|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
30.10.2007 21:21:19   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Kako se zdaj zmenimo? Punce v Kranju, kdaj bi ve imele srečanje? Ljubljannčanke, kdaj pa v LJ? Dejmo se zjasnit. Če v LJ ne bo, grem načeloma v KR.

jst sm tut hotla četrtek predlagat pa me je borovnička prehitela. kdaj vam odgovarja? petek al raj drug teden?

Nč, pol se pa kar dobite. V četrtek me pa še verjetno ne bo v LJ. Če pa bom pa uletim... Lahko pa Ljubljančanke rečemo v petek?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
30.10.2007 21:54:58   
tasha23
Čer, Gael je zaspal že ob 20, imela sem ga pri sebi pa do malo prej zaradi antibiotika. Upam, da bomo danes kaj več spali.
Jaz pa imam ponovno povišano temperaturo: sploh ne pade pod 37.00.
Sem pa tako napeta in občutljiva, pa napihnjena kot, da bi morala dobiti user posted image , ampak ni še čas... in upam, da je tudi ne bo user posted image
Sem pa danes malemu pucala nosek na pol ure user posted image , božček, samo da ga položim že začne jokat, sam kaj ko je tako zabašen in če ga ne spucamo se zna uneteje vlečt v nedogled... Upam, da tokrat je zadnjič ki imamo letos antibiotik. Mali je prav že tečen v hiši in mislim, da komaj čaka, da gre v vrtec, saj tam uživa 100/h. Doma pa samo trmari in bi po rokah bil. Je pa zelo zgovoren in navihan. Danes se je spet lepo igral:

user posted image
moj moj konjiček: user posted image
''ti ti trilly'' user posted image

user posted image mami pošiljam ti leteči poljubček user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   [Brisano sporočilo]
30.10.2007 21:55:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
30.10.2007 21:56:48   
Pikabu
Tasha, a si že delala test? Takrat sploh ni nujno, da je bila M.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
30.10.2007 22:12:33   
tasha23
pikabu ne še, strah me je... simptomi so zelo podobni zanani situaciji od lani... ampak me trenutno bremza strah pred ''razočaranjem'' Pa ne me slabo razumet, prosim

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
30.10.2007 22:14:58   
*anč*
tasha  tile tvoji znaki so mal sumljivi ... upam,da user posted image ne pride. gael naj se pa hitro pozdravi. pa full mu s fiziološko nosek spiraj, mi smo se s sterimarom rešli smrkla v dveh dneh. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
30.10.2007 22:17:21   
*anč*
pofočkite se!!

petek:
mis
sivkamivka
*anč*

drug teden:
Frrrr
*anč*

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
30.10.2007 22:20:46   
tasha23

tasha  tile tvoji znaki so mal sumljivi ... upam,da user posted image ne pride. gael naj se pa hitro pozdravi. pa full mu s fiziološko nosek spiraj, mi smo se s sterimarom rešli smrkla v dveh dneh. 

kaj pa je ta zadevica, namreč mali ima že 3. vnetje ušesk prav zaradi zabašenega noseka. Na srečo imamo doma narhinel in fiziološko...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
30.10.2007 22:38:44   
*anč*
sterimar  je morska voda oz. fiziološka, ima tako super pršilo. men bolj odgovarja,ker se mi zdi,da gre več naenkrat v nosek kot če mu fiziološko kaplam. v sestavi ni neke razlike,sam pršilec je boljši in našemu tristanu celo všeč in se nič ne buni ampak kr nosek nastavlja user posted image . kupiš ga pa v lekarni pa čimvečkrat mu našpricaj.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
30.10.2007 22:47:33   
pikapolona2

sterimar  je morska voda oz. fiziološka, ima tako super pršilo. men bolj odgovarja,ker se mi zdi,da gre več naenkrat v nosek kot če mu fiziološko kaplam. v sestavi ni neke razlike,sam pršilec je boljši in našemu tristanu celo všeč in se nič ne buni ampak kr nosek nastavlja user posted image . kupiš ga pa v lekarni pa čimvečkrat mu našpricaj.

