|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
1.11.2007 20:34:56   
mis
No, da takoj pokomentiram. Naše noči niso tako hude kot je zdaj izpadlo. Tina večinoma zelo lepo spi, zbudi se večinoma nekje 2x-3x, proti jutu ko je pri nama ne vem, ker je zraven pa se sam mal premakne al kaj. Pride noč, ki je nora, ampak to je verjetno normalno. Res, tina ponoči kar lepo spi. Čez dan zelo malo (danes spet samo 45 minut, noč ima nekje 11 ur). Vse skupaj se mi zdi majhno število ur. Ampak vsaj tisto ko spi spi ponoči. Samo uspavanje je pač malo večji problem včasih, ampak mislim da bo šlo na isti način tudi ko bo prišel nov član. Saj je malo otrok takih da ga položiš in greš ven in zaspi.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
1.11.2007 20:34:58   
moci
a katera ve zakaj mi pri skoraj vsakem filmu, ki ga potegnem iz mule napiše, da ga ne more odpreti?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
1.11.2007 20:42:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
1.11.2007 20:44:55   
moci
hm, potem bom jutri delala diplomo iz filmovuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
1.11.2007 21:01:03   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: moci

a katera ve zakaj mi pri skoraj vsakem filmu, ki ga potegnem iz mule napiše, da ga ne more odpreti?user posted image

moj pravi, da nimaš pravih "codecov"

tud moj se strinja.....to je eden od najverjetnejših možnih razlogov. Pokliči me pa ti bo povedal kaj morš naredituser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
1.11.2007 21:01:53   
pikapolona2
aja moj sprašuje moci s katerim programom odpiraš filme....pa če hočeš kodek ti ga pošlje po mailu z navodili kako ga inštaliraš.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
1.11.2007 21:03:19   
Anonimen
za pretvarjanje merskih enot lahko uporabite tale link

http://www.pretvornik-enot.com/

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
1.11.2007 21:07:00   
mis
muki hvala za tak lep in spodbuden post.user posted image

mandarine je naša začela jest prejšnji teden. Sem prinesla ene ful sladke in ji dam krhelj na pol in jih z rokico nosi v usta in vse poje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
1.11.2007 21:09:12   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

aja moj sprašuje moci s katerim programom odpiraš filme....pa če hočeš kodek ti ga pošlje po mailu z navodili kako ga inštaliraš.

ja, bitteuser posted image
odpiram z bs player. ampak sem poskusila še mediaplayer, pa ni ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2559
1.11.2007 21:14:51   
pikapolona2
dobiš moci...sam en ogromen sendvič zmaže k je revež tko laaaaačenuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
1.11.2007 22:09:36   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

O Frrrr, a greva tekmovat, katera bo prva na stran 100 skočila?
prepozna sm bla... sem prišla in odšla user posted image ti pa skočila na 100 - si kr s sabo tekmovala in zmagala user posted image - bravo! upam, da se boš tudi počutila kmalu odlično!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
1.11.2007 22:09:38   
frrrr

Pa včeraj so šli moji trije na en rojstni dan. Baje da je tam počela same vragolije. So imeli psa, ki mu je na vsak način želela dati svojo pogačo. Potem jo je mož okregal in se je začela delat, kot da gleda televizijo, baje se je ful koncentrirala na sliko, desno roko, v kateri je imela pogačo, pa je čisto narahlo še naprej rinila v psa user posted image .
user posted image  user posted image sem si živo predstavljala user posted image
altati - pa Jaševe vragolije tut - in njegov TI, TI, TI user posted image user posted image
obračajo nas okol prstov user posted image mi se jim pa pustimo user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
1.11.2007 22:12:30   
tasha23
Dober večer... kaj ni nobene???? Danes je bil Gael dobesedno OBUPNO TEČEN; cel dan se me je ržal ko klop, niti na WC nisem smela sama... če ga je kdo pogledal je samo v jok planil... me prav zanima kako bo jutri ko grem delat in z atjem sam doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 2563
1.11.2007 22:46:36   
frrrr
Remy - tudi vi se pozdravite! poljubček Tinkari od Jaše - mogoče pa pomaga in vročina popusti user posted image
kako vam pa shrambo pospravi, si pa kr predstavljam user posted image glede na to, da je že pred pol leta Frutke pospravljala user posted image user posted image

