|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
5.11.2007 9:12:46   
MetiLu
dobro jutro nosečke,

za mano je naporen vikend, srečanje z očetom je bilo kar stresno, saj sva mogla premleti določene zadeve, ki so se nabirale 25 let user posted image , no potem se je pa lepo izšlo, je bil ful vesel in je reku, da bova naredila nekaj, da se bodo odnosi popravili, in če ga že na poroko ni bilo, bo pa na krst prišel user posted image  

Moj srči je itak skoz na šihtu, tako da se mi že kar malo meša, ker se tako malo vidiva.
Počutje - otrdevanje trebuha, predvsem ponoč, je že stalno, danes me je pa celo noč nekaj špikalo v ledvicah, nič nisem spala in spet je ponedeljek tle user posted image user posted image  MV pa tudi meni ni G nič meril in tudi v knjižici nimam nič napisano.

Meni iz bradavic še nič ne teče, sem pa opazila, da nekaj podobnega mleku pa najbrž le pride ven, ker se mi potem zasuši na modrčku in to sem šele v soboto opazila user posted image  dojila bom pa jest s pomočjo tiste blazine, ki mi jo je dragi prinesu, pa v postelji, kot ste pa že pisale, upam, da bo mleka dovolj.

Šibam na sestanek, se oglasim mal kasnej...

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
   RE: Februarčice
5.11.2007 9:19:58   
Suzi*
meti, me veseli, da sta se z očetom uspela pogovorit in razrešit vsaj nekaj stvari. user posted image

MV pa G tudi meni ni nič merila. oz. enkrat je preverila, samo mi niti povedala ni kako je dolg, je samo rekla, da je vse uredu.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
   RE: Februarčice
5.11.2007 9:25:07   
Janey
Meti super za dedija. user posted image  Jaz sem danes ponoči tudi opazila, da mi je trebuh otrdel. In to prvič. Bo treba povečat magnesol na 3 tablete. Do zdaj sem spila samo eno, ker ni bilo potrebe po več. Se pa nacejam kalcija in od takrat dalje nimam več krčev v nogah. Je rekla, da moram nehat pit ko minejo krči, ampak en dan nisem pila in sem jih spet imela, tako da spet dalje pijem. Pomoje ne more škodit kakšna tabletka kalcija na dan. Pa še mleka ne pijem tako pogosto.user posted image
Ponedeljek se že vleče..komaj čakam da je ura 10, da gremo na malico. Mi prav kruli po želodčku. Upam, da bo kaj okusnega. S sabo imam samo banano in kaki. Od tega umrem do večera.

Opazila sem da so mi ful zatekle dlani. A kteri od vas tudi? Jaz sem morala prstan dol dat, ker je me že tako tiščal, da mi je lukno nardil.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5628
   RE: Februarčice
5.11.2007 9:33:15   
itata
jutrouser posted image
se oglašam po enem tednu - doma mi sicer dela net, ampak samo v enem štuku, v ponedeljek in torek pred prazniki sem imela pa tako gužvo v službi, da ne morem povedat. še dobro, da smo bili vsaj v petek frej. sem se spočila zelo. edin spanje mi ne gre najbolje. zaspim kot top, ampak se pa potem zbujam ponoči in ne spim globoko... bo že - sam treniram za poluser posted image

a je še kateri tko grozno vroče predvsem v stopala? jaz si jih vsaj 2x na večer oblivam z mrzlo vodo...

drugač greva pa z mojim ta vikend (ok od petka do ponedeljka) kokr na izlet  - na obisk k moji prijateljici - v London. dolenjka kako je bilo kej tebi na avionu?? bom še mal zaslišala ginekologinjo danes, ampak glede na to, da nimam nobenih težav (spanje in vroče noge verjetno ne štejejo), si mislim, da v 27. tednu ni panike še it na avion - me je pa grozno strah aviona tko al tko - pa sem šla še vsaj 50x - ampak to me je zmeraj, tko da ne bom upoštevala tega...

drugače vse ok. vidim da ste pridno načvekaleuser posted image  in da nas še niso zaprli...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
   RE: Februarčice
5.11.2007 9:59:16   
bamby
Vam moram povedat, da sedaj vendarle gre moje zdravje malce na boljše user posted image . Kašljam sicer še vedno, ne pa toliko.
Sem pa včeraj dobila dve precej veliki škatli oblačilc za user posted image  in lupinico so mi tudi že prinesli. Sem samo v eno malo pokukala, kaj vsebuje. So pa notri predvsem plenice, tetra majčke, bodiji, previjalne in pajacki. Tudi ena odejica je notri, v drugo bom pa pogledala popoldan, ali pa še zdaj, ker me prav firbec matra user posted image .

