|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
31.10.2007 20:09:27   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ej zdaj ko sem to pisala, sem pogledala kaj dela mala pa se mi reži s kavča... ej kap me je skoraj, zadnji trenutek sem jo ujela.... Zdaj pa res ne bo več miru v tej bajti...

js sm tut prej tamaumu pripravljala banano in hruško za jest, pa je neki jamral in sm mislila da se je kam zataknil... ga je pa jezilo ker se ni mogel do kitare, ki je za kavčem... bil je pa na kavču user posted image in to res brzinsko gor prilezel user posted image hitri so že... vsepovsod jih je že polno...

Arabela - fajn se mej brez interneta! ne nas pozabit! in ne imet prevelike krize!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
31.10.2007 20:12:31   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

frrr kaki cuker je tamali...pa jst nobene buške ne vidimuser posted image . Ima pa tak pogled ...uno da te stali...kako bo še punce ovijal okoli prstauser posted image user posted image
sred čela je rdeča pika, ki bo jutri verjetno vijolična user posted image
mamo in očka že ovija... babice in dedke tut ob priliki... zdej mi je jasno - vadi za punce user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
31.10.2007 20:22:47   
piskot
cer.

tako, zapravili smo veliko, tako kot verjetno pol slovenije, ki se je danes valjala po celovcu. kaksen dren, na meji sva hotela ze obrnit. kot v starih dobrih casih, ko smo gor hodili po kavo in prasek user posted image . zgleda da bomo spet. user posted image . nabavila sva pa tako ali tako samo stvari za martina, potem nama je pa volje zmanjkalo, ker za naju bova pa ze enkrat user posted image

martin je danes babici pokazal, kako je ce ima slab dan. ni ji hotel spat in je bil seveda noro tecen. toliko tecen, da ga je moral dedi peljat ven, da je ona lahko skuhala kosilo. zdaj je vsaj videla da si ne zmisljujem, ker sem ji vcasih pojamrala.

jaz sem pa ze cel teden ugotavljala, da se mi vse hlace vedno bolj krcijo. danes zjutraj sem pa na vago stopila. imam 3 kg vec kot obicajno. se pozna, da ne vozickamo vec toliko kot smo, pozrem pa se vedno celega vraga ene hrane user posted image .

lu uzivaj na vecerji.

muki get vel sun!

mis jaz bi te pa na en vikend paket k martinu povabila user posted image . danes ponoci se je zbudil ob 00 (caj), 2h (duda), 3h (caj), 4h (duda), 5h (dojenje), vstali smo ob 6:30. do i need to say more user posted image .

vzemi jo k sebi, pa naj se crklja. nikoli vec ne bo tako mala, pa nikoli vec ne bo sama, ker ji ze konkurenco rihtate.  martin sicer zvecer zaspi brez problema. tudi ponoci, kadar je treba samo dudo, se takoj nazaj zvali, ce je treba caj, ze malo vec tezi. ko je na vrsti dojenje ga pa cist raztrga in se ne meni sploh za nic drugega, samo joce tam na postelji ko kup nesrece, name kaze in govori mam mam mam. ko ga podojim se obrne okoli, eno zapoje in spi naprej. kaj pa ce je lacna, pa ji das takrat ze malo mleka? aja, mi imamo tudi posteljico takoj zraven najine postelje in brez ograjice vmes.

maxi sprosti se, nic hudega ni. tisto dusenje je bilo verjetno samo od napetosti in skrbi. zelim ti lepo noc.

pikapolona ste bili pa res pridni.

pikabu je videti, da vsake toliko pridete mimo in nas malo preberete. lepo pozdravljeni! user posted image

frrr jaz sem tudi vceraj mislila, ko se je v predal trescil, da bo imel danes pol cela plavega. pa nic. sploh se ne vidi. upam da se jasi tudi ne bo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
31.10.2007 20:23:26   
Anonimen
da vam še jaz našo miško pokažem

zunaj se igram
user posted image

kdo ugane kaj jem?user posted image
user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
31.10.2007 20:33:31   
Anonimen
pa še

9.10.2006
user posted image

9.10.2007
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
31.10.2007 20:34:25   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Ej zdaj ko sem to pisala, sem pogledala kaj dela mala pa se mi reži s kavča... ej kap me je skoraj, zadnji trenutek sem jo ujela.... Zdaj pa res ne bo več miru v tej bajti...

js sm tut prej tamaumu pripravljala banano in hruško za jest, pa je neki jamral in sm mislila da se je kam zataknil... ga je pa jezilo ker se ni mogel do kitare, ki je za kavčem... bil je pa na kavču user posted image in to res brzinsko gor prilezel user posted image hitri so že... vsepovsod jih je že polno...

