|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
22.11.2007 16:58:03   
Maxica
Muki, pa kaj imate vi to s tem driskanjem, presneto? Hemoglobin mislim, da je res meja 120, no, saj pol pa pri Neži sploh ni tolk panike. Daj ji kaj suhega sadja za žvečit, je bogato z železom.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
   [Brisano sporočilo]
22.11.2007 17:56:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3927
22.11.2007 18:34:58   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Edino glaska mu zmanjkuje, tako da bomo res kar morali paziti na vlažnost v stanovanju in toploto zraka in pijače, inhalacije pa pojma nimam, kako naj mu jih dajem. Zdaj sem mu vzglavje v posteljici dvignila, me je res kr malo strah za ponoči, čeprav do zdaj ni bilo kakšne panike. Upam, da gre na bolje.

maxi, ti napišem kako smo inhalirali z mojim bratcem,ko je bil majhen,sam nevem če niso naši še mal premejhni. v veliko skledo smo dali kamilični čaj skupaj z vrečkami pol smo pa s tistimi palčkami za ražniče peljali tiste vrečke po skledi in smo rekli da se igramo "potapljanje ladic". tamali se pa itak sklanja nad skledo in vmes full poinhalira. mogoče je to bolj za maxa,ki že razume,da ne sme z rokico v skledo. 
samo ideja,mogoče pa kjeri pomaga ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
22.11.2007 19:04:53   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxi- a je vnetje glasilk laringitis? Pozdravite Lana!

Tudi jaz sem na to pomislila, ampak kašlja pa Lan ne, tudi sicer ni prehlajen. Edino glaska mu zmanjkuje, tako da bomo res kar morali paziti na vlažnost v stanovanju in toploto zraka in pijače, inhalacije pa pojma nimam, kako naj mu jih dajem. Zdaj sem mu vzglavje v posteljici dvignila, me je res kr malo strah za ponoči, čeprav do zdaj ni bilo kakšne panike. Upam, da gre na bolje.

[/quote

Saj pri nas je Jaša tudi vedno ostal samo brez glasu. Pa nobenega prehlada, nobenega kašlja. To je definitivno laringitis.

Aja, sem pa brala, da je pri laringitisu tudi nekakšen pasji kašelj.user posted image  Pol pa možno, da je to to, sam naša zdravnica takole ne poimenuje tega. Daj mi povej še enkrat prosim, kje se naroči tisti vlažilec, da ga kar naročim, zdaj pa dovolj.

jaz sem ga v celjskih lekarnah (aurtherapy securvap, od fitme Indolor, če imam prav v spominuuser posted image ). Sem jih poklicala in prosila, če lahko pošljejo po pošti, s plačilom po povzetju. Jaša je imel laringitis 3x in od tega, je samo enkrat 2 dni lajajoče kašljal. Dvakrat je bil brez kašlja, ampak samo brez glasu.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
22.11.2007 19:05:32   
altati

frrrr in Jaša prihajata domov!
Dečko ima calici virus, a gre že na bolje. Calici, razen z izjemo naše Tie, izzveni ful hitro. Dan, dva, pa je....No, mi smo ga 5 let nazaj srali na infekcijski teden dniuser posted image . Ampak mi smo izjeme, sevedauser posted image .

user posted image Super super, sam da ni nič hujšega. No, saj ne vem, morda je tudi ta virus hud, ampak če gresta že domov, je sploh super. Kje pa ta virus fašeš?user posted image

Maxi, kjerkoli. V vrtcu, trgovini, sanitarijah....prenaša se ful hitro...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
22.11.2007 19:06:43   
Maxica
O hvala ti. user posted image user posted image user posted image Lajajoče kašljanje ja, ne pa pasji kašelj.user posted image  Nekaj sem imela v spominu, da je bilo govora o psih, ampak sem mal zamešala kontekst.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
22.11.2007 19:06:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

muki, vem da je meja za odrasle 120, a ni za otroke malo nižja? blaž je imel 109 in ni bilo panike, je bilo tudi malo pod mejo user posted image

Ne, za otroke je enako  meja 120. Preverjeno!

altati, dober tek. imam kopije zate in še za eno kranjčanko. a se ti je že javila? btw, danes sem te sanjala

Kdo če se mi je javil????
Kaj pa si sanjala? Jaz sem danes sanjala sex, ampak brez tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
22.11.2007 20:13:06   
Lu
Ojla!

Vidim, da pri Muki spet bolni user posted image user posted image Tole pri vas je pa res prepogosto, bi človk lahko rekel. Pozdravite se čimprej.

Frrr bogi Jaša. Upam, da sta že bolje.

Altati a se ti je že zgodilo, da si čez noč pustila prižgan vlažilc?user posted image user posted image Ker meni se je to že 2-krat zgodilo. Ampak dela še. Upam, da se ne pokvari kar tako user posted image

Bila pri okulistu. En uč imam zdaj poslabšan za 0,5 dioptrije, ampak mi je dal samo 0,25 več. In zdaj kupujem okvirje. Kam naj grem? Da imajo veliko izbiro???