Imam pa eno vprašanje za vas: kako velike pajacke boste kupovale za user posted image  62 ali 68?

Meti ti dosti hodiš po LJ ali si že kje videla, da jih imajo? In po kakšni ceni?
Vidim, da si res imela stresen vikend, predvsem srečanje z očetom. Samo, da sta se uspela mirno pogovoriti o problemih, ki so nastali med vama. Sicer se mi pa prav smiliš, ker si po cele dneve sama doma, tvoj mož pa ves čas v službi user posted image . Sicer pa pri meni ni veliko bolje, saj moj če ni v službi dela pa pri hiši. Imam pa vsaj družbo Tima user posted image .
itata, dobrodošla spet nazaj. Smo te pogrešali na našem zmenku user posted image , pa tisti čas ni bilo ne duha ne sluha o tebi.
janey, nič ni važna ura, samo da se jota kuha user posted image . Tudi pri nas je bila zadnjič šele ob 4h zjutraj user posted image . Ni kaj, če je huda lakotauser posted image . In čestitke za opravljen nakup. Ta fajn dene, predvsem za dušo.
vrtnica,  jaz tudi smrkam, pa ne samo jaz, tudi mož in Tim. Tudi pri nas robci ležijo vsepovsod. Zdaj nam sploh gre že vse živo ven. V 10 dneh smo porabili 20 paketov papirnatih robcev, potem že veš, da smo bili res vsi ubogi, pa še zdaj nismo vredu. Ampak počasi nam gre na bolje.
brina, jaz bi si raje poiskala drug način dojenja, kot pa plačala za pregrešno drag stol, razen, če ti je res tako zelo všeč. V porodnišnici so nas navajali dojiti v postelji, ker se mi zdi še najlažji način. No, jaz nisem imela te sreče, da bi dojila, ker mleka ni bilo, mali pa se je že navadil na flaško user posted image . Razmisli!!!
dolenjka, če se nam kaj oglasiš že danes, potem dobrodošlica zate nazaj na čvek!!!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5630
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:16:52   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutrouser posted image
se oglašam po enem tednu - doma mi sicer dela net, ampak samo v enem štuku, v ponedeljek in torek pred prazniki sem imela pa tako gužvo v službi, da ne morem povedat. še dobro, da smo bili vsaj v petek frej. sem se spočila zelo. edin spanje mi ne gre najbolje. zaspim kot top, ampak se pa potem zbujam ponoči in ne spim globoko... bo že - sam treniram za poluser posted image



Itata, tudi jaz zelo slabo spim, zaspim zvečer okrog 9-10 ure, pol se pa zbudim okrog 1-2 zjutraj, potem pa spim bolj tako tako, vse slišim. Tako da ponavadi vstanem okrog 5-6 ure in grem v dnevno sobo gledat televizijo ali pa na računalnik. A mislite, da se res tako telo pripravlja na neprespane noči po porodu?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5631
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:17:23   
MetiLu
Bamby, bodije sem najdla v leclercu, dva vkompletu staneta od 4 - 13€, kar poceni, pa ful so lušni. Sem jih dokupila še 2 za 1 mesec in 2 za 3 mesece user posted image  no, zdej bom pa res še počakala, če mi bodo potem kaj prinesli. Drugače pa so po ugodni ceni tudi v H&M in se mi zdijo še najbolj kompaktni (tak fajn bombaž).
Aja, ti si za pajacke spraševala - Ful luškane kompletke imajo v Tušu, cena 15-20€, v Leclercu nič pametnega, pa spet user posted image  v H&M-u (sem gledala že nekja časa nazaj in za cene ne vem). Neki sem uč vrgla tudi v babycentru. Sem pa zadnjič kupila v Pikapolonici ene lušne kavbojke, velikost 62 za 10€.

