piskot
|
cer. tako, zapravili smo veliko, tako kot verjetno pol slovenije, ki se je danes valjala po celovcu. kaksen dren, na meji sva hotela ze obrnit. kot v starih dobrih casih, ko smo gor hodili po kavo in prasek . zgleda da bomo spet. . nabavila sva pa tako ali tako samo stvari za martina, potem nama je pa volje zmanjkalo, ker za naju bova pa ze enkrat martin je danes babici pokazal, kako je ce ima slab dan. ni ji hotel spat in je bil seveda noro tecen. toliko tecen, da ga je moral dedi peljat ven, da je ona lahko skuhala kosilo. zdaj je vsaj videla da si ne zmisljujem, ker sem ji vcasih pojamrala. jaz sem pa ze cel teden ugotavljala, da se mi vse hlace vedno bolj krcijo. danes zjutraj sem pa na vago stopila. imam 3 kg vec kot obicajno. se pozna, da ne vozickamo vec toliko kot smo, pozrem pa se vedno celega vraga ene hrane . lu uzivaj na vecerji. muki get vel sun! mis jaz bi te pa na en vikend paket k martinu povabila . danes ponoci se je zbudil ob 00 (caj), 2h (duda), 3h (caj), 4h (duda), 5h (dojenje), vstali smo ob 6:30. do i need to say more . vzemi jo k sebi, pa naj se crklja. nikoli vec ne bo tako mala, pa nikoli vec ne bo sama, ker ji ze konkurenco rihtate. martin sicer zvecer zaspi brez problema. tudi ponoci, kadar je treba samo dudo, se takoj nazaj zvali, ce je treba caj, ze malo vec tezi. ko je na vrsti dojenje ga pa cist raztrga in se ne meni sploh za nic drugega, samo joce tam na postelji ko kup nesrece, name kaze in govori mam mam mam. ko ga podojim se obrne okoli, eno zapoje in spi naprej. kaj pa ce je lacna, pa ji das takrat ze malo mleka? aja, mi imamo tudi posteljico takoj zraven najine postelje in brez ograjice vmes. maxi sprosti se, nic hudega ni. tisto dusenje je bilo verjetno samo od napetosti in skrbi. zelim ti lepo noc. pikapolona ste bili pa res pridni. pikabu je videti, da vsake toliko pridete mimo in nas malo preberete. lepo pozdravljeni! frrr jaz sem tudi vceraj mislila, ko se je v predal trescil, da bo imel danes pol cela plavega. pa nic. sploh se ne vidi. upam da se jasi tudi ne bo.