Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. je g rekla, da je vse kot mora biti. zredila sem se pa 3 kg
, pa je rekla da moram pazit, da je to preveč na hitr. sej se mi je zdelo, da bo tako, ker sem začela zvečer kruh jest, k sm tolk lačna in ne morm it lačna spat.
. 
!!!
. Pozdravček še od mene. Morfologija je za mano - zaenkrat vse ok. Bomo mel pa parček. Bratska ljubezen se že močno čuti - sta se na morfologiji skoz brcala
. Kile so +7, obseg trebuha pa 104cm - sem že tako baročna, kot bodo ene šle rodit. Za statistiko pa še tole, sem iz LJ, starost 32.
in
BOm pa si nabavila prvič ko pridem v CE.
.
, tako da bom spet zadnja med vsemi vami in se še bom kar nekaj časa načakala. Upam, da bo hitro minilo.
. Je zadnjič že moj zaskrbljeno rekel, če misli biti vse skupaj še večje. Ne vem pa kako ste lahko ve brez moderca, ker jaz sploh ne morem biti. Sem si pa sedaj kupila bombažne, ker drugih ne morem nosit - me vse srbi, posebaj bradavice.
pa mi gre na živce. Drugih hlač pa ne morem več nosit. Sem si sedaj kupila žametne, naslednji teden pa si grem še po kavbojke in to bo to od hlač.