|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
31.10.2007 14:50:57   
Maxica
Tasha, upam, da se bo tudi Gael kmalu bolje počutil, ubogec. To se pa pri vas res že dolgo časa vleče.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
31.10.2007 14:52:46   
Maxica
O sebi pa rajši sploh ne pišem, ker je grozno. Če je vrat boljši, se že kaj drugega pojavi. Zvečer me je začelo kar nekaj dušiti, tako da sem šla ob pol enajstih zvečer k dežurnemu, ki seveda ni nič našel, edino bezgavke malo povečane in morda malo povečano ščitnico. Naj grem še za to na preiskave. Pa v grlu me skoz nekaj draži, kot bi mi kakšen košček nečesa ostal tam in se mi skoz riga. Mah, saj pravim, boljš da sploh ne pišem. Se ne poznam več.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
31.10.2007 14:53:02   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: mis

no, se bom pa potrudila da ne bom več o tem pisala.

saj ravno zato nisem vedela ali naj sploh odgovarjam... zaradi narobe razumljenih zadev...
o tem moraš pisat, ker te teži, ker smo tukaj zato, da te tolažimo, razumemo, pa tudi komentiramo, mogoče pokažemo druge možnosti...

Nisem želela, da izpade kritika, vsaj jaz ne vidim tako svojega pisanja. Vidim samo opis svoje izkušnje, da tudi s popuščanjem starša otrok sčasoma sam zaspi v svoji postelji.

Tina se ti umiri na rokah, potem jo položiš v posteljo. Torej jo zaziblje v spanec tudi tvoja bližina. In ko se zbudi, si spet zaželi tvoje bližine. In ona ne razume, zakaj je pa ti ob 6.30 ne želiš vzeti spet v roke in zazibat v spanec.  In (po moje) zato jok. In na koncu hlipanje.

Napisala sem, kaj bi jaz naredila. In tu se neha moje komentiranje. Želim ti, da ti uspe, tako kot si boš zamislila.user posted image

P.s. kdaj boš pa ti šla na pregled? Boš imela dopust tisti dan ali boš šla bolj zgodaj, preden greš delat?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
31.10.2007 16:19:49   
mis
Sej vem, razmišljam da bo ostalo tako kot je, ankrat bo žeuser posted image

Za 19.11. pa bom šla takoj ob 8:30 verjetno, al bo malo imel mož ali pa že tašča zjutraj za tisti čas, ker ob 11:35 začnem delat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
31.10.2007 16:44:24   
frrrr
muki, vprašaj mamo če si dost oblečena... očitno te ne zna dost oblečt, da si zbolela user posted image mau se hecam... upam, da ne preveč... ti se le pozdravi, da ne bosta še mali s tabo zboleli. poljubčki od Jaše in mene user posted image samo zate!

mis, sem prebrala a ne znam svetovat... sicer so že tolk stari, da bi naj razumeli in že malo izkoriščajo... a ne vem no... mi smo raje ubrali drugo pot in smo postelje združili, pa je ok in imamo vsi dovolj prostora, pa še naspimo se.

@lina, potem je to normalno, da se otroci zbujajo čez vikende 30-60 minut prej kot sicer med tednom? user posted image pri nas se tut to dogaja user posted image

Maxica - pozdravčki zate! upam, da se čimprej spet srečaš v svoji koži.

mi pa danes dobili 5. zobek user posted image zato je pa takšen tečko zadnje 2 dni... more bit glasba in plesat moremo, sicer mu je dolgčas user posted image
no, sej zdej je bil celo uro priden, je mami pospravljala mau, on je pa po svoje igrače pospravil user posted image
prej smo pa ribico osvobodili... midva sva šla z vozičkom, da se je mali naspal, očka pa z avtom, da je počasi preselil ribico in je ni kr v mrzlo vodo vrgel. pol smo se še mau šetkali, gledali račke, labode,... in domov na kosilo.  zdej bo pa spet malica... potem pa že kmalu večerja in spat user posted image kot danes beži čas... noro...