Janey, men še nič ne oteka - ne dlani, ne noge. Upam, da bo tako ostalo do konca, da mi bodo vsaj čevlji prav, ker majice bom pomojem kar fajn raztegnila do februarja user posted image  Že kar malo pogrešam svoje cunjice, na momente se že tako okorno počutim, tud s sedežne in postelje se ne morem pobrat, če se najprej ne prevalim na bok, pa se usedem in potem vstanem user posted image

Dones imam pa zobarja po službi user posted image



_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5632
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:20:42   
Februarka08
Glede velikosti majčk... Joj punce, mene je prav strah, da štručko ne bom znala oblečt user posted image . Sigurn jo/ga bom preveč, premal... Groza me je že samo ko pomislim, kaj šele bo ko jo/ga dobim prvič v naročje in ga/jo bo treba previt, oblečt...  user posted image   Zih sem sam jest tak tko zakomplicirana oseba, kajne? Sej vem, da vse s prakso pride, samo... No, bomo že preživeli. Na začetku bomo mal nerodni, potem pa že bo... user posted image
Grem počasi kaj narest, neki čudn mi je slabo spetuser posted image , nič mi ni za delat... Samo ležala bi in gledala kako se buši premika - tega se pa ne naveličam za nobeno ceno.  user posted image
Janey jest bi tud joto kuhalauser posted image - danes se mi je celo sanjalo od nje, si predstavljate?user posted image
Meti lepo da sta se pogovorila - vsaj nekaj. Saj zdaj bo pa vsakič boljše, boš videla. user posted image
Držim pestke za vse, ki smrkate in vam želim čim hitrejšo ozdravitev!
P.S: Še nekaj me zanima - v svoj podpis sem dodala še tist trakec, ki mi kaže koliko sem noseča - se mi pa pokaže samo link od tistga, trakca pa nikjeruser posted image ? Kaj sem narobe naredila, mi katera zna povedat? Sem ga pa kopirala v svoj dodaten opis, tako da ne vem... Hvala.


_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5633
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:27:14   
bamby
meti, jaz sem spraševala za kombinezonček. Saj veš tisti zimski v materialu kot so bunde. Če boš kaj hodila po trgovinah bi te prosila za info. Za Tima sva ga takrat dobila fajn toplega in lepega v Sparju, samo je zelo prevelik, ker je 74 št.
Velja tudi za ostale, če boste kje videle kakšne lepe in morda celo ugodne kombinezončke za dojenčke, če bi tule gor kaj sporočile.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5634
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:30:45   
bamby
Februarka, ni te treba biti nič strah ali boš otroka znala previti ali ne, ker te v porodnišnici naučijo vse nege, kako dojenčku oskrbeti popek, kako ga umiti in potem obleči. Res je čudno, ko dobiš tista oblačilca v roke, predvsem tetra majčke, za katere res ne veš kako jih obleči. Ampak ti vse lepo pokažejo, drugič pa že sama poizkusiš. Boš videla, da ne bo šlo nič narobe. Že pri naslednjem previjanju boš ugotovila, da si postala že prava mojstrica.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5635
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:31:42   
itata
o bamby si me prav razžalostila s tole informacijo, da ste se dobile vmes - priznam, da nisme šla brat za 20 strani nazaj kaj vse ste se menile... upam res, da se še kej dobimo, ker bi vas vse zelo rada spoznala... matr glih takrat k se neki ful dogaja zanimivega mam jaz tako gužvo, da niti ne dojamem, da se to dogaja!!
edina pozitivna zadeva je, da imam v službi veliko narejeno (me je direktor prav opozoril, da kaj vse moram narest preden grem...) in da je moj KONČNO dokončno preseljen k meni...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:39:38   
bamby
Ja, itata, res je. Dobile smo se v torek pred prazniki. Sem še listek prosila, če ti da vedet, pa je rekla, da lahko samo preko ene kolegice, pa ji očitno ni uspelo.
Saj smo se itak pogovarjali, da bi se decembra dobili še enkrat in morda v večjem številu kot tokrat. Zdaj nas je bilo samo 5, ampak so vse fajn punce in nam ni bilo prav nič dolgčas. Prav prehitro so minile tiste ure našega druženja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5637
   RE: Februarčice
5.11.2007 10:55:43   
Janey
Bamby jaz sem kupila zimski pajacek v h&m-u. Je bil 25 EUR. Pa majo take brez nogic(vreče) in take z nogicami. Pa v BC in Pikapolonici majo tudi kar izbiro (vse tam od 20EUR naprej).
Sem pomalicala mesek, pa eno čokoladico sem si privoščila. Njamiuser posted image

Zdaj pa veselo na delo....sem zabušavala do zdajuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5638
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:04:14   
MetiLu
Bamby, pol sem pa čist zgrešila z odgovorom user posted image  kombinezončke sem pa vidla v H&M-u, cena pa mislim, da je bila 30€, pa tegale poglej v Quelle, men je tok hud: http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=87527&productpage=9&sparte=2351, prec bi ga naročila, samo sem ga že dobila, od tete, je sicer malo prevelik, za 6 mesecev, samo za v košaro bo čist ok za tiste dva meseca, pol bo pa itak že topleje user posted image
Tale je pa malo cenejši: http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=87529&productpage=6&sparte=2351#

