|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
30.10.2007 13:46:03   
lucika
sicer govorim na pamet, ker še nisem bila na masaži...maxica, kaj če so te tvoje bolečine ZARADI masaže? bi tudi lahko bilo, al ne?

mali mi je zaspal, nekje čisto izven urnika, za slabo uro. mi je malo plane podrl...ampak je zdajle čist priden, ko se jaz bašem...taka samotna kosila mi niso glih najbolj všeč. pa kaj čem, mislim, da me vsaj pol leta čaka, tako bolj "ločeno" življenje...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
30.10.2007 13:50:34   
altati
lucika - a ti lahko delam družbo pri kosiluuser posted image ?Kaj pa jeva? a boš kaj spila zravenuser posted image ?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
30.10.2007 13:53:20   
Lu
user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
30.10.2007 13:53:37   
Lu
Kdaj je pol zmenk?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
30.10.2007 13:53:49   
mis
Mi smo lih pojedli, ati je šel do 16h še delat, jaz grem pa k mali počivatuser posted image

Sem se pa zdajle na pregled prijavila. Imam 19.11. Uf, spet UZ-jiuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
30.10.2007 13:57:19   
Lu
Kot veste iščemo eno večje stanovanje. Tisto v 4-trtem štuku nama je kar previsoko, no. Priznam. Je pa zdaj šansa, ker poleg naju prodajajo garsonjero pa bi samo steno porušila in prišla na 80m2. Ampak pa pomojem s ceno ne bomo skup prišli user posted image Prav škoda. Jaz bi se pa res že selila.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
30.10.2007 13:58:19   
Lu
NAš ati pa že zamuja na kosilo. Tako sem tudi jaz sama jedal. Maja pa spi. Je bilo malo bolje kot včeraj. Zdaj samo še Tiana čakam, da mal zazeha in potem grem še jaz malo.user posted image I hope so.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
30.10.2007 14:02:43   
@lina
uh, mis, a se bova spet srečali pri G? user posted image user posted image  Jaz sem tudi naročena 19.11., mi je danes uspelo poklicat... Samo jaz grem iz drugih razlogov kot tiuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
30.10.2007 14:10:23   
@lina
Lu, prav smiliš se mi s tole kolobocijo z Majo zvečer pred spanjemuser posted image  Jaz ti ne vem kaj svetovati, nisem močna, da bi jo pustila tulit tolk časa, čeprav to je res že izsiljevanje. Verjetno bi jaz šla tja vsake toliko časa med tuljenjem, ne samo enkrat, ampak recimo 4x v tisti eni uri, ampak izključno objet, zaželet lahko noč in pokrit.

anč, spraševala si, če grem samoplačniško...bris tudi meni še ne pripada, ampak zadnje čase toliko žalostnih zgodb slišim o tem, da razmišljam, da bi šla tudi samoplačniško... sicer pa ne vem, al bo kaj čekiral v spodnjem štuku ali ne, jaz bi rada zaenkrat samo tablete dobila... niti ne vem katere, sem že 4 leta ven iz tega trgauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
30.10.2007 14:50:19   
muki1
Jaz sem končala za danes.Komaj čakam, da pridem domov, da me Iva odreši, preden mi eksplodirajo dojke. Še samo mastitisa mi manjka user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
30.10.2007 14:51:39   
pikapolona2
evo tud jst kosila sama...zelenjavna juha in palačinke.....njam njam....sm pa spekla 20 palačink....ker moj jih ima tako rad da jih je še popoldne za malico in še za večerjo....upam da jih bo dovoljuser posted image . Zdej grem po Brinclna, pa greva mal k v sosednjo vas na obisk.

so pa v naši vasi spet ovce...kolk je micenih....iiiiiiii....take mehke bi eno kr domov odnesla...sva jih včeraj božaleuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
30.10.2007 14:57:50   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sicer govorim na pamet, ker še nisem bila na masaži...maxica, kaj če so te tvoje bolečine ZARADI masaže? bi tudi lahko bilo, al ne?

ej sam tole pa mogoče tud res....sej prej te pa nikoli ni bolelo....ali pa nikoli nisi pojamrala?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
30.10.2007 15:09:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ej sam tole pa mogoče tud res....sej prej te pa nikoli ni bolelo....ali pa nikoli nisi pojamrala?

ja, tud meni se zdi smiselno vprašanje.
Kaj praviš Maxi? Je to možno????

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
30.10.2007 15:33:03   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

uh, mis, a se bova spet srečali pri G? user posted image user posted image  Jaz sem tudi naročena 19.11., mi je danes uspelo poklicat... Samo jaz grem iz drugih razlogov kot tiuser posted image

Dejva se zmenit, da bo bolj zabavno čakatuser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
30.10.2007 15:33:11   
Anonimen
Altati- user posted image  za pogumno odločitev!