Arabela - fajn se mej brez interneta! ne nas pozabit! in ne imet prevelike krize!

midva z dragim sva se tut včeri neki zapričala,ko ugotoviva,da je nastala neverjetne tišina ... gre moj pogledat in najde malega na 1m visoki omarci kako sedi po turško in igrače dol  meče ... me je skor kap!!  kako je gor pršu? splezal na svoj stolček potem na mizico in gor na omarco,ne morš verjet ... tko da sm po hitrem postopku umaknila mizico. sploh ne smem pomislit kaj bi blo,če bi dol zgrmel.

arabela   izkoristi ta čas ko boš odklopljena za učenje pa bo hitro minilo ... te bomo pogrešale ... user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
31.10.2007 20:36:23   
*anč*
remy  sladke slikice. jst sm tut gledala učeri stare fotke in nisem mogla verjet kako hitro je iz dojenčka nastal fantek!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
31.10.2007 20:45:05   
Anonimen
Tinkara zdaj najraje pleza na stolček(ležalnik) od FisherPricea- pa še tako fino se lahko gunca, potem pa vstane in ploska zravenuser posted image
zunaj, ko je pa 2cm "stopnička", se pa ne upa dol stopit- gre na vse štiri in naprej..........očitno bo zdaj postalo šele zabavno

Mis- glede spanja, naredi tako, kot se tebi zdi, da bo prav! Samo, lahko se ti tudi zgodi, da boš imela čez 2 leti enako štorijo, kot jo ima zdaj Lu z Majo- ne pozabi, da potem, ko bouser posted image , se ne boš mogla več samo Tini posvečat in jo na rokah prenašat, ker bo tukaj nekdo, ki te bo takrat verjetno bolj potreboval- edino, če mož prevzame vaše uspavanje.
Jaz dam Tinkaro v posteljo, jo pobožam, ji dam lupčka, prižgem zvezdico in grem...........večinoma ni problemov in takoj zaspi, če joka in po 10 minutah še joka, jo dvignem! Ponoči sploh ne štejem kolikokrat ji dam dudo, pa sem zda,j 2 noči, tudi to nehala vstajat, ker vidim, da če ona nekaj jamra, to še ne pomeni, da moram jaz vstati. Razen, če se stopnjuje v jok! Zjutraj se pride pa še malo v posteljo pocrkljati, čeprav, spi pa najraje v svoji postelji.
Sem pa to uvedla takrat, ko sva bili sami.

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
31.10.2007 21:05:35   
borovnicka
za tiste, ki ste se pofočkale ali pa imate namen priti jutri v kranj:

buf ob 20h

lahko noč

nagajivčka TT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
31.10.2007 21:08:29   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Sej vem, razmišljam da bo ostalo tako kot je, ankrat bo žeuser posted image

Za 19.11. pa bom šla takoj ob 8:30 verjetno, al bo malo imel mož ali pa že tašča zjutraj za tisti čas, ker ob 11:35 začnem delat.

joj, kok romantično. za moj rd bosta pri ginekologuuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa v toplicah ... mmmmmmmm
upam, nouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
31.10.2007 21:10:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
pikabu je videti, da vsake toliko pridete mimo in nas malo preberete. lepo pozdravljeni! user posted image

O, hvala. user posted image Berem vas redno, samo za pisanje... ni energije.... Saj bo bolje. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
31.10.2007 21:11:32   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

joj, spet novi bolniki. a še ne bo miru?

muki  user posted image
maxicauser posted image
gael user posted image

a sem na koga pozabila? saj drugim gre že na bolje, a ne?

mi smo bili danes tudi na severu in sva z user posted image malo obnovila garderobo, ampak res čisto malo
moram jo pa kar temeljito, saj sem že predolgo doma, da bi imela kaj res lepega za obleči, saj ni bilo niti prilike, da bi kaj res lepega potrebovala, bom poskusila izkoristiti petek, če ne bodo tako kot včeraj vsi v isti trgovini kot jaz user posted image dve uri sem potrebovala za osnovni nakup hrane. đizususer posted image

ojoj, jaz bi šla kar domovuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
31.10.2007 21:12:57   
moci

