Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

?
. Upam samo, da bom imela tudi mleko
sva pa danes šla malo na Lisco pogledat in se mal svežega zraka nadihat.
Jaz zaenkrat nimam kakih večjih težav-noge mi malo otekajo, včasih slabo spim, zdaj me je ene 2 dni mučil glavobol. O kilih pa ne bom izgubljala besed
(vsaj mislim, da je to bilo to
, sem šele zdej mal zadihala in šla pogledat o čem kej danes čvekate. Vidim, da so na tapeti obleke, predvsem spodnje perilo. Jaz sem si že v začetku 3. meseca šla kupit 2 modrca (večja), ker s starimi doma še nekako gre, v službi pa ne. Sem pa tudi jaz doma velikokrat, predvsem zvečer kar brez modrčka, je čist OK. Spodnjic nisem še nič kupovala, ker nisem o tem niti še razmišljala, me te zdej nič ne žulijo. Skoz nosim tangice pa še te zlo nizko. Žabe sem zadnjič videla v H&Mju v Grazu ampak nisem bila pozorna na ceno. Ravno danes imam kiklico in spodaj žabe, vendar imam navadne (elastiko zelo nizko) pa zaenkrat še gre.
. Kok je to lepo! (ne zamerit, če sem preveč osladna, sem prvič
. Sem pa fasala tablete železa (čeprav ni še kritično) in sem zdej obsojena na njih do konca nosečnosti. Bom že, sej vem, za koga jih jem.