to imam tudi jaz...kupila pa sem ravno zato ker s fiziološko sem ji tako težko notri nakapljala ker je takoj glavo dvignila....tale pumpica pa tako fino oprši nos. Meni je superuser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
30.10.2007 23:02:45   
tasha23
Hvala, bom šla v lekarno ponj. Zdaj grem spat ker komaj še gledam.

lahko noč vsem.user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.10.2007 8:08:49   
Lu
Dobro jutro po zelo dobro naspani noči user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila na aerobiki. Možek je dal MAjo spat. Je tečnarila samo 30 min. A pol bo danes 0.user posted image Bomo videli, ker jo bo babi dala spat. Z dragijem greva na večerjo user posted image
Pomojem bova šla kar na Vrhniko, v BOtra. Mi imajo tako noro dobro za jest, da je kaj.

Aja ša včeraj sem dobila vlažilec in zdajle že laufa. Super je. Edino mogoče malo velik, ampak bo že. Moci z poštnino me je prišel točno 54,76€ user posted image A bi ga lahko v olajšavo dalauser posted image Katera veuser posted image

Muki jaz sem tudi malo fuč drgač. Me nekaj grlo praska, ampak upam, da ne bo kaj hujšega.

Srečanje. Se pravi jutri KR in petek LJ? Sem bolj za jutri in kitajcauser posted image user posted image

Zdaj grem pa otroka previt.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
31.10.2007 8:10:26   
Lu
In še glede vročine in user posted image . Jaz priznam, da si je pa nikol nisem merila. Čimmanj obremenjevanja s tem drage user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
31.10.2007 10:13:57   
Lu
A še vse spite?user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
31.10.2007 10:29:49   
mis
Punce, jest sem pa slabe volje in v precepu. če delam prav... Naša Tina ja kar malo razvajena s tem, da zjutraj ko se zbudi okoli 5h, 6h... težko nazaj zaspi in jo vzamem takoj ven in k sebi v posteljo. Na sredini zakonske postelje imava luknjo med jogijema in enostavno mora biti ona pri meni ali možu, da ni v tisti luknji. Posledično od cca 5h naprej slabo spimo. Danes se kje zopet zbudila ob 5h in stala v posteljici. Jaz mislim da je težava v tem, da se sama ne zna umirit in zaspat. Tudi zvečer ali čez dan je tako. zato večinoma zaspi na rokah in ne zna sama zaspat. Zdaj z uspavanjem sva že malo drugačna, jo prej dava v posteljico in pač poskušava, da bi sama zaspala. Vedno pa je nekdo zraven, ker sicer tuli ko nora in ne neha dokler ne prideš v sobo. No, danes se je ob 5h zbudila, vstala, dudo je imela v ustih. Vstanem, jo poležem, božam, držim za rokico. Ne, ona bi vstajala. Prve pol ure je še šlo, ni tako jokala, bolj jamrala. Zadnje pol ure pa je tulila kot nora. Ampak nisem hotela popustit in je vzet ven. Vse skupaj je trajalo do 6:30. Mož je vstal in šel delat, mala je končno omagala in zaspala. Spali sva do 8h, je spila mleko in spala še 45 minut. jaz pa sem ko je zaspala tulila kot nora, saj je tako hlipala...user posted image  Potem sva se pogovarjala in sem mu razlagala občutke, pa je rekel ok, samo povej, da bomo pač to počeli, da vem. Ni problem bit celo noč pokonci, samo odločiti se moramo. Nisem vedela koliko časa bo trajalo. Lahko bi takoj zaspala, no, je trajalo pa uro in pol. in na koncu je bilo res hudo dretje.

Čisto sem razdvojena kaj narest, ali delam prav... Ne vem. Še vedno imam solzne oči. hudo mi je. Je moj zlati sonček, tole spanje nam pa res nagaja.
Ne vem če bo kera brala tole moje klobasanje, no, pa vseeno.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.10.2007 10:34:21   
muki1
Evo me, pa sem v govnu.
Zjutraj sem že ob 06.30 šla k dežurnemu, ker mi je tako zateklo grlo, da še dihat normalno nisem mogla. Angina in vnetje levega ušesa.
Če jaz nisem srečnica user posted image .