Kar se pa večerij tiče, pa jaz razumem gospo Altati, ker se meni tudi ne da, načeloma, v Kranj vozit zvečer! Mogoče kdaj.........
Če se pa dobimo kje v Lj, pa tudi name računajte!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
30.10.2007 15:35:40   
altati
Remy -  kako lepo si me naslovilauser posted image  (I feel like 100 years olduser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
30.10.2007 15:55:52   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaz sem isto razmišljala. Ker prej res nikoli nisem imela problemov. Sam, kaj naj?
Prej sem klicala zdravnico, ki je rekla, da bi mravljičenje v rokah moralo izginiti hitro, v kolikor je samo zaradi steznika, ki sem si ga našponala za pravilno držo. Mi bo pa napisala napotnico za nevrološko. V kolikor bo mravljinčenje jutri še, naj kar grem.user posted image  Pišuka no, me res skrbi...
Se opravičujem, ker vam težim, sam sem res nikakva.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
30.10.2007 16:07:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz sem isto razmišljala. Ker prej res nikoli nisem imela problemov. Sam, kaj naj?
Prej sem klicala zdravnico, ki je rekla, da bi mravljičenje v rokah moralo izginiti hitro, v kolikor je samo zaradi steznika, ki sem si ga našponala za pravilno držo. Mi bo pa napisala napotnico za nevrološko. V kolikor bo mravljinčenje jutri še, naj kar grem.user posted image  Pišuka no, me res skrbi...
Se opravičujem, ker vam težim, sam sem res nikakva.user posted image

Maxi, zato smo tukaj, da se poslušamo, bodrimo, jamramo, si stojimo ob straniuser posted image user posted image user posted image

Jaz mislim, da ne bo nič narobe, če se sprehodiš do nevrološke.
Izhajam iz stališča, da ni nič hujšega (ker tudi ne sme bituser posted image ). Sem pa prepričana, da te bodo tam pomirili. V kolikor je pa karkoli narobe, pa znajo ustrezno ukrepati.

Glavo pokonci, puncauser posted image !!!
Jutri nam pa le poročaj kaj in kako, ok?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
30.10.2007 16:19:04   
Lu
U, Altati nov podpis user posted image

Maxica kar pojdi k nevrologu. Boš vsaj pomirjena.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
30.10.2007 19:05:27   
muki1
Večer.
Iva spi, jaz pa sem koma. Vse me boli, za nič mi ni.... nekaj se predevam od kavča do pisalne mize, kuha me, nič mi ni prav..... mislim, da bom tudi jaz podlegla. Mož mi streže, zgleda, da res slabo zgledam. Mi kuha čajčke in Dalerone nosi. Grem kavčirat. Pa nobenega pametnega filma ni na vidiku user posted image .
Pa tako sem se veselila praznikov, saj po praznikih grem pa res na juriš.

lep večer.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
30.10.2007 19:06:29   
muki1
Ja, Altati, ta podpis........ni mi všeč, priznam user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
30.10.2007 19:17:41   
mis
Maxi, kar pokazat se pejt. Boš vidla da te bodo pomirili. Pa poročaj seveda!

Jest mam pa mal vročine, 37,1, glih tolk da sem podrta in da me zebe. Pa v soboto sem imela 37,3. A je to lahko zaradi nosečnosti? Lucika, mislim da si ti pisala da si imela vročino. jaz je prvič nisem imela.

Ati kopa Tino, gre spat, danes je spala samo 50 minut, potem pa na kavč in uživanje...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
30.10.2007 19:18:50   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

srečanje  ja,jst tut priznam,da mi je do kranja daleč,sploh zdej ko ne vozim veliko in sm mal nesigurna. v lj pridem pa kamorkol. bom pa naslednjič jst organizirala,če je tko,da tisti,ki da idejo odloča o placuuser posted image  jst sm bolj za glas ljudstva ... user posted image

Tule bi samo nekaj dodala, da se ne bomo brez veze ping-pongale.
Pa kdaj, pa kje, pa kako, pa zakaj, pa oh in sploh.....

Trenutno je res ideja prišla od Borovničke, kot sem govorila z njo osebno, je pač mislila Kranj, standard. Predlagam da to upoštevamo.Vse, ampak popolnoma vse, tudi tiste iz morja, kurje glave, Maribora itd...so vedno dobrodošle. Pride tista, ki lahko in ki pač želi.

Anč,če bi rade imele srečanje v Ljubljani. Ljubljančanke - razpišite ga. Zopet bodo prišle tiste, ki želijo, hočejo, morejo....
Brez veze da se zdaj gremo nek glas ljudstva o času, krajuuser posted image user posted image user posted image , da se kregamo kdo bo odločaluser posted image user posted image user posted image .

Pač, jaz sem lepo povedala, da se meni osebno zvečer res ne da vozit v Ljubljano. Ne bom rekla, da nikoli ne bom naredila izjeme, ampak trenutno se mi ne da.

Se mi zdi pa nesmiselno se ping-pongat na to temo.
A se strinjamo????

nisem se mislila ping-pongat ...  všeč mi je bila ideja sivkemivke o kavalu in mislim,da nisem bila edina.  se pa strinjam,da je brezveze razpravljat o tem še naprej. 
bi mi prou pasala večerjica v ženski družbi,tko da če bi se kjera dobila v kavalu(mam sam lepe besede o tej gostilnici) ta al pa drugi teden bom zelo vesela user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
30.10.2007 19:24:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, Altati, ta podpis........ni mi všeč, priznam user posted image .

kaj te pa moti, ljubicauser posted image user posted image ? Povej, se bom prilagodilauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
30.10.2007 19:26:55   
altati
*anč*- saj sem vedela, da si fejst puncauser posted image . Ja, vsem nam občasno paše večerja v ženski družbi, priznamuser posted image .....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?