altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: @lina Mis, jaz sem prebrala tvoje pisanje...pravzaprav ne vem ali naj ga komentiram, ker sem svoje mnenje o tem že večkrat povedala, tu napisala, pa tudi medve sva se o tem pogovarjali... Pa bom napisala še enkrat, ampak to je moje mnenje in tako delam jaz, odločiti se mora pa vsak zase: Jaz otroka ne morem pustiti jokat in ga nikoli nisem in ga nikoli ne bom. Ne glede na to, kakšen zombi sem naslednji dan. Malo sicer zavidam staršem, ki svojega otročka samo položijo v posteljico in ugasnejo luč. Mi tega nismo uspeli uveljaviti, no pri Juretu je skoraj tako, s tem da je pred tem še pravljica in objemčki in lupčki in šele nato lahko noč. Matjaž pa tudi zaspi v 15 min, spije flašo na tavelki postelji, dobi dudo, se obrne na bok in zaspi, zelo miren in zadovoljen, jaz samo ležim ob njem na postelji. Potem ga prenesem v njegovo posteljo, spi do 4.30 ali 5h, ga takrat odnesem spet v tavelko posteljo in spi naprej, brez nategovanja in kakršnegakoli joka in spimo, dokler ni treba vstat. Tako smo vsi srečni in naspani. Tako sem delala tudi pri Juretu, pa zdaj lepo spi v svoji postelji že dve leti celo noč, še zbujat ga moram za v vrtec, razen ob vikendih on zbuja nas Kaj bi ti svetovala? Poslušaj sebe, ti si razdvojena, če delaš prav... torej ti nek notranji glas govori drugače kot delaš... Pozabi na literaturo, pametne nasvete in vse ostalo...poslušaj sebe! Če je problem luknja med jogijema - zadelaj jo s kakšno rjuho ali čim podobnim... Ne vem, no...Vsi otroci začnejo spati celo noč, prej ali slej, starši smo si pa različni, eni popuščamo, drugi so nepopustljivi pri spanju v tavelki postelji... Ampak to je tvoja odločitev! se samo podpiše, ker je @lina napisala tisto, kar mislim tudi jaz (hvala @lina )
|