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5639
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:06:05   
itata
ja punce resno računam na to, da se še enkrat dobimo! bom zdej bolj pridna - no tko pač kot sem bila prejuser posted image  s čvekanjem in spremljanjem dogajanja, da še kej ne zamudim.
jaz še vedno nimam niti ene zadevice za dojenčka... sam jih imam ful obljubljenih, tko da računam najprej na to pa da vidim kaj imam in kaj moram še kupit.
kaj bom pa še za novo leto dobila od sorodnikov, tko da sama niti ne bom hitela s tem...
zadnje čase - 2 kolegice obe suhcane in drobčkane - se same 4kg korajžne punce rojevajouser posted image

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5640
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:10:28   
ella79
Živjo čvekice. user posted image
Pri meni v službi skoz bolj noro, jaz pa že z eno nogo na porodniški. user posted image
Jaz bom na začetku dojila leže, na postelji. Baje je najbolj fajn, kasneje pa kar na sedežni. So pa pomoje ti gugalniki super, ampak za enkrat še ne razmišljava o nakupu le tega.
Sem se zdej prijavla na MŠ. Sem kar poklicala in sama določila datum 28.11., pa me niti spraševela ni, kdaj mam rok user posted image . Super sem se znajdla user posted image ker 6.1., tako kot mi je prejšnjič hotla dati datum, je pa res absolutno prepozno.
Kdaj bodo spet kakšni prazniki user posted image jaz bi bila še malo doma, se mal crkljala, pa nič delala user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5641
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:14:21   
BarbikaB
Samo na hitro za bamby - danes imajo akcijo pajackov v Hoferju - predvsem številke 62-68 ostaja, ker zgleda ni takega povpraševanja po njih. Se mi zdijo pa kar Ok narejeni, imajo nogice, da lahko otroka zapneš tudi v lupinico pa notri so podloženi s flisom - pa rokice in nogice lahko zapreš, da je otročku toplo.... Če ga imate kje blizu kak Hofer, se po moje kar splača, ker so samo 10 €.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5642
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:17:52   
Suzi*
Janey, jaz zatekam še ne, pa upam, da tako tudi ostane. Probaj veliko pit, pa če poješ preveč slanega tudi to malo zmanjšaj.

Itata, dobrodošla nazaj. V stopala pa meni ni vroče, edino včeraj mi je blo (celi) ful vroče cel dan, pa še slabo mi je blo povrhu tega. user posted image  Pa vesela sem za vaju, da se stvari umirjajo!!! user posted image

Bamby, bravo za zdravje in za goro oblekic!! user posted image Glede pajackov (če misliš zimskega) pa je bolje, da je malo večji. Sem jih zadnjič lepe videla tudi v najboljšemu sosedu, samo nisem pogledala cene, ker ga imam že od prvič. Za pajacke za vsak dan pa nekaj te in nekaj večje velikosti.

Februarka, brez strahu. Na začetku boš verjetno sicer malo bolj nerodna pri oblačenju, pol pa kar samo steče, boš vidla. No, meni niso nič pokazali v porodnišnici. user posted image user posted image  Na jutranjo nego in preoblačenje so ga vedno odpeljali, tako da sem domov prišla kar malo zgubljena in komaj čakala na patronažno, da mi je malo svetovala. user posted image  Jaz tudi uživam ob gledanju bušija, kako se premika... user posted image  
Pa ne rabi ti bit nerodno....jaz sem tudi čez vikend tako hudo jotico sanjala. user posted image user posted image  je en teden suša, pa že ful v glavi dogaja. user posted image user posted image
Glede trakca: skopirati moraš mislim da se reče (url naslov) na tisti strani, kjer si urediš trakec, ne pa internetne povezave.







_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5643
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:20:33   
Februarka08
No, ella ti je le ratalo za MŠ - potem se pa še vidimo tamuser posted image !

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:22:54   
itata
Suzi: men je to zdej prav smešno, ker sem načeloma res huuuuuuuud zmrzljivec. kar pomeni nogice vedno na toplem pa pozimi imet tudi doma ob kurjavi oblečen puli in pulover in žabe itak obvezno SKOZ. zdej pa spim tko da sem pokrita s kovtrom sam tko mal čez ledvice in trebuh, ostalo pa vse ven! reeeees hecn. stopala pa obvezno kar bosa...  

pa še na kavču zvečer se včasih tko težko naštimam, da je kar hudo... se mi moj skoz reži... ja kaj nej, če ne najdem poze ta prave - simpl njemuuser posted image

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:28:49   
Februarka08
Glede trakca - saj mam url naslov, pa še vedno ni. user posted image Ah, bom še malo probavala...

