majchika
|
Čao, punce! Vsem za prihajajoče morfologije! Pingvinčica, oprosti, sem ti čisto pozabila zadnjič odgovorit . Dvomim, da si me pri G registrirala. Sva bili pa dve v prostoru direkt pred ordinacijo. Js sem bla takoj pri vratih, druga punca je pa sedela na postelji. Nič več ne veš, kot si prej, ne ? Uživajte družinsko v četrtek na pregledu, meni je vsakič tolk lepo, pa še G mi je res vredu (za razliko od prejšnje brrr). Vedno mi tolk hitro mine, potem pa vidim, da sem bila pol ure pri dohtorci, od tega večino časa na ultrazvoku. Sem se pa v Laško prestavla pred malo več kot enim letom. Mi je blo v Celju grozno. Kot da bi vedla, da bom letos hihi. Sem včeraj slišala, da nosečnic ne sprejemajo več, imajo zgleda pravi babyboom. Naslednji pregled imam 11.12., v torek ob 8h zjutraj. Če boš kdaj pri volji lahko greva na kako kavico in čvek Katy13 - ja, js sem spraševala za gibe. Hvala, ker si pogledala za odgovor! Nasy - a veš, da sem se js tudi ravno včeraj zvečer ful smejala, ko sem se ulegla? Sem mela tako hecno obliko trebuha, sta ble dve bunki tam nekje v višini popka in sta migali. Mi je blo ful hecno, sem prav vprašala - Ja, kam se pa obračaš? Komaj čakam, da bo tud čutil premike. Nosečniške hlačne nogavice (bolj fine) sem si pa js kupila v Popku v Lj. Debelejše bom pa tudi nabavila v H&M. Sam kaj, ko imajo samo črne. Cene so pa itak povsod čisto pretirane. A mogoče katera ve, če jih ima tudi C&A? Pozdravček za zdaj!