To je verjetno moj zadnji post ker danes  imamo zadnji dan internet...  gremo s kabelske na Amis, pa se je nekaj zapletlo s Telekomom, tako da bomo odrezani od sveta pol meseca... pa saj se moram učiti... vas bom pa prišla čekirat z drugih računalnikov..

lep pozdravček vsem...

ojoj, groznouser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
31.10.2007 21:18:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

naš mali brez buške:
user posted image

in naš mali z buško sred čela:
user posted image

že 2 meseca brez kontrole obvladuje stopnički sred stanovanja... zdej že mau preveč komot... in danes je hotel po predensko it dol user posted image prva noga še šla, druga pa ne več... rezultat: buška sred čela... ker ni kaj preveč jokal, mu tut obkladka nisem dala in zdej ima tam rdeč flek sred čela user posted image

mali spi, galerijo poažurirala... zdej grem pa pečt štrudl, pol pa lenarit user posted image

papa

lej ga frajerja v srajciuser posted image
joj ga bo zoja objemala, ko se srečamouser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
31.10.2007 21:18:45   
moci

jst v prazničnih dneh tud blizu štarcune ne grem...mlek pa kruh pa itak v vaški trgovini dobim. Danes je bil turbo dan......skuhala sem 3 menije in dva dala v skrinjo....spekla kruh in naredila napolitanke.....potem sva skupaj z mojim spucala stanovanje. sploh ne vem kako nama je ratalo.....Brina je bila super pridna....skoz je lezla iz ene v drugo škatlo in se nekaj sama s sabo pogovarjalauser posted image user posted image user posted image ....po meni bo očitno....jst sm se do 10 leta skoz sama s sabo pogovarjala in to celo na cesti...tako da me je pol našega kraja poznalo. No to se je končalo ko sem dobila sestriuser posted image  

uf, sta bila pridna. a imate žuruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
31.10.2007 21:18:55   
moci

aja a sm povedala da me je klical un tip in sprejema moje pogoje...tako da začnem v sredo po praznikih 3x na teden 6 ur na dan. Bomo videli kako se bomo ujeli.

nisi povedala. superuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2441
31.10.2007 21:18:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Nekam znano mi je to.user posted image

zoja je enkrat padla dol na glavo, drugače se pa čisto lepo vsede in prižge tvuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
31.10.2007 21:19:00   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mi smo prej naredili bučo, jaz sem se šla s sestro mal shodit. Max očitno še vedno ni povsem ok, saj ful malo je, pa še driska ga. Mene pa tudi nekaj, pa še vsake tolk časa me totalno navije po trebuhu, tako da sem na čajčku in suhih piškotih. Vrat je nekoliko boljši, tako nekako kot na začetku te moje kalvarije. Upam, da to pomeni, da gremo proti izboljšanju. Roke so danes tudi boljše, le tu pa tam še malo pomravljinči. Še to požiranje zmagam, pa sem. Upam upam upam.user posted image

no vidiš, saj bo.
upam, da se zbudiš spet v koži prejšnje maxiceuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
31.10.2007 21:22:09   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

da vam še jaz našo miško pokažem

zunaj se igram
user posted image

kdo ugane kaj jem?user posted image
user posted image

joooj kok je luštnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
31.10.2007 21:24:32   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

za tiste, ki ste se pofočkale ali pa imate namen priti jutri v kranj:

buf ob 20h

lahko noč

a je odprt za dan mrtvihuser posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
31.10.2007 21:25:07   
moci
spet same snežinke. user posted image
pol pa grem, no

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
31.10.2007 21:33:58   
piskot
hmmm, a ste vse razen moci na srecanju carovnic?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
31.10.2007 21:35:58   
moci
a tebi tudi metla ne vžge?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
31.10.2007 21:37:09   
moci
ej, kuki a si mogoče dons kakšen mms od zoje dobila?
je zbrisala prvo osebo v imeniku, po imenu ab. ki sem jo nastavila, da te ne bi več nadlegovalauser posted image jest ne morem pomagat, če te ima tok rada

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
31.10.2007 21:44:02   
Pikabu
Da vam še jaz pokažem kakšno slikico.

Mali frajer v Portorožu vozi vlakec:
user posted image

Dama vozijo avto:
user posted image

Ema točno na 3. rojstni dan:
user posted image

Maks točno na 1. rojstni dan:
user posted image

Maks hodi:
user posted image

Maks pometa:
user posted image

Maks "aja":
user posted image

Ema ob darilu:
user posted image

Ema preizkuša darilo:
user posted image

Ema in Maks:
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?