|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
1.11.2007 16:07:51   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Agrume, sem ji začela dajat, tak morda dve tri lunice, da jih z zobkom pregrizne in posesa ven sok. A smem? Altati????

Meni je rekla sestra zadnjič v posvetovalnici, da zdaj se lahko začne tudi z agrumi. Sicer Lan že kakšen mesec je mandarine.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
1.11.2007 16:17:23   
muki1
Maxica, kako ste pri vas?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
1.11.2007 16:48:27   
Anonimen
Muki- si me nasmejala z ikebano.......user posted image

Agrumi- Tinkara jih tudi že je, na sliki je jedla limono, smo jo samo gledali, jaz bi jo že stran vrgla po prvem poskusu, ona je pa 2 krhlja pojedla.........brrrrrrrrruser posted image  
Drugače ima pa rada grozdje, je nora nanj, pa kivi cel poje, mandarine tudi 2,3 krhlje, banano, jabolko- je bolj lena za gristi, hruške ima rajši......

Drugače pa mi tudi kuhamo- no Tinkara kuha in to na 39,2, zdaj pa čakamo, kaj se bo iz tega razvilo, ker naši vrli dohtarji pravijo, da nič ne vedo, kaj ji jeuser posted image  Je pa, kot zanalašč, Calpol prijel ravno pri zdravniku in je bila vsa živahnauser posted image - hvala, moj otok še med boleznijo ni pri miru.
Je bila pa že včeraj cel dan čudna in tečna, ni hotela jesti, HB vsaj pije dovol, je šla pa že malo pred 17h spat, ponoči pa žur od 2-3h.........in jaz sem spetuser posted image !

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
1.11.2007 16:49:58   
Anonimen
Agrumi so pa zdaj sezonsko sadje in jih lahko jedo! Sicer so pa stari že 1 leto ( in če nimajo res nekih alergij ali preobčutljivosti na kakšno stvar) potem lahko jedo skoraj vse, od nas pa je odvisno, kaj jim damo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
1.11.2007 16:52:03   
Anonimen
Pikabu- luštna otročkauser posted image

Altati- kje je Jaša s prvo svečko???user posted image

dober tek danes na večerji!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
1.11.2007 16:53:30   
Anonimen
Tinkara tudi voha, če je shramba odprta ali pa , če kdo vrat od kopalnice ni zaprl....in potem je vse tihouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
1.11.2007 17:06:40   
Maxica
Pikabu, kako krasne fotke.user posted image
Remy, tudi vaša Tinkara je super fotogenična.user posted image
Frrr, isto, Jaša je itak vedno pravi zapeljivec. To bo konkurenca našim pobecom.user posted image
Mis, glede spanja pa se strinjam z @lino. Se boš pa morala res sama odločiti, katero furat. Jaz v glavnem nikoli ne morem pustiti otroka jokat, pa čeprav se zadnje dneve posledično spet zbujam z razbolelim vratom. En otrok mi leži na eni strani, drug na drugi.user posted image
Muki, čestitke za stotko.user posted image
Eh, saj ne vem, kaj naj še komentiram, nisem še čisto razpoložena.user posted image  Max je švoh, nič noče jesti, ne piti, zahteva samo mene in sem čisto podrta. Včeraj sem bila res že veliko boljša, še dobro, da mož vse popedena. Lan bi se tudi certal pri meni, ampak enostavno ne zmorem obeh naenkrat. Bi kar zaspala za kakšen mesec, pa se zbudila zdrava in vesela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
1.11.2007 17:36:36   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Lina....si mogoče že kej od tegale v NY kupovala

http://bittensjp.com/collection.php

....madona so ugodne cene...sm zdej Oprah gledala (mal mi je dolgcajt jauser posted image ...Brina spi...moj je na britofu) pa so predstavili tole kolekcijo....jst nevem zakaj so v europi tko drage cunje?????

o kok finouser posted image
lina, a bi ti to nam kaj zdilalauser posted image

lina, ti plačamo še provizijo, a ne punceuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
1.11.2007 17:38:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Altati- kje je Jaša s prvo svečko???user posted image

nekje na računalnikuuser posted image user posted image user posted image
ne da se mi iskat, priznamuser posted image
Kar pogledat ga pridi, nouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
1.11.2007 17:51:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

....madona so ugodne cene...sm zdej Oprah gledala (mal mi je dolgcajt jauser posted image ...Brina spi...moj je na britofu) pa so predstavili tole kolekcijo....jst nevem zakaj so v europi tko drage cunje?????

ja ja...hotle pa bi...počakte do druzga leta, ko pridemo domov s kontejnarjem...pol pa boste lahko mirne duše nakazovale in naročale....kva če bi jest kr en katalog oblikovala, ve bi pa samo klikale ? sicer, pa lahko nakazujete tudi že sedaj....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
1.11.2007 17:56:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ja ja...hotle pa bi...počakte do druzga leta, ko pridemo domov s kontejnarjem...pol pa boste lahko mirne duše nakazovale in naročale....kva če bi jest kr en katalog oblikovala, ve bi pa samo klikale ? sicer, pa lahko nakazujete tudi že sedaj....