Ma, ne morem več ležat, zdaj mi je malo padla vročina sem mislila RR počekirat, pa kar nekam dvojno vse vidim.....eh, grem pred tv.

Pa tako sem se veselila teh praznikov. user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.10.2007 10:37:31   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Evo me, pa sem v govnu.
Zjutraj sem že ob 06.30 šla k dežurnemu, ker mi je tako zateklo grlo, da še dihat normalno nisem mogla. Angina in vnetje levega ušesa.
Če jaz nisem srečnica user posted image .

Ma, ne morem več ležat, zdaj mi je malo padla vročina sem mislila RR počekirat, pa kar nekam dvojno vse vidim.....eh, grem pred tv.

Pa tako sem se veselila teh praznikov. user posted image  user posted image

Muki, drži se. Praznikov pa še ni konec. Ti boš kmalu dobra. Potem je pa še vikenduser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.10.2007 10:45:46   
tasha23
Jutro. Tako za nami je kar grozna noč: Gael se je okoli 1 zjutraj zbudil s takim kašljem, da sem se res ustrašila da se mi bo zadušil, saj ga je kar dušil katar, ki ga božec ni znal izkašljati user posted image user posted image user posted image user posted image , na srečo po dolgem mučenju je zbruhal in smo mu še nosek spumpali sredi noči, da je nato mirno zaspal in spal skoraj do 8 zjutraj user posted image . Do malo prej je laufal, zdaj pa ga je kar med previjanjem zmanjkalo user posted image user posted image user posted image  Svašta, to še nisem doživela. Se je že zgodilo, da je zaspal v stolčku za hrenjenje med kosilom, ampak tako... user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Ja muki1, kaj pa je zdaj to: angina??!!!?? in vnetje ušes... pokrita moraš spat in ne se odkravat user posted image ... Nič pozdravi se čimprej. Kako pa kaj ostale in ostali bolančki?. Jaz imam še vedno mojih 37.2 user posted image , če gre tako naprej se bom še navadila user posted image .
Mis kako pa kaj ti? Mi imamo z Gaelom podoben problem, saj se mali zelo redko sam umiri in ga je potrebno uspavati večkrat v naročju, kar se pa tiče zbujanja zjutraj, hmmm ne vem če zdrži sam v posteljici 10 minut preden začne klicati mama in tata in takoj JOOOOOOOk.... sledi vsi 3 na zakonski user posted image user posted image user posted image  ali pa AUF, kar pa je v 99,9% primerov v roku 15-20 min, saj je gospodič naspan in ga prav malo briga, če starša nistauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.10.2007 12:01:42   
mis
Se vidi da so prazniki, nobene nikjeruser posted image  No, mož ima vaje, pride zdajle na kosilo, pol ma pa še neki za službo... Bova spet cel dan bolj ko ne sami verjetno. no, če je kera blizu bo pa mogoče kakšen čvek...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.10.2007 12:14:19   
@lina
pozdravljene...

jaz sem ravno izpolnjevala obrazec vloge za znižano plačilo vrtca in sem vas hotla spomnit, da morate tudi ve, če še niste - predvsem mamice novinčkov v vrtcu, saj imate sedaj odločbo samo do 31/12/07, sedaj se pa oddaja vloga za leto 2008, rok pa je 15/11.

Muki, jaz ponavadi mojemu možu rečem, da je deloholik, ker običajno zboli med prazniki ali dopustom... (to sem enkrat prebrala, ker deloholiki ponavadi ne znajo počivat in zato zbolijo takrat, ko naj bi počivaliuser posted image ),
Tebi tega ne morem rečt, ker si komaj začela šihtat... Saj si verjetno dobila AB, bo kmalu bolje, boš videlauser posted image

Tasha, vem kako je najhujši ta kašelj ponoči, ko otrok leži in se vse sceja dol v grlo in draži na kašelj... Malo mu privzdigni vzglavje, pred spanjem res fajn spucaj nosek... mi tudi uporabljamo sterimar... Pozdravite se!

