Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
je pa danes take salte delal okol 4h, da nisem mogla spat. zdej je pa že neki časa mir. po mojem se je zafecljal v popkovino in zdej grunta kako bo gordijski vozel razmotal

. Kako je lepo! No, vstala sem kot ponavadi, v dokaj dobrem zdravju, le bolj zgodaj kot ponavadi. Pa sem se šla lepo umit in preoblečt in potem mi je nenadoma postalo slabo in sem že letela v kopalnico
. Ne vem kaj mi je danes to prišlo, ker mi celo nosečnost ni bilo slabo
. Pol sem se pa malo vlegla na kavč, pa je slabost minila.
. Tokrat sem mislila, da bo suh, ker sem ga zvečer še enkrat spravila na WC, zjutraj pa spet ista pesem. Itak sem mogla spet posteljo preoblečt, mulca umit in preoblečt. Za nameček me boksnil v zobe
in mu je avtomatsko priletela nazaj še z večjo silo. In potem mu nisem pustila niti jokati. Prekleti mulc
!
.
in vaši
.
sem se potrudila sam za vas
eni melanholično razpravo ob prihodu
, pa sem do zdejle spala
pišete, jaz komaj čakam letošnje praznike
...za znoret v glavnem. Zdaj pa imam... A katera ve, če je rupurut dovoljen?
pelat na sprehod.A se katera javi za sprehajat
samo zate.
Super!