Zdej pa Maja kliče, zvečer sem pa vaša.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
22.11.2007 20:40:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Altati a se ti je že zgodilo, da si čez noč pustila prižgan vlažilc?user posted image user posted image Ker meni se je to že 2-krat zgodilo. Ampak dela še. Upam, da se ne pokvari kar tako user posted image

Lu, saj ni panike.Ugasne se sam, ko nivo vode pade na minimum. Punca, beri navodilauser posted image user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
22.11.2007 20:45:59   
muki1
Današnja hrana mi je obtičala nekje na sredini. Zdaj pa se sili ven, pa še ne vem, če bo šla nad usta al nad peč....... mater mi je slabo user posted image . Ampak punci sta pa dobro. To je glavno...... jaz menda skozlam svoje, možek ga bo pa spet v soboto sral....in še  nedeljo, on je itak moški, njemu en dan že ne bo dovolj user posted image . Pa ne me obsojat, govorim iz izkušenj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
22.11.2007 20:49:28   
Lu
Kakšna navodila user posted image user posted image user posted image Še dobro, da te imam. Samo ugasne ne. Oz. vsaj lučka ne ugasne, no

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
22.11.2007 20:49:52   
Lu
Oki kje zdaj čvekate. a na msn-.ju?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
22.11.2007 20:55:31   
Maxica
Muki, tak način hujšanja ne velja. Najprej ješ, pol pa vse zbruhaš. Ti se kr lepo potrudi, pa v sebi obdrži vso hrano. Pa dejte počasi res razmišljat o kakšni alternativni pomoči glede teh vaših bruhanj, ker vas bo tole totalno izčrpalo, če ne fizično, pa psihično.
Mene pa kr mal skrbi za ponoči. Sicer je Lan čist ok, pač glasek je tak, kot je, ampak me je zdravnica prestrašila s tisto nočno kritično uro med 1 in 3, ko je najbolj nevarno, da otroku zmanjka sape. Baje se nekaj zoži, pa je nevarno. Sem ful navlažila spalnico, pa ko bom šla spat, mu bom pod posteljo dala vrele kamilice. Prej sva jih inhalirala, se mu je tako fino zdelo in je kar sam kazal, da bi še. Očitno mu je pasalo. Mah, jaz upam, da ne bo kakšne panike. Saj je do zdaj tudi ni bilo, ko nismo vedeli, da je lahko kaj.user posted image  Koliko časa pa naj bi trajal ta laringitis oz. vnete glasilke?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
22.11.2007 20:55:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Kakšna navodila user posted image user posted image user posted image Še dobro, da te imam. Samo ugasne ne. Oz. vsaj lučka ne ugasne, no
[/quote

Itak da lučka ne ugasne, če je vezana na kabel za štrom. ugasnila bo, ko ne bo štroma, draga moja Luuser posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
22.11.2007 20:56:35   
Maxica
Altati, sem tečna, vem, a imaš kakšen telefon oz.kontakt od Celjskih lekarn al kje se jih to dobi?user posted image  Koliko je pa že cena vlažilca?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
22.11.2007 20:57:57   
altati
Maxi, ženska sakramenska, ne paniciraj za prazen ničuser posted image !!!! Vašo pediatrinjo bi jaz poslala k user posted image , da vas straši kar tako, na zalogo. če ne kašlja, ne bo nič. je pa prav, da si navlažila prostor in da sta inhalirala.Lepo se skuliraj in lepo mirno spi. lan bo tudi, nič batuser posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
22.11.2007 20:59:07   
muki1
A majo rdeči noski kaj avdicij morda?
Iva je našla mamino šminko user posted image . Glede na količino lis na čelu, bi skoraj rekla, da si je namenila trepalnice pobarvat....ali pa veke user posted image .

user posted image

Potem ji je Neža pokazala, kako se moraš pošminkat user posted image

user posted image

in tako naš piščanček izsiljuje....madona je vztrajna:

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
22.11.2007 20:59:43   
altati
Muki, saj vem da si namenoma bulemična, da bi prekašala Maxi v bikinijuuser posted image . Ampak to ni fair play, tako da vep. Goljufaš po celi črti! (resno-daj spravite se k sebi in se zatečite k alternativi. Tole pri vas nekaj hudo ne klapa!!!!). potrebujete celostno obravnavo in ne samo zdravljenje simptomov!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
22.11.2007 21:01:26   
Maxica
user posted image Muki, kva sta faci ti moji snahi, jaz ju tako rada gledam, se mi zdi, da sta kot iz pravljice, ko daš takole fotke gor.
Zdaj vas pa sakramenska ženskauser posted image lepo pozdravlja, grem na kavč, pa možu se moram umakniti, ker ima še ful dela. Lahko in mirno noč vsem vam in nam želim.
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
22.11.2007 21:01:34   
altati
muki, a tako ****iš, rdečo šminko ti uporabljaš???? Uvau, bejbauser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
22.11.2007 21:03:04   
Maxica
Aja, moram napisati še, da vas naša Gaya vse lepo pozdravlja.user posted image Uživajo, pa tolk je zaposlena z vsem, da se nam niti oglasit ne utegne. To ni fer.user posted image  Gaya, ne nas zanemarjat preveč, no, ker te pogrešamo, pa lepotičko Gretko tudi.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
22.11.2007 21:05:25   
muki1
Ja, ****iš, menda, v službi imam 40 dedcev, če prištejem javne delavce. Pa eno babnico s sakramensko dobro ritjo, menda bom ****iš šminko mela, kaj pa te misliš?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
22.11.2007 21:07:52   
Lu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Muki te pa le

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
22.11.2007 21:08:27   
Lu
Maxi čimmirnejšo nočko vam želim. Pa nič paničarit. Vse bo dobro.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
22.11.2007 21:09:52   
muki1
Ja glede zdravja. To kar se dogaja zadnje čase je res blesavo, ampak če delam neke zaključke.
