lucika
|
dobro jutro! danes sem se pa naspala, da me vse boli:) dobro, ne=? mali že uživa v stajici. včeraj se mi je spremenil v nekega malega dojenčka spet. mi je zjutraj zaspal ob 9.30, in potem ob 16.30 še enkrat; pa še igral se je v stajici. normalno ni šans dvakrat spat, enkrat, ob dveh, pa nič stajice. sem razmišljala, da bi jo podrla. no, in danes je kr sam hotu not... še vprašanje: ali lahko in koliko lahko jedo mandarine???? ker ji9h obožuje. tako, da spleza proti mizi, in moraš kar gledat, ker kr zagrize, če pride do nje. pa v torbi mi tudi kakšno najde...pol so pa solze, ker se ne olupi v sekundi. več kot ene mu nisem še dala, pa bi mu jo. ker koneckoncev so zdrave, pa reakcija bi že verjetno bila. ali bo pa kasneje, če bo več kisline dobil v sebe? ne vem, sprašujem. je pa pravo veselje gledat, kako ima rad. pa mama mu je zdaj še puding privoščila. sicer z strahom, sem skoz nekaj komplicirala, da bo samo sladko hotel jest...pa mu kupim neke mešane, banana, čokolada. pa je pojedel v treh poskusih vsakič po dve žlički. je bil strah odveč. mi je pa zdaj super. smo prekoračili eno leto, in sem tudi sama bolj pogumna postala. ne pogumna no, ampak tak, da mu dan kr naše kosilo, pa nimam nič slabe vesti. še vedno temelji na veliko zelenjave, samo nič več ne pasiram, zdaj ze kaka dva tedna. pa se lepo najemo, in si niti ne predstasvljam več, da bi mu ono nagravžno brozgo zmiksano tiščala. saj dobro mogoče še je, samo zgleda pa res na nič:) no, danes se gremo na britof mal pokazat. pomembno da ima novo bundo in da bo cel lep in oh in sploh...grrr, to ni od mojega zeljnika....upam, da se bo fejst drl, da bomo lahko hitro zgasnili. jaz na pokojne mislim vsak dan. ko mi je lepo, ko mi je hudo...pokopališče je pa sam eno mesto za odlaganje denarja. moje mnenje, samo me itak noben ne zastopi, zato ...eh, uživajte!
|