Mis, jaz sem prebrala tvoje pisanje...pravzaprav ne vem ali naj ga komentiram, ker sem svoje mnenje o tem že večkrat povedala, tu napisala, pa tudi medve sva se o tem pogovarjali... Pa bom napisala še enkrat, ampak to je moje mnenje in tako delam jaz, odločiti se mora pa vsak zase: Jaz otroka ne morem pustiti jokat in ga nikoli nisem in ga nikoli ne bom. Ne glede na to, kakšen zombi sem naslednji dan. Malo sicer zavidam staršem, ki svojega otročka samo položijo v posteljico in ugasnejo luč. Mi tega nismo uspeli uveljaviti, no pri Juretu je skoraj tako, s tem da je pred tem še pravljica in objemčki in lupčki in šele nato lahko noč. Matjaž pa tudi zaspi v 15 min, spije flašo na tavelki postelji, dobi dudo, se obrne na bok in zaspi, zelo miren in zadovoljen, jaz samo ležim ob njem na postelji. Potem ga prenesem v njegovo posteljo, spi do 4.30 ali 5h, ga takrat odnesem spet v tavelko posteljo in spi naprej, brez nategovanja in kakršnegakoli joka in spimo, dokler ni treba vstat. Tako smo vsi srečni in naspani. Tako sem delala tudi pri Juretu, pa zdaj lepo spi v svoji postelji že dve leti celo noč, še zbujat ga moram za v vrtec, razen ob vikendih on zbuja nasuser posted image user posted image

Kaj bi ti svetovala? Poslušaj sebe, ti si razdvojena, če delaš prav... torej ti nek notranji glas govori drugače kot delaš... Pozabi na literaturo, pametne nasvete in vse ostalo...poslušaj sebe!
Če je problem luknja med jogijema - zadelaj jo s kakšno rjuho ali čim podobnim...

Ne vem, no...Vsi otroci začnejo spati celo noč, prej ali slej, starši smo si pa različni, eni popuščamo, drugi so nepopustljivi pri spanju v tavelki postelji... Ampak to je tvoja odločitev!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.10.2007 13:42:16   
mis
Ja @lina, saj vem. Vedela sem že ko sem pisala, da bom izpadla tako, da otroka pustim jokat. Sej je ne pustim, ves čas sem ob njej, . Pa tudi če jo imava prisebi se premetava in spi po mojem mnenju še slabše. Tudi ona. Ni tako, da bi takoj zaspala in bi spala do ne vem kdaj. In potem čim se nekdo premakne, že rine pokonci, ati vstane kdaj ob pol sedmih in ona rine za njim... Ne vem. Res nisem hotla tako napisat, tudi jaz jo umirjam na rokah, pa potem položim v posteljico in vse to počnem. Pač danes ko se je zbudila me je pa znerviralo in sem naredila tako. Pa saj verjetno ni prav...user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.10.2007 13:45:12   
mis
no, se bom pa potrudila da ne bom več o tem pisala.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.10.2007 14:41:35   
moci
daj z uspavanjem sva že malo drugačna, jo prej dava v posteljico in pač poskušava, da bi sama zaspala. Vedno pa je nekdo zraven, ker sicer tuli ko nora in ne neha dokler ne prideš v sobo. No, danes se je ob 5h zbudila, vstala, dudo je imela v ustih. Vstanem, jo poležem, božam, držim za rokico. Ne, ona bi vstajala. Prve pol ure je še šlo, ni tako jokala, bolj jamrala. Zadnje pol ure pa je tulila kot nora. Ampak nisem hotela popustit in je vzet ven. Vse skupaj je trajalo do 6:30. Mož je vstal in šel delat, mala je končno omagala in zaspala. Spali sva do 8h, je spila mleko in spala še 45 minut. jaz pa sem ko je zaspala tulila kot nora, saj je tako hlipala... Potem sva se pogovarjala in sem mu razlagala občutke, pa je rekel ok, samo povej, da bomo pač to počeli, da vem. Ni problem bit celo noč pokonci, samo odločiti se moramo. Nisem vedela koliko časa bo trajalo. Lahko bi takoj zaspala, no, je trajalo pa uro in pol. in na koncu je bilo res hudo dretje.