lepo se mejte!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
31.10.2007 16:55:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Mis, jaz sem prebrala tvoje pisanje...pravzaprav ne vem ali naj ga komentiram, ker sem svoje mnenje o tem že večkrat povedala, tu napisala, pa tudi medve sva se o tem pogovarjali... Pa bom napisala še enkrat, ampak to je moje mnenje in tako delam jaz, odločiti se mora pa vsak zase: Jaz otroka ne morem pustiti jokat in ga nikoli nisem in ga nikoli ne bom. Ne glede na to, kakšen zombi sem naslednji dan. Malo sicer zavidam staršem, ki svojega otročka samo položijo v posteljico in ugasnejo luč. Mi tega nismo uspeli uveljaviti, no pri Juretu je skoraj tako, s tem da je pred tem še pravljica in objemčki in lupčki in šele nato lahko noč. Matjaž pa tudi zaspi v 15 min, spije flašo na tavelki postelji, dobi dudo, se obrne na bok in zaspi, zelo miren in zadovoljen, jaz samo ležim ob njem na postelji. Potem ga prenesem v njegovo posteljo, spi do 4.30 ali 5h, ga takrat odnesem spet v tavelko posteljo in spi naprej, brez nategovanja in kakršnegakoli joka in spimo, dokler ni treba vstat. Tako smo vsi srečni in naspani. Tako sem delala tudi pri Juretu, pa zdaj lepo spi v svoji postelji že dve leti celo noč, še zbujat ga moram za v vrtec, razen ob vikendih on zbuja nasuser posted image user posted image

Kaj bi ti svetovala? Poslušaj sebe, ti si razdvojena, če delaš prav... torej ti nek notranji glas govori drugače kot delaš... Pozabi na literaturo, pametne nasvete in vse ostalo...poslušaj sebe!
Če je problem luknja med jogijema - zadelaj jo s kakšno rjuho ali čim podobnim...

Ne vem, no...Vsi otroci začnejo spati celo noč, prej ali slej, starši smo si pa različni, eni popuščamo, drugi so nepopustljivi pri spanju v tavelki postelji... Ampak to je tvoja odločitev!

se samo podpiše, ker je @lina napisala tisto, kar mislim tudi jazuser posted image

(hvala @linauser posted image )

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
31.10.2007 17:13:09   
štorkljica
mi pa danes dobili 5. zobek user posted image

Mi pa pred 3 dnevi 7megauser posted image
Mala je pa postala pravi volk, že parkrat me je vgriznila do krviuser posted image user posted image user posted image  boli pa to ko svijauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
31.10.2007 17:15:56   
štorkljica
Aja pa še glede spanja, mi mamo tudi celo štalo z tem spanjem, "daj mi bog počitek in spanec" so moje vsakovečerne željeuser posted image user posted image
Uspavanje je že cela umetnost, ki traja od 10-30min, spanje pa tudi. Ponoči vsake  toliko čujem mama...mama...mama...me zagleda in pade nazaj v komo, čez čas jovo na novo...ah!?!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
31.10.2007 17:44:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

mi pa danes dobili 5. zobek user posted image

Mi pa pred 3 dnevi 7megauser posted image
Mala je pa postala pravi volk, že parkrat me je vgriznila do krviuser posted image user posted image user posted image  boli pa to ko svijauser posted image

bravo !!!

Mi smo včeraj dobili 12-tega...

ah....sej za vsakega točno dobro vemo, da bo prišel...........

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
   [Brisano sporočilo]
31.10.2007 18:57:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
31.10.2007 19:20:03   
*anč*
oj!

dans smo cel dan pohajali in sm čist crknjena user posted image . mali pa živ kot le kaj. me že 2 dni full boli zgornja vekauser posted image ,kot bi se mi delal ječmenčekuser posted image ampak ni nič videt.

maxica
  grozno tole s tvojim zdravjem ...  a si mogoče preveč obremenjena? sej nevem kaj bi ti svetovala ... čimprej bodi spet stara ti.user posted image

muki  in gael  preženita bolezen! user posted image     user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
31.10.2007 19:22:51   
*anč*
zaradi majhnega števila prijav predlagam,da lj srečanje prestavimo na drug teden, se stinjate?? 
več ko nas bo bolj bo zabavno ...
user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
31.10.2007 19:22:55   
Arabela

Spanje?! Kakor kdaj... enkrat jo položim pa takoj zaspi, drugič se igrava skoraj uro v postelji, sedaj pa ko vidim da joka in ne mora spati jo pač vzamem ven, preberava pravljico, se malo igrava, jo nesem nazaj v posteljo, mogoče dvakrat, pa nato mirno zaspi pa čeprav ob 23ih ponoči...
Tu pa tam sem jo pustila jokat, pa sem preveč popustljiva, pa nato skupaj spiva lahko tudi celo noč... bomo že...