Maxica - na oktobru je sama konkurenca med otročki user posted image kakšni lepotci bodo šele njihovi otročki, če se bodo med seboj poročali user posted image user posted image
kolk je Max na fotki živahen, zdej pa bolan user posted image upam, da čimprej ozdravi! Lan je pa full lasat postal... v očke pa čisto bratcu podoben in seveda mamici user posted image očka ne upam gledat user posted image

altati - ti nimaš ogledal doma... imaš nekaj, ki narobe kaže user posted image super zgledaš! in če te kaj potolaži - pri isti višini kot ti, sem enih 7 kg težja user posted image pa samo enega otroka imam user posted image ja, gor lezem in lezem in lezem in sem že skoraj na svojo predporodno težo zlezla, v kateri nisem bila zadovoljna user posted image in zdej spet nisem zadovoljna user posted image še sreča, da se v družbi z Jašo in v službi ne ukvarjam s tem, torej se večino dneva ne ukvarjam s tem... ne morem se nehat basat, manj sprehodov in manj dojenja in rezultati so tu user posted image user posted image

piskot, si se ti včeraj neki v tej smeri sukala, a ne? ti 3 kg, js 6 kg... ti vsaj 10 centi večja od mene. aja, pa Jaši se danes ni kje poznala buška... si imela prav user posted image

moci - pri nas je pa jok, če je treba prehitro iz banje user posted image user posted image

tasha - tak je Jaša pri izraščanju zobkov. no, za prvega ponavadi ne vemo, da pride, pri drugem jepa kr tak tečko... jih dobivamo namreč v kompletih po 2 naenkrat v roku treh dni user posted image to rundo smo pa že za prvega vedeli, da prihaja... je vsake tolk časa kar za brezveze začel kričat user posted image brez pametnega razloga začel in prav tako nehal user posted image v tistem trenutku je bilo pa vse, da ga stisnem in je bilo ok user posted image user posted image upam, da bosta jutri ati in Gael fino hendlala... ti pa le pejt kakšen test naredit, ker sm firbčna user posted image

danes je tak čuden dan... kr spi se mi user posted image komaj sm kosilo skuhala... vmes študije primerov brala in so se mi kar očke zapirale user posted image po kosilu smo kr doma ostali in se na postelji igrali... vsi bili taki blesavi user posted image ko sta očka in Jaša gledala risanko, sem zadremala... potem sva se midva kopala s tamaučkom, je očka zadremal... in 18:45 smo vsi 3je spali user posted image po dveh urcah sem vstala... potem so se pa še vrnili iz večerje moževi starši in se oglasili... tako, da zdej sva pa oba budna user posted image user posted image ne za dolgo... grem pogledat, če sta moci in Maxica že zapustili garderobo, potem pa ležečki...
jutri deloven dan... mogoče se pred ponedeljkom ne oglasim kaj, ker bomo čez vikend na Koroškem...

lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
1.11.2007 22:46:42   
frrrr

Ja, uživajte na večerji. Pa Altati, kaj dietnega naroči, da se ti želodec malo skrči, jaz ne bom ene kure samo zate klala user posted image . Ena za celo družino, kapiš? crknila skor od smeha user posted image user posted image

Sivkamivka, potem sem jaz pod povprečno težo user posted image . Pa še vedno predebela user posted image muki, js tut... sam ne vem če sva midve povprečno velike user posted image user posted image user posted image

Maxi:
http://www.hm.com/si/
Odpreš inspiration in potem greš v Dressing room. hvala, to tut js morm sprobat, da bom lahk pol slabe volje

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
2.11.2007 7:25:00   
altati
Dobro jutrouser posted image .
Ker vem da vse, s vojimi najdražjimi še lepo spančkate in se stiskate, vam zaželim samo en lep dober dan v tem prekrasnem, jesenskem dnevuuser posted image , obsejanim s soncem. Jesen se je danes res pokazla v vsej svoji barviti lepoti. Prekrasna je in takšno jo obožujemuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
2.11.2007 7:38:08   
moci
jutro, altati, mi smo vstali že ob pol 7h.
jesen je pa res čudovita. ravno včeraj smo občudovali barve. vau. pogled skozi naše okno je božanski. in potem pride na vrsto belina. to bo pa še lepše.

user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
2.11.2007 7:59:19   
Lu
Jutro!

V sredo sva šla z mojim ven in prišla domov ob 3user posted image user posted image Ja. Včeraj sem imela mal user posted image
Ampak je pasalo po dolgem času tudi kam it.user posted image

Včeraj je zmenk odpadel. Altati kako ste?

Mi gremo pa danes po grobovih. Tudi ne maramo gužve.

Sem pa Maji začela risat zvezdica, če je čez noč suha. Ampak je danes ne bo dobilauser posted image Prav škoda. Pa še piakpolonice če gre lepo spat. Mogoče bo pa palilo. Zarad lulanja lih ne vem, ampak zarad spanja pa mogoče le. Pikabu sem od tebe mal kopirala user posted image

Tasha,Pikabu, Frrr, Maxica in Remy luštne otročke mate. user posted image user posted image user posted image user posted image

TAle jesen je pa res lepa.