Čisto sem razdvojena kaj narest, ali delam prav... Ne vem. Še vedno imam solzne oči. hudo mi je. Je moj zlati sonček, tole spanje nam pa res nagaja.
Ne vem če bo kera brala tole moje klobasanje, no, pa vseeno.
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Punce, jest sem pa slabe volje in v precepu. če delam prav... Naša Tina ja kar malo razvajena s tem, da zjutraj ko se zbudi okoli 5h, 6h... težko nazaj zaspi in jo vzamem takoj ven in k sebi v posteljo. Na sredini zakonske postelje imava luknjo med jogijema in enostavno mora biti ona pri meni ali možu, da ni v tisti luknji. Posledično od cca 5h naprej slabo spimo. Danes se kje zopet zbudila ob 5h in stala v posteljici. Jaz mislim da je težava v tem, da se sama ne zna umirit in zaspat. Tudi zvečer ali čez dan je tako. zato večinoma zaspi na rokah in ne zna sama zaspat. Zdaj z uspavanjem sva že malo drugačna, jo prej dava v posteljico in pač poskušava, da bi sama zaspala. Vedno pa je nekdo zraven, ker sicer tuli ko nora in ne neha dokler ne prideš v sobo. No, danes se je ob 5h zbudila, vstala, dudo je imela v ustih. Vstanem, jo poležem, božam, držim za rokico. Ne, ona bi vstajala. Prve pol ure je še šlo, ni tako jokala, bolj jamrala. Zadnje pol ure pa je tulila kot nora. Ampak nisem hotela popustit in je vzet ven. Vse skupaj je trajalo do 6:30. Mož je vstal in šel delat, mala je končno omagala in zaspala. Spali sva do 8h, je spila mleko in spala še 45 minut. jaz pa sem ko je zaspala tulila kot nora, saj je tako hlipala...user posted image  Potem sva se pogovarjala in sem mu razlagala občutke, pa je rekel ok, samo povej, da bomo pač to počeli, da vem. Ni problem bit celo noč pokonci, samo odločiti se moramo. Nisem vedela koliko časa bo trajalo. Lahko bi takoj zaspala, no, je trajalo pa uro in pol. in na koncu je bilo res hudo dretje.

Ne vem če bo kera brala tole moje klobasanje, no, pa vseeno.user posted image

pri nas je podobno, le da se zbuja že vmes. zdaj nama je uspelo, da vsaj do 2h spi v svoji postelji, potem je pač pri nama in vsi spimo slabše.
midva vstajava oba, kdor se prej zbudi.
jaz je tudi ne morem pustit jokat. 2,3 minute, potem pa ne morem večuser posted image
meni je super, da spi v svoji sobi, se veliko bolje naspim, tudi če vstajamo. in pri nama je tako, da mene bolj izsiljuje, atiju pa prej zaspi.
kaj pa, če bi ji nekaj dni vstajal mož?
in tudi zoja podnevi ne zaspi niti pod razno. vedno v vozičku, če dežuje pa v avtu.
sem poskušala z uspavanjem v postelji, enkrat mi je uspelo. spala je pol ure, jaz sem bila pa izmučena. raje jo peljem, spi tudi po 2 uri, pa je.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.10.2007 14:49:58   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

jaz sem ravno izpolnjevala obrazec vloge za znižano plačilo vrtca in sem vas hotla spomnit, da morate tudi ve, če še niste - predvsem mamice novinčkov v vrtcu, saj imate sedaj odločbo samo do 31/12/07, sedaj se pa oddaja vloga za leto 2008, rok pa je 15/11.

Hvala, @lina. Mi smo lih oddali prvo vlogo. Zdaj pa jovo na novo, praviš. Da se ti zmeša.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
31.10.2007 14:50:24   
Maxica
Muki, upam, da boš kmalu boljša. Imate pa res smolo, kaj naj ti rečem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?