frrrr
|
Lu, ko si spraševala kje sem, sm bla v službi glede Maje pa - je v obdobju, ko se začne trma... zatri jo v kali, ker sicer ti bo v slabem letu čez glavo zrastla. če pozabim v roku leta in pol, me pa opomni na ta stavek to je moj teoretičen predlog, ki bi moral špilat mis, če ti ni odveč glede olja 31, ga lahk zame naročiš, pa se enkrat dobiva, ko boš v lj ali po pošti spedenava. v petek bomo pa mi skor zihr že nan koroškem, ker kolegica eno zabavo prireja za 3ko Maxica - le pejt k strokovnjakom, da te pomirijo in boš vedela pri čem si. bolje preventiva kot kurativa! muki - ta delovni teden je bil pa dolg, a ne? lucika, kakšne fotke zidarije lahk prilepiš, da bomo lažje sledile al pa vsaj album upedenaš. js bi kr za geslo že zaprosila altati - si pozdravla family Garbo v imenu RR čvek? vava - dopustujete? je vse ok? psaša, kako pri vas? zdravi? delovni? @lina, pa ne bi ti šla mis delat mau družbe še na preostalih terminih pri G? tasha - le preveri ali si med srečkami *anč* - super sm se zmenila ja. kako si pa ti upedenala faks? bodo kej podaljšali status, al si res 14 dni prehitro rodila sej materinstvo se pa na lansko študijsko leto veže in nisi bila samo 14 dni mamaica, potem pa bi lahk žena vaje in vse hodila pri nas vse lepo in prav. jaša spi. danes je bil rahla tečka. mu zgleda obi zgornji dvojkici hkrati vn lezeta, ker ima na obeh straneh dlesen v obliki zobkov. z možem sva ravno rešila vprašalnik o navadah za v vrtec, da bo vzgojiteljica lažje spoznala našega fanta. pred kopanjem smo delali odtise rok in nog, ker smo pri enem letu pozabili... bi mu bilo bolj všeč packanje in so slabši odtisi kot pri enem mesecu zdej grem pa 5. del gospodinj gledat... pol pa verjetno kr spat, ker sm neki utrujena lepo se mejte!
|