_____________________________

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:48:54   
nuka
Oj čvekice!

Sem si vzela mal časa zase. Prav paše. No ta vikend sem začela mal iz omar vlečt stvari za dojenčka. In sem premišljevala glede telih pajackov. Tamal je rojen februarja in sem mu kupila pajacka št. 62 (ga bomo porabili tudi zdaj) in se je revež kar zgubu notr k smo ga nesl iz porodnišnice, pa še v lupinco sva ga težko prpela. Kjer koli sva prijela je bil sam blago user posted image . Je pa res da ni bil noben velikan 51 cm. Smo pa pajaca rabil še do začetka aprila za v voziček ko je spal pa sem ga pač manj pokrila. Za sedaj sem pa rekla da bom naštimala kar zimsko vrečo ki se že pripne na lupinico tolk da bomo user posted image prpelal domov. Bo najmanj problemov.

Meti lepo da si rešila z očetom.
Februarčica ti kar počivej pa ne pretiravej, pa boš prišla z nami do konca.


_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5647
   RE: Februarčice
5.11.2007 11:59:29   
anandrej
Pozdravljene!

A ni fajn spet delat? user posted image

PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda


Seznam februarskih srečk :

01. user posted image mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled: 13.11.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled: 09.11.
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled: 13.11.
02. 
user posted image Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled: 06.11.
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 22.11.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled: 26.11.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 06.11.
04. brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: 16.11.
04. user posted image Janey, 22+1 let, 1.user posted image (0) pregled: 20.11.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 14.11.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 05.11.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 29.10.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 06.11.
06. ARIANNA L.05, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07.
user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 14.11.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 20.11.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 19.11.

09. Sandra*, ?let, 2.user posted image (?) pregled: 07.11.
11.
user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 19.11.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: 3D 21.11.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: 29.11.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 13.11.
14.
tani22, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image Meti7707, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 15.11., 18.12.
15. anariya, 24.et, 1.user posted image (?) pregled: ?
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 09.11.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 15.11.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled: 08.11.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: M 12.11.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled: 05.11.
18.
user posted image Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 08.11.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 09.11.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 09.11, 3D 28.11
22. dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 15.11.
22. Februarka08, 23 let, ?. user posted image , (?) pregled: 07.11.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: 08.11
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 14.11.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 07.11.
27.
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

66
user posted image , pričakujemo 14 deklic in 13 fantkov, 40 pa se jih še ni odločilo.
Dobrodošli oton in tani22. user posted image

Vidim, da se počasi že pripravljamo na prihod naših prestolonaslednikov in opremljamo ter kupujemo, zato uvajam novo rubriko uporabnih povezav user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

Za tega zadnjega moram priznat, da sem ga iskal ko butl (sem se spomnil, da ste se enkrat o tem pogovarjale, sam kje pa kdaj pa ne) in kaj ugotovim - v zadnjem mesecu ste naklanfale skoraj 100
strani user posted image !! Če bo šlo tako naprej, bomo najbrž zaključili pri Februarčice - 3.del. Sicer pa se neki hvalijo, da bodo zapiral, sam niso nič kaj učinkoviti user posted image

Pa še ena povezava, da "izmerite" vaše user posted image
PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka_nosečka)


< Sporočilo je popravil anandrej -- 5.11.2007 12:09:47 >

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 5648
   RE: Februarčice
5.11.2007 12:03:28   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

05.11. itata
05.11. Mateja81

06.11. p@tricij@
06.11. polonca78
06.11. Lanchy
07.11. torcica
07.11. Februarka08
07.11. Sandra*
08.11. larisa
08.11. lara76
08.11. oton
09.11. zoya24
09.11. mlavla
09.11. Suzi*
09.11. pina-1
12.11. gerilum (M)
13.11. bamby
13.11. mala_pikica
13.11. ella79
14.11. misar
14.11. nuka
14.11. Bajsa
15.11. Meti7707
15.11. listek1
15.11. dolenjka
16.11. brina2006
19.11. Marusah
19.11. katka37
20.11. Janey
20.11. anandrej
21.11. lillchy123 (3D)
22.11. nizy
26.11. vrtnica76
28.11. pina-1 (3D)
29.11. ŽogiMarogi
18.12. Meti7707


(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 5649
   RE: Februarčice
5.11.2007 12:07:06   
itata
anadrej: link do seznama iz Šole za starše neki šteka...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 5650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?