Ej zdaj ko sem to pisala, sem pogledala kaj dela mala pa se mi reži s kavča... ej kap me je skoraj, zadnji trenutek sem jo ujela.... Zdaj pa res ne bo več miru v tej bajti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2413
31.10.2007 19:25:03   
*anč*

user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
31.10.2007 19:25:25   
Arabela
To je verjetno moj zadnji post ker danes  imamo zadnji dan internet...  gremo s kabelske na Amis, pa se je nekaj zapletlo s Telekomom, tako da bomo odrezani od sveta pol meseca... pa saj se moram učiti... vas bom pa prišla čekirat z drugih računalnikov..

lep pozdravček vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
31.10.2007 19:26:25   
pikapolona2
jst v prazničnih dneh tud blizu štarcune ne grem...mlek pa kruh pa itak v vaški trgovini dobim. Danes je bil turbo dan......skuhala sem 3 menije in dva dala v skrinjo....spekla kruh in naredila napolitanke.....potem sva skupaj z mojim spucala stanovanje. sploh ne vem kako nama je ratalo.....Brina je bila super pridna....skoz je lezla iz ene v drugo škatlo in se nekaj sama s sabo pogovarjalauser posted image user posted image user posted image ....po meni bo očitno....jst sm se do 10 leta skoz sama s sabo pogovarjala in to celo na cesti...tako da me je pol našega kraja poznalo. No to se je končalo ko sem dobila sestriuser posted image

Bolniki dejte sam pocajtatuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem Brini v pikapolonici kupila nove copatke usnjene, mehek podplat.....danes so že ježki odparani....mislim kakšna kvaliteta....v petek jih nesem nazaj pa naj mi kar denar vrnejo......kakšn klump prodajajouser posted image user posted image user posted image

Jutri pa mi dobimo pozno popoldne ene obiske...pa mislim da se mi potem nebo dalo še v Kranj...tak da uživajte brez meneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2416
31.10.2007 19:29:57   
pikapolona2
anč če se boste zmenile konec tedna mogoče še jaz uletim....bom videla kako me bo iztiril job. aja a sm povedala da me je klical un tip in sprejema moje pogoje...tako da začnem v sredo po praznikih 3x na teden 6 ur na dan. Bomo videli kako se bomo ujeli.

Brina je že v postelji....sem prav čakala kdaj bo sedem je že tako očke mencalauser posted image ....oppoldne je samo dobro uro spala

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
31.10.2007 19:31:06   
pikapolona2
Arabela....naša je tudi danes prvič sama splezala na klubsko mizo......zdej pa res tud minuto ne more bit več sama....jo morm skoz met na očeh

Neposredna povezava do sporočila: 2418
31.10.2007 19:36:29   
pikapolona2
SiolTV nam je dodal HBO in HBOComedy....zdej pa upam da bom občasno tud jst lahko kak film pogledalauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2419
31.10.2007 19:38:02   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ej zdaj ko sem to pisala, sem pogledala kaj dela mala pa se mi reži s kavča... ej kap me je skoraj, zadnji trenutek sem jo ujela.... Zdaj pa res ne bo več miru v tej bajti...

Nekam znano mi je to.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
31.10.2007 19:38:49   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

SiolTV nam je dodal HBO in HBOComedy....zdej pa upam da bom občasno tud jst lahko kak film pogledalauser posted image user posted image user posted image

Aha, že kakšen mesec.user posted image  Se pa več ali manj filmi ponavljajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
31.10.2007 19:41:39   
Maxica
Mi smo prej naredili bučo, jaz sem se šla s sestro mal shodit. Max očitno še vedno ni povsem ok, saj ful malo je, pa še driska ga. Mene pa tudi nekaj, pa še vsake tolk časa me totalno navije po trebuhu, tako da sem na čajčku in suhih piškotih. Vrat je nekoliko boljši, tako nekako kot na začetku te moje kalvarije. Upam, da to pomeni, da gremo proti izboljšanju. Roke so danes tudi boljše, le tu pa tam še malo pomravljinči. Še to požiranje zmagam, pa sem. Upam upam upam.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
31.10.2007 19:54:56   
frrrr
naš mali brez buške:
user posted image

in naš mali z buško sred čela:
user posted image

že 2 meseca brez kontrole obvladuje stopnički sred stanovanja... zdej že mau preveč komot... in danes je hotel po predensko it dol user posted image prva noga še šla, druga pa ne več... rezultat: buška sred čela... ker ni kaj preveč jokal, mu tut obkladka nisem dala in zdej ima tam rdeč flek sred čela user posted image

mali spi, galerijo poažurirala... zdej grem pa pečt štrudl, pol pa lenarit user posted image

papa

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
31.10.2007 19:57:04   
pikapolona2
frrr kaki cuker je tamali...pa jst nobene buške ne vidimuser posted image . Ima pa tak pogled ...uno da te stali...kako bo še punce ovijal okoli prstauser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
31.10.2007 20:04:56   
pikapolona2
pa daj nooooo....sm hotla gledat film Ljubljana je ljubljena.....pa so ga skenslali in dali neki čudnegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?