*anč*
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: *anč* srečanje ja,jst tut priznam,da mi je do kranja daleč,sploh zdej ko ne vozim veliko in sm mal nesigurna. v lj pridem pa kamorkol. bom pa naslednjič jst organizirala,če je tko,da tisti,ki da idejo odloča o placu jst sm bolj za glas ljudstva ... Tule bi samo nekaj dodala, da se ne bomo brez veze ping-pongale. Pa kdaj, pa kje, pa kako, pa zakaj, pa oh in sploh..... Trenutno je res ideja prišla od Borovničke, kot sem govorila z njo osebno, je pač mislila Kranj, standard. Predlagam da to upoštevamo.Vse, ampak popolnoma vse, tudi tiste iz morja, kurje glave, Maribora itd...so vedno dobrodošle. Pride tista, ki lahko in ki pač želi. Anč,če bi rade imele srečanje v Ljubljani. Ljubljančanke - razpišite ga. Zopet bodo prišle tiste, ki želijo, hočejo, morejo.... Brez veze da se zdaj gremo nek glas ljudstva o času, kraju , da se kregamo kdo bo odločal . Pač, jaz sem lepo povedala, da se meni osebno zvečer res ne da vozit v Ljubljano. Ne bom rekla, da nikoli ne bom naredila izjeme, ampak trenutno se mi ne da. Se mi zdi pa nesmiselno se ping-pongat na to temo. A se strinjamo???? nisem se mislila ping-pongat ... všeč mi je bila ideja sivkemivke o kavalu in mislim,da nisem bila edina. se pa strinjam,da je brezveze razpravljat o tem še naprej. bi mi prou pasala večerjica v ženski družbi,tko da če bi se kjera dobila v kavalu(mam sam lepe besede o tej gostilnici) ta al pa drugi teden bom zelo vesela .