|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
30.10.2007 19:27:54   
altati
mis-  rahlo povišana temperatura zna bit o nosečnosti. Kar pusti se malo razvajat in počivajuser posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
30.10.2007 19:31:04   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Jest mam pa mal vročine, 37,1, glih tolk da sem podrta in da me zebe. Pa v soboto sem imela 37,3. A je to lahko zaradi nosečnosti? Lucika, mislim da si ti pisala da si imela vročino. jaz je prvič nisem imela.

jst sm mela vročino do 12.tedna user posted image . ne visoko ampak konstantno tam od 36.9 do 37.2, glih tok,da sem bla skoz zmatrana. po 12. tednih pa kot,da bi odsekal, počutila sem se krasno in imela full energije.  brala sem o tem,da se med ovulacijo vsaki ženski poviša temperatura in če zanosiš še nekaj časa ostane povišana. verjetno marsikatera sploh ne čuti spremembe, mene ki sem pa blesava že pri 36.9 je pa motila.  naj čimprej zgine, ti jo kr odžen!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
30.10.2007 19:39:11   
moci
čer.
1. niste imele prav, doma bi bila lahko ob 3huser posted image potem sva šla pa še v toysa, pa v špar, pa potem na še eno kosilouser posted image , da sva tamalega pobrala ob 5h

2. anč, jaz se pofočkujem za kavala. no, pridem v kr ali v lj. povsod pa verjetno ne. bo prehuda

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
30.10.2007 19:40:29   
moci
lu, jest nisem našla posteljnine za 10 eur, pa pozabila sem te vprašat, koliko delno rabišuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
30.10.2007 19:40:55   
*anč*
muki  fajn se nakauči! upam,da se te ne prime prehlad. sicer pa mislim,da je ob 9ih dr.house, al je on sam za piskot rezerviranuser posted image user posted image user posted image

maxica  zoprno tole s tvojim vratom. mogoče res najbolš,da se greš pokazat pol pa da delaš vaje,kot je predlagala pikapolona. skratka upam,da boš čimprej bolš!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
30.10.2007 19:43:46   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

čer.
1. niste imele prav, doma bi bila lahko ob 3huser posted image potem sva šla pa še v toysa, pa v špar, pa potem na še eno kosilouser posted image , da sva tamalega pobrala ob 5h

2. anč, jaz se pofočkujem za kavala. no, pridem v kr ali v lj. povsod pa verjetno ne. bo prehuda

bomo zorganiziral tko,da se ne bo prekrival pa boš mogoče lahko na oboje šla user posted image

povej nam kako je šou šoping, kaj sta nabaula???

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
30.10.2007 19:49:55   
frrrr
Lu, ko si spraševala kje sem, sm bla v službi user posted image
glede Maje pa - je v obdobju, ko se začne trma... zatri jo v kali, ker sicer ti bo v slabem letu čez glavo zrastla. če pozabim v roku leta in pol, me pa opomni na ta stavek user posted image to je moj teoretičen predlog, ki bi moral špilat user posted image

mis, če ti ni odveč glede olja 31, ga lahk zame naročiš, pa se enkrat dobiva, ko boš v lj ali po pošti spedenava. v petek bomo pa mi skor zihr že nan koroškem, ker kolegica eno zabavo prireja za 3ko user posted image

Maxica - le pejt k strokovnjakom, da te pomirijo in boš vedela pri čem si. bolje preventiva kot kurativa!

muki - ta delovni teden je bil pa dolg, a ne? user posted image

lucika, kakšne fotke zidarije lahk prilepiš, da bomo lažje sledile user posted image al pa vsaj album upedenaš. js bi kr za geslo že zaprosila user posted image

altati - si pozdravla family Garbo v imenu RR čvek?

vava - dopustujete? je vse ok?

psaša, kako pri vas? zdravi? delovni?

@lina, pa ne bi ti šla mis delat mau družbe še na preostalih terminih pri G? user posted image

tasha - le preveri ali si med srečkami user posted image

*anč* - super sm se zmenila ja. kako si pa ti upedenala faks? bodo kej podaljšali status, al si res 14 dni prehitro rodila user posted image user posted image sej materinstvo se pa na lansko študijsko leto veže in nisi bila samo 14 dni mamaica, potem pa bi lahk žena vaje in vse hodila user posted image

pri nas vse lepo in prav. jaša spi. danes je bil rahla tečka. mu zgleda obi zgornji dvojkici hkrati vn lezeta, ker ima na obeh straneh dlesen v obliki zobkov. z možem sva ravno rešila vprašalnik o navadah za v vrtec, da bo vzgojiteljica lažje spoznala našega fanta. pred kopanjem smo delali odtise rok in nog, ker smo pri enem letu pozabili... bi mu bilo bolj všeč packanje in so slabši odtisi kot pri enem mesecu user posted image
zdej grem pa 5. del  gospodinj gledat... pol pa verjetno kr spat, ker sm neki utrujena

lepo se mejte!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
30.10.2007 19:51:13   
frrrr

lu, jest nisem našla posteljnine za 10 eur, pa pozabila sem te vprašat, koliko delno rabišuser posted image
na otroškem oddelku visi takoj na levi user posted image pa vse so 2 delne - za povštrček in odejo

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
30.10.2007 19:52:30   
frrrr

čer.
pol sta vedela kaj kupujeta user posted image pa si kaj utrujena in kako uspešen je bil nakup?

tut js pofočkana.. bi šla na oboje... glede kavala pa mislim, da bo treba v novembru izvest, ker december je zabezetcan verjetno že pol leta user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
30.10.2007 19:59:37   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

čer.

bomo zorganiziral tko,da se ne bo prekrival pa boš mogoče lahko na oboje šla user posted image

povej nam kako je šou šoping, kaj sta nabaula???

njet, ne morem samo po večerjah hodit. jaz moram spat. če pa že lumpam, bom pa z dragim. sva takooo malo samauser posted image

šoping je bil fajn, samo sva ful zmatrana

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
30.10.2007 20:00:29   
mis
No, mala je zaspala kot ubita.  Sem jo samo položila v posteljo. Ne vem kako je še nekaj dni nazaj zdržala ob enakem popoldanskem spancu do pol desetihuser posted image  Verjetno bo zdaj spet obdobje, ko bo pa prava zaspanka. Sej bo pasalouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
30.10.2007 20:01:03   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

na otroškem oddelku visi takoj na levi user posted image pa vse so 2 delne - za povštrček in odejo

sem vidla ene po 13 euruser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
30.10.2007 20:01:55   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

čer.
pol sta vedela kaj kupujeta user posted image pa si kaj utrujena in kako uspešen je bil nakup?

tut js pofočkana.. bi šla na oboje... glede kavala pa mislim, da bo treba v novembru izvest, ker december je zabezetcan verjetno že pol leta user posted image

utrujenaaaaaaa jaaaaaaaaaa
bolj izvidniški nakup je biluser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
30.10.2007 20:03:45   
mis
Kako se zdaj zmenimo? Punce v Kranju, kdaj bi ve imele srečanje? Ljubljannčanke, kdaj pa v LJ? Dejmo se zjasnit. Če v LJ ne bo, grem načeloma v KR.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
30.10.2007 20:09:11   
moci
jaz grem kar spat. vas jutri še kaj preberem.
povejte kdaj bo kje večerja, pa se pofočkam. najprej se moram pa naspat.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
30.10.2007 20:16:03   
moci
sam še nekaj:
muki, zakaj nič ne napišeš o noči čarovnic. letos je bil pa vladek, ko me ni bilo.user posted image a si šla kaj pogledat? rit po blatu?user posted image
jaz nisem mogla, mi metla ni vžgala.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
30.10.2007 20:40:25   
borovnicka

Kako se zdaj zmenimo? Punce v Kranju, kdaj bi ve imele srečanje? Ljubljannčanke, kdaj pa v LJ? Dejmo se zjasnit. Če v LJ ne bo, grem načeloma v KR.

predlog - četrtek (priznam da meni najbolj odgovarja, v petek je pa moj na terenu in spet ne ve kdaj pride)

buf ali kitajc(če bo buf zaseden)

nagajivčka TT

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
30.10.2007 20:46:28   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

predlog - četrtek (priznam da meni najbolj odgovarja, v petek je pa moj na terenu in spet ne ve kdaj pride)

se pofockam.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
30.10.2007 21:12:06   
*anč*

jst sm tut hotla četrtek predlagat pa me je borovnička prehitela. kdaj vam odgovarja? petek al raj drug teden?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
30.10.2007 21:13:02   
frrrr
Pikabu - te pozdravljam user posted image zsja ti pa nisem nazaj pisala... si mi pa dala mau dela, ko si omenila čiščenje predala in sm ga js tut spraznila. najprej sm še mau brala stara sporočilca, pol sm pa kr VSEEE brisala.

punce, lahk da vas bom morila za kakšna gesla albumov, pa lucika za tvoj link... sem vse brisala, ker ni blo več kej za najt user posted image
no, našla sem še ene take ignorantske zsje... me je ena od novembrk, ki se je samo v času kolik pojavila na zs in nikoli več je nisem kje brala, prosila za koroške kapljice. no, sem spedenala, da so mi jih šli domači iskat in dostavili do lj, pa mi niti odgovorila ni kako so, kaj da bi jih plača ali se zahvalila user posted image user posted image user posted image mislim ej... ko bi jo vsaj poznala, bi rekla dobro tistega jurja... pa sem zihr, da ni mogla pozabit, ker sem ene 14 dni po pošiljanju še povprašala kako so in če so kej pomagale, pa ni nč odgovorla user posted image

zdej se bom pa verjetno res kr proti postelji odpravila... stuširana in v pižami sem že... zobke še umijem... prej se jih ni splačalo, ker sicer ne bi mogla ob gospodinjah čokolade in sira jest - nisem skup jedla, najprej eno, pol pa drugo user posted image

nočko!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
30.10.2007 21:13:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

se pofockam.
[/quote

tud jaz
(borovnicka, jih boš ti poklicala?)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
30.10.2007 21:13:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

jst sm tut hotla četrtek predlagat pa me je borovnička prehitela. kdaj vam odgovarja? petek al raj drug teden?

drug teden
vsak večer pa res ne moremo žurat user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
30.10.2007 21:15:50   
piskot
nc, prebrala sem, zdaj grem pa hausa gledat.

jutri pa spet zapravljat na sever. martin bo menda kar pri babici. upam da bova hitro nazaj. lep vecer.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
30.10.2007 21:17:43   
borovnicka

jutri pa spet zapravljat na sever. martin bo menda kar pri babici. upam da bova hitro nazaj. lep vecer.

jest grem tud mal na severuser posted image

če se srečamo, častiš kofiuser posted image

naše dva bosta tud pr mam in atuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
30.10.2007 21:19:35   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: altati

se pofockam.
[/quote

tud jaz
(borovnicka, jih boš ti poklicala?)

altati - ne vem kdaj se jutri vrneva - poskusi, če ne bo šlo pa se bom jutr mem zapeljala in poskusila osebno

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?