frrrr
|
Remy - tudi vi se pozdravite! poljubček Tinkari od Jaše - mogoče pa pomaga in vročina popusti kako vam pa shrambo pospravi, si pa kr predstavljam glede na to, da je že pred pol leta Frutke pospravljala Maxica - na oktobru je sama konkurenca med otročki kakšni lepotci bodo šele njihovi otročki, če se bodo med seboj poročali kolk je Max na fotki živahen, zdej pa bolan upam, da čimprej ozdravi! Lan je pa full lasat postal... v očke pa čisto bratcu podoben in seveda mamici očka ne upam gledat altati - ti nimaš ogledal doma... imaš nekaj, ki narobe kaže super zgledaš! in če te kaj potolaži - pri isti višini kot ti, sem enih 7 kg težja pa samo enega otroka imam ja, gor lezem in lezem in lezem in sem že skoraj na svojo predporodno težo zlezla, v kateri nisem bila zadovoljna in zdej spet nisem zadovoljna še sreča, da se v družbi z Jašo in v službi ne ukvarjam s tem, torej se večino dneva ne ukvarjam s tem... ne morem se nehat basat, manj sprehodov in manj dojenja in rezultati so tu piskot, si se ti včeraj neki v tej smeri sukala, a ne? ti 3 kg, js 6 kg... ti vsaj 10 centi večja od mene. aja, pa Jaši se danes ni kje poznala buška... si imela prav moci - pri nas je pa jok, če je treba prehitro iz banje tasha - tak je Jaša pri izraščanju zobkov. no, za prvega ponavadi ne vemo, da pride, pri drugem jepa kr tak tečko... jih dobivamo namreč v kompletih po 2 naenkrat v roku treh dni to rundo smo pa že za prvega vedeli, da prihaja... je vsake tolk časa kar za brezveze začel kričat brez pametnega razloga začel in prav tako nehal v tistem trenutku je bilo pa vse, da ga stisnem in je bilo ok upam, da bosta jutri ati in Gael fino hendlala... ti pa le pejt kakšen test naredit, ker sm firbčna danes je tak čuden dan... kr spi se mi komaj sm kosilo skuhala... vmes študije primerov brala in so se mi kar očke zapirale po kosilu smo kr doma ostali in se na postelji igrali... vsi bili taki blesavi ko sta očka in Jaša gledala risanko, sem zadremala... potem sva se midva kopala s tamaučkom, je očka zadremal... in 18:45 smo vsi 3je spali po dveh urcah sem vstala... potem so se pa še vrnili iz večerje moževi starši in se oglasili... tako, da zdej sva pa oba budna ne za dolgo... grem pogledat, če sta moci in Maxica že zapustili garderobo, potem pa ležečki... jutri deloven dan... mogoče se pred ponedeljkom ne oglasim kaj, ker bomo čez vikend na Koroškem... lepo se imejte!
|