|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
3.11.2007 21:40:51   
*anč*
remy   user posted image luškan avatar!!  pozdravite se!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.11.2007 21:42:13   
Maxica
Jaz sem s pilatesa in mi je prav sedel.user posted image  Se kar bolje počutim. Upam, da to čim dlje zdrži.
Remy, pozdravite se, jutri imate cel dan v ta namen.user posted image
Lucika, ubožica, ti pa z zobolom, uf, sranje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.11.2007 22:09:08   
Maxica
No, ekola, saj se sploh ni za hvalit prehitro. Zdaj ima pa še Lan vročino okrog 39. Možno, da se mi res zmeša en dan...user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.11.2007 23:08:24   
tasha23
Končno mi je uspelo do PC-ja in do neta. Pri nas boljše stanje, Sterimar pomaga in Gael ga lepše prenaša kot pa fiziološko. Hvala za nasvet! user posted image

Jaz se razbremenila skrbi in ugotovila, da do cilja je še malo dlje kot sem upala... amak upanje ni umrlo in mi bomo pridno  še naprej user posted image user posted image user posted image  in slej ko prej prišli do željenega cilja user posted image . Zdaj edino moram še ugotovit zakaj mi temperatura ne pade in zakaj te čudne slabosti user posted image user posted image user posted image  v ponedeljek pokličem osebno zdravnico in se naročim. Mleka pa imam še vedno ne toliko kot takrat kot sem dojila vendar če gre tako naprej bom morala spet blazinice nosituser posted image ...

Naja78 in Lan VSE NAJBOLJŠE za 1. SVEČKO.

Maxica pocajtajte se.

LN

Tasha23

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.11.2007 10:22:29   
Maxica
Dobro jutro, še vedno nekaj stavkate. Lanu je vročina po svečki hitro padla, zjutraj smo mu jo spet dali, ker je bilo v ušesu spet več kot 39. Sicer je pa čisto v redu, ješč, neprehlajen. Kaj pa vem, verjetno spet ta viroza.user posted image
Jaz bi rekla, da sem bolje, edino tehtat sem se šla, pa sem ugotovila, da sem 1,5 kg shujšala. Pa jem normalno. Verjetno od skrbi, al kva?!user posted image
Tasha, no fino, da sterimar pomaga.user posted image  Glede mleka je pa res čudno, daj se pojdi pokazat. Jaz bi rekla, da je normalno, da ti tu pa tam še kaj kapne, če si stisneš, takole je pa kr mal too much. Razen če ne gre za namišljeno nosečnost, tuhtam.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.11.2007 10:25:35   
moci
jutro, joj grozno toliko bolezniuser posted image vsem želim veeeeliiiiikooooo zdravja.

jaz sem se skopala in pomila tla, zdaj grem pripravit zajtrk, potem pa nekam šibamo, samo še ne vemo kamuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.11.2007 10:47:08   
*anč*
maxica  pošiljam vam koš zdravja!! stran bolezni,kar je preveč je pa preveč!

moci  pridna!  lepo se mejte na izletu!

tasha  super,da ste boljše!  samo tebi naj se še temp. spusti. a sigurno nisi noseča?

mejte lep dan!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
4.11.2007 13:19:19   
mis
sivkamivka, super izgleda tale vaš voziček. Itak moram mal v ristanc skočit pogledat. Jaz sem šla v petek gledat ta film Petelinji zajtrk. Fino...

Maxica, Remy, muki, lucika upam da ste že bolje.

No, v petek dopoldan sva šli sTino v LJ. Me je skrbelo kako bo v avtu, pa je takoj zaspala. Kaj je z mojo miško? Ob 10h je zaspala???? No, skratka, v LJ k našim, potem v HM, sem ji kupila smučarske hlače za v sneg (če ga bo kaj), pa žabice, pa mami si je še nekaj nabavljala... No, kosilo, potem je šla mala še spat, zvečer je ati prišel in smo šli midva in moj brat z ženo v kino. Ponoči sem slabo spala, in Tina in sva bili zjutraj obe koma, ampak ob 7h aufuser posted image  No, ob pol enajstih je bila tako zoprna, da je zaspala in sva obe uro in pol drnjohali. Potem pa sem šla s svakinjo, ki študira en program montessori pedagogike v Presko, kjer imajo pripravljeno za vrtec nov, pa vse te igrače... Mal aje bila edini otrok in 2 uri noro uživala. Potem smo šle še atija pogledat ker so spot snemali, ob 17h sta starša šla na Brnik, mala pa je ob pol osmih lepo zaspala. Jaz sem do 23h brala knjigo Otroško spanje brez joka v sanje. je fina. No, danes ati spet snema, midve sva prišle domov, razpakirale, pojedle kosilo in mala spi. bilo je lepo ta vikend, samo malo smo bili z atijem skupaj. Upam da bo kmalu bolje. Grem zdej mal še jaz počivat, pol mam pa še priprave za jutri za narest. Pa ne vem še kdaj in kako bom v šoli povedala za user posted image . Bolje da počakam do pregleda...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
4.11.2007 18:09:12   
moci
čeeeeeeeer.
kaj je zdej to, stavka? user posted image

