marsičem prikrajšani naše popolne pozornosti in jaz potem Neži ustrežem v njenih željah. Upam, da ne delam napake, pa da se mi ne bo to enkrat maščevalo, ampak zdaj čutim tako, da morava tudi midve imeti svoje minute, ko sva sami. Za srečanja pa sem vam fauš, ko se lahko tako dobivate. Ko bo avtocesta in bodo otroci večji, bom pa jaz tudi prišla enkrat na večerjo v kitajsko . Pr mej duš da bom. *anč* dober naslov, knjigice ne poznam, ampak mora biti pa zabavna. Lucika, veliko sreče z mojstri in vremenom ti želim. Arabela, uživajte v družinskem krogu. Upam, da bo Katarina obdržala svoj ritem. @lina, jaz nimam v načrtu v kratkem obiskovati ginekologa. Nekak ne vem.... tudi glede mirene se še nisem odločila, dojim še itak preveč, tak da....prelagam....se pa tudi pri nas čaka več kot mesec dni.