Sem pa 2 dni nazaj malega vagala in je za user posted image Še tistih 500g, ko jih komaj dobimo potem zboli in zdaj ima mogoče spet 8 kguser posted image user posted image

Se bom pa danes probala oblečt. Da vidim kaj mi pristoji user posted image

Zdaj vas grem pa še mal brat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
2.11.2007 8:09:01   
moci
a vam dela h&m?
meni kaže napakouser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
2.11.2007 8:23:04   
mis
Altati nč bat, mi smo tudi vstali. Ob 7:30 bi ona vstala, jo uspem nazaj mal uspavat, vstane ati, pol je pa res konc. Ah, teh 12 ur na dan ki jih dobi. Pomoje je že kaj malo kronično neprespanauser posted image

Tako, šibava v LJ. Če je kera za kakšen zmenek v LJ naj me pokliče, bom vesela. Danes bom v City parku. Vrnemo se v nedeljo. Ati jutri v ljubljani cel dan spot snema, me pa bomo z mojimi starši, ki jutri zvečer potujeta za 3 tedne v Avstralijo in Novo Zelandijo.

Še cunje obesiva, greva v lekarno, knjižnico... pa LJ.

Papa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
2.11.2007 8:23:39   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

a vam dela h&m?
meni kaže napakouser posted image

Včeraj zvečer je delalo...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
2.11.2007 10:20:01   
Maxica
Dobro jutro. Je res tak lep sonček, da kar vabi ven, v naravo. Mi bomo šli raje k zdravniku. Je spet vikend pred vrati, pa Maxa rajši peljem pokazat. Sicer se mu je apetit vrnil v manjši obliki, vročino pa ima okrog 38, vendar naj ga kar pogledajo. Jaz bom pa tudi šla k svoji zdravnici, da mi napiše bolniško. Zjutraj sem se sicer spet zbudila s čisto razbolelim vratom. Me bo mož zdaj malo zmasiral s kremo, pa vaje moram naredit, pa še eno tableto pojem, pa upam, da bo bolje. Roke so boljše, edino mal bolj švoh kot sicer. Mah, saj več ne vem, no. Lep dan.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
2.11.2007 13:21:55   
piskot
dan. decek spi. upam da bo se nekaj casa, da se bo dobro naspal.

kaj ste mi naredile s temle h&m ... sele zdaj sem videla kako moja rit zgleda od zadaj user posted image . no ni mi prav vsec, moram priznat user posted image .

maxica pozdravite se ze enkrat za zmeraj!

muki kako angina?

tasha gael?

remy pri vas?

upam da boste vse napisale da ste super.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
2.11.2007 13:35:13   
psaša
Mali spi. Smo pa v sredo spet dobili vročino čez 39. Ne vem kaj je zdaj to en user posted image . Včeraj je bil OK, samo vročina ga je malo oslabila, danes je pa bolje.
Sem vas komaj prebrala.
Jutri bo pa mali prvo noč spal brez mamice. Greva z dragim na en žur na dolenjsko in bova malega pustila doma. Upam, da bo OK.
Drugače pa je pri nas delavno, mali se je lepo navadil spet na vrtec. Ja, pa naš dragi oči je v torek zbolel in je bil najbolj boga stvar na svetu user posted image . Kolk so smešni tile naši user posted image .

Vsi bolni se pa čim prej pozdravite.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
2.11.2007 17:46:53   
Maxica
Halo, kaj počnete, nič se ne oglašate?
Midva z Maxom sva bila prej pri zdravnici. Oba sva mal virozna. Max sicer kiha in kašlja in smrka, jaz pa ne. Imava vneto žrelo. Od tu naj bi bili tudi boleči sklepi. Je pa bila moja osebna zdravnica, ki je rekla, da imam res ful trde mišice na vratu, naj kar jem zdravila, telovadim, pa počnem vse tiste terapije, ki mi pomagajo, v ponedeljek pa naj probam iti v službo, pa bom videla, kako bo šlo. Me je kr malo potolažilo, da so vsi ti drugi simptomi res bolj znaki gripe oz.viroze in ne povezane z vratom. Upam, da smo na poti k ozdravitvi.user posted image
Kako ste ostali bolnički?
Aja, pa še pri frizerju smo bili spotoma. Lana je pazila tašča, jaz sem si pa dala še enkrat mal temnejšo barvo, ker se mi je že kar sprala ta nova barva, očka in Max sta se pa še postrigla.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?