Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
tudi iz moje strani za uspešno opravljeno morfologijo in

sem res vesela
. več si jih sploh ne mislim kupovat, ker bom kar kombinirala pajkicee s tunikami, pa oblekcami. majice imam tudi dolge, tako da nosečniških ne bo treba kupovat, plašč in bunda sta mi tut prav, modrčke mam pa ene benettonove že skoz jih kupujem, ker so univerzalna številka, taki ful raztegljivi in udobni so, pa nič grdi in so preverjeno super med in po nosečnosti za dojenje. spodnjice mam tud kar te, ki jih že skoz nosim, večino so boksarce, ostale imajo pa vse nizek pas, tko da me nič ne tiščijo.
(brez pretiravanja) in pri njej sem si z lahkoto na koncu čevlje zavezala, zdej sem pa tolk zadihana od zavezovanja. matr trebuh mi kar razganja, tko čez noč se občutno poveča, prav smešno.
..
..smo itak veseli čeprav smo si želeli
.
. Pa sem bila prepričana, da bom zdaj v drugo pa res vedela, kdaj bodo brce, pa sem se čist uštela. Sem jih pa začutila nekako ob istem času kot v prvi nosečnosti, v 19. tednu.
in da ve, da res obstaja. Sama imam nečakinjo staro 3 leta. Občasno se mi zdi, da ne verjame, da imam
čutil premike.
. Te bom pa držala za besedo in greva res lahko na kavo 11.12. po tvojem pregledu, če hočeš. Jaz sem itak čist blizu doma. Veš kaj je meni zdravnica rekla na 1.pregledu v tej nosečnosti, da so vse noseče.