mi smo bili pa na šmarni gori. tako kot pol lj z okolicouser posted image in smo srečevali prijatelje, je bilo prav fino.
zdaj imamo pa siiitno dete doma, ker ni hotela zaspat in zdaj je noro utrujena. sem jo dala k babi, da še ona pokaže svoje čare.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
4.11.2007 18:11:41   
moci
mis, kaj pa dela tvoj mož, sem firbčnauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
4.11.2007 19:25:23   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mis, kaj pa dela tvoj mož, sem firbčnauser posted image

jst tut. kjer bend? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
4.11.2007 19:29:59   
moci
pikapolona, mene pa zanima, kdo bo finalist v kmetijiuser posted image sem včeraj gledala, pa je butasto, ampak firbec me pa le matra. 

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
4.11.2007 19:31:24   
Maxica
Moci, imaš zs.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 20:10:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
4.11.2007 20:52:21   
mis
sivkamivka, ne dvomimo vateuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
4.11.2007 20:54:38   
Anonimen
Ja ja...Moci, na tej strani smo tudi firbčni....????

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
4.11.2007 21:02:15   
Maxica
Eh, mene je pa prav mal krize prej prijelo, da moram jutri spet v službo.user posted image  Saj vem, da bo ok, ko bom enkrat tam, pa da se mal zamotim pa itd., ampak jaz bi bila kr z mojimi sončki še mal doma. Je pa res, da če bom kaj boljšega počutja in boljše volje zato, ker bom mal od doma in ne sam v tem stanovanju, bo pa tudi dobro.
Sivkamivka, držim pesti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.11.2007 21:21:11   
altati
Maxi, jutri se boš imela maksimalno lepo, verjemiuser posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.11.2007 21:23:30   
moci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tole sem našla na sosednji temi:

IZVIRNO SPOROČILO:

ps: a ste opazile, kolk so zgovorne oktobrke 2006? nisem jih sicer brala, ampak opazila sem število strani.. uaaaau. pridne!user posted image

upam, da niso 1300 tastarih videle prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.11.2007 21:24:34   
moci
sivkamivka, srečno jutri in lep dan v vrtcu blažu

lina, firbčni glede ... ?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.11.2007 22:00:59   
*anč*
sivkamivka in maxica  držita se jutri v službi  in pikci v vrtcu ali varstvu!! user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.11.2007 7:47:56   
moci
jutro, vidim, da bom kmalu samevala na rruser posted image

altati, kdaj se dobimo, da ti predam tunel?
danes gremo verjetno v btc, ati gre delat, midve pa zapravljat, kolikor bo zoja dovolilauser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.11.2007 8:25:02   
Clody
Jutroooo!!

Nejca oddala v vrtec in zdaj lepo počasi srkam jutranjo kavo.

Ta vikend smo se odločil, da bomo poležaval in se crklal. Smo imeli prejšna dva 100% zasedena z RD-ji, od našega do 50 letnice, v glavnem ni da ni. Nam je blo že tko odveč, da ne morem povedat. Pa naslednji vikend se maraton nadaljuje. user posted image

Sem malo brala za nazaj in:

Mis, congratulation!!user posted image user posted image user posted image Ti srečnica ti, nama se še tud ni prijel, ampak bo že, zaenkrat se ne obremenjujem s tem!

Altati, ti si me tud šokirala z novico o odpovedi, nisem pa razumela zakaj zarad Tie?

Sivkamivka, naj ti prvi dan čimbolj hitro mine!

Maxica, Muki, Tascha
koš zdravih pobljubčkov za ve bolnike!

Moci, jest tud vse večkrat vržem uč na kmetijo, čeprou mi je glupa.

Moram pa pojamrat, da se naš mali po 2 mescih še vedno dere v vrtcu in nismo prišli dlje kot do 10:00 ure. To je že noro res. To dretje se je začelo odkar ga je eden ugriznil v  nogo.  Odkar ga vozimo v vrtec tudi več ne spi ponoči kakor bi moral, lump. Iščeva kako zasebno varstvo, pa je že vse zasedeno. Očitno mu vrtec ne ustreza. Baje ga zmoti hrup, dretje, vpitje in jok, ter vsi drugi otroci ki veselo šibajo okoli.
Res komaj čakam, da shodi, čeprav najbrž še lep čas ne bo!

Smrkamo tudi še vedno, po ta novem še hrope, ampak se mi zdi, da si čisti sluznico, ker drugače ne kašlja, pa tudi število vdihov je okoli 25.

Pa komi čakam zimooooooo zimo belooooo!!!!

Zdej pa šibam na banko, ker mi je crknil skb net in se je nabaral že zajeten kupček položnic, ki jih moram jit plačat!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.11.2007 8:27:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Altati, ti si me tud šokirala z novico o odpovedi, nisem pa razumela zakaj zarad Tie?

Ker je hudo bolna, ker je na zdravljenju, ker je na dieti brez pšenice, mleka in jajc in posledično cel dan brez tople hrane v šoli (tudi malico nosi s seboj), v kolikot bi jaz šla delat. Enkrat tedensko ima tudi zdravljenje itd....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 8:27:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?