lina oblikuj, jaz bom z veseljem klikala.
pa trr sporoči zraven, pa provizijo, pa poštnino lohk tud zaračunašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
1.11.2007 17:56:36   
altati
na bittensjp.com sem našla že kar nekaj uporabnih kosov.....
kolk pride poštnina?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
1.11.2007 18:31:07   
Maxica
Še par utrinkov z našega konca:
Max uživa v jeseni
user posted image

Lan za prvi rojstni dan
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
   [Brisano sporočilo]
1.11.2007 18:37:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2514
1.11.2007 18:42:17   
pikapolona2

kolk pride poštnina?????

aha altati se je zagrela....ej sam men se tudi zdi ene par kosov fuul lepih...pa tale Sarah je pr Oprah razlagala da so vredu materiali in dobri kroji za normalen denar .....ker spoštujejo ženske in vedo kolk morjo delat in bla bla bla...no in ker potem tko poceni cunje kupuješ si pa potem lahko kakšne drage čevlje privoščiš....ki so njena strast! Pa na oddaji je bla ena Šiza torbica-malha...te pa v katalogu ni...men je bla zeeelo všeč. Altati kdaj skočimo do amerikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
   [Brisano sporočilo]
1.11.2007 19:03:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
1.11.2007 19:22:11   
altati

kolk pride poštnina?????

aha altati se je zagrela....ej sam men se tudi zdi ene par kosov fuul lepih...pa tale Sarah je pr Oprah razlagala da so vredu materiali in dobri kroji za normalen denar .....ker spoštujejo ženske in vedo kolk morjo delat in bla bla bla...no in ker potem tko poceni cunje kupuješ si pa potem lahko kakšne drage čevlje privoščiš....ki so njena strast! Pa na oddaji je bla ena Šiza torbica-malha...te pa v katalogu ni...men je bla zeeelo všeč. Altati kdaj skočimo do amerikeuser posted image user posted image user posted image

ti sam povej kdaj greva, sem kuj zauser posted image
pa še primerni kroji so, da nama skrijejo odvečne obline, si opazilauser posted image ?
zdaj mora sam še *lina* bit ZAuser posted image !

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
1.11.2007 19:29:20   
muki1
Punce, če ste za stvar, pa si naročimo en ultra pok in skupaj vržemo za poštnino. *Lino* bomo pa takrat ko bo kakšen manolo blahnik mel razprodajo porabile user posted image .
Jaz sem itak pred nabavo jesen-zima-mrzli del pomladne garderobe.
Sem se že narisala v programčku od H&M in zgroženo zrla v svojo računalniško podobo, je bila tako široka v bokih user posted image , in seveda više in niže.
Ampak fajn stvar, se lahko malo poigraš in vsaj približno vidiš, kaj ti pristoji.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
1.11.2007 19:33:45   
altati
muki - če se grem jaz risat, me je strah, da bom bruhala naslednje dva tedna, padla v depresijo in se ne več pobralauser posted image user posted image user posted image user posted image  (slikam se iz istih razlogov že nekaj let neradauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
1.11.2007 19:35:29   
Maxica

muki - če se grem jaz risat, me je strah, da bom bruhala naslednje dva tedna, padla v depresijo in se ne več pobralauser posted image user posted image user posted image user posted image  (slikam se iz istih razlogov že nekaj let neradauser posted image user posted image user posted image )

No no, še dobro, da sem te videla v živo ne dolgo tega.user posted image  
Zdaj vem, zakaj se ne poberem...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
1.11.2007 19:36:01   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Sem se že narisala v programčku od H&M in zgroženo zrla v svojo računalniško podobo, je bila tako široka v bokih user posted image , in seveda više in niže.
Ampak fajn stvar, se lahko malo poigraš in vsaj približno vidiš, kaj ti pristoji.

Bi prosila za link.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
1.11.2007 19:37:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

ker ti je slabo, saj vemuser posted image
I'm sorry, so sorryuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
1.11.2007 19:39:01   
Maxica

Nekaj časa sem celo masažo krivila. No ja, vsaj vzrok sem našla.user posted image user posted image
A dej nehi no, za mamico treh otrok si manekenka z veliko začetnico.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
1.11.2007 19:39:36   
Anonimen

kolk pride poštnina?????

ti sam povej kdaj greva, sem kuj zauser posted image
pa še primerni kroji so, da nama skrijejo odvečne obline, si opazilauser posted image ?
zdaj mora sam še *lina* bit ZAuser posted image !

Lina je čist ZA....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2524
1.11.2007 19:41:24   
altati

Nekaj časa sem celo masažo krivila. No ja, vsaj vzrok sem našla.user posted image user posted image
A dej nehi no, za mamico treh otrok si manekenka z veliko začetnico.user posted image

maxi, hvala za tvoje prijetno NAKLADANJEuser posted image  (ampak doma imam dva ogledalauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?