moci
|
daj z uspavanjem sva že malo drugačna, jo prej dava v posteljico in pač poskušava, da bi sama zaspala. Vedno pa je nekdo zraven, ker sicer tuli ko nora in ne neha dokler ne prideš v sobo. No, danes se je ob 5h zbudila, vstala, dudo je imela v ustih. Vstanem, jo poležem, božam, držim za rokico. Ne, ona bi vstajala. Prve pol ure je še šlo, ni tako jokala, bolj jamrala. Zadnje pol ure pa je tulila kot nora. Ampak nisem hotela popustit in je vzet ven. Vse skupaj je trajalo do 6:30. Mož je vstal in šel delat, mala je končno omagala in zaspala. Spali sva do 8h, je spila mleko in spala še 45 minut. jaz pa sem ko je zaspala tulila kot nora, saj je tako hlipala... Potem sva se pogovarjala in sem mu razlagala občutke, pa je rekel ok, samo povej, da bomo pač to počeli, da vem. Ni problem bit celo noč pokonci, samo odločiti se moramo. Nisem vedela koliko časa bo trajalo. Lahko bi takoj zaspala, no, je trajalo pa uro in pol. in na koncu je bilo res hudo dretje. Čisto sem razdvojena kaj narest, ali delam prav... Ne vem. Še vedno imam solzne oči. hudo mi je. Je moj zlati sonček, tole spanje nam pa res nagaja. Ne vem če bo kera brala tole moje klobasanje, no, pa vseeno. IZVIRNO SPOROČILO: mis Punce, jest sem pa slabe volje in v precepu. če delam prav... Naša Tina ja kar malo razvajena s tem, da zjutraj ko se zbudi okoli 5h, 6h... težko nazaj zaspi in jo vzamem takoj ven in k sebi v posteljo. Na sredini zakonske postelje imava luknjo med jogijema in enostavno mora biti ona pri meni ali možu, da ni v tisti luknji. Posledično od cca 5h naprej slabo spimo. Danes se kje zopet zbudila ob 5h in stala v posteljici. Jaz mislim da je težava v tem, da se sama ne zna umirit in zaspat. Tudi zvečer ali čez dan je tako. zato večinoma zaspi na rokah in ne zna sama zaspat. Zdaj z uspavanjem sva že malo drugačna, jo prej dava v posteljico in pač poskušava, da bi sama zaspala. Vedno pa je nekdo zraven, ker sicer tuli ko nora in ne neha dokler ne prideš v sobo. No, danes se je ob 5h zbudila, vstala, dudo je imela v ustih. Vstanem, jo poležem, božam, držim za rokico. Ne, ona bi vstajala. Prve pol ure je še šlo, ni tako jokala, bolj jamrala. Zadnje pol ure pa je tulila kot nora. Ampak nisem hotela popustit in je vzet ven. Vse skupaj je trajalo do 6:30. Mož je vstal in šel delat, mala je končno omagala in zaspala. Spali sva do 8h, je spila mleko in spala še 45 minut. jaz pa sem ko je zaspala tulila kot nora, saj je tako hlipala... Potem sva se pogovarjala in sem mu razlagala občutke, pa je rekel ok, samo povej, da bomo pač to počeli, da vem. Ni problem bit celo noč pokonci, samo odločiti se moramo. Nisem vedela koliko časa bo trajalo. Lahko bi takoj zaspala, no, je trajalo pa uro in pol. in na koncu je bilo res hudo dretje. Čisto sem razdvojena kaj narest, ali delam prav... Ne vem. Še vedno imam solzne oči. hudo mi je. Je moj zlati sonček, tole spanje nam pa res nagaja. Ne vem če bo kera brala tole moje klobasanje, no, pa vseeno. pri nas je podobno, le da se zbuja že vmes. zdaj nama je uspelo, da vsaj do 2h spi v svoji postelji, potem je pač pri nama in vsi spimo slabše. midva vstajava oba, kdor se prej zbudi. jaz je tudi ne morem pustit jokat. 2,3 minute, potem pa ne morem več meni je super, da spi v svoji sobi, se veliko bolje naspim, tudi če vstajamo. in pri nama je tako, da mene bolj izsiljuje, atiju pa prej zaspi. kaj pa, če bi ji nekaj dni vstajal mož? in tudi zoja podnevi ne zaspi niti pod razno. vedno v vozičku, če dežuje pa v avtu. sem poskušala z uspavanjem v postelji, enkrat mi je uspelo. spala je pol ure, jaz sem bila pa izmučena. raje jo peljem, spi tudi po 2 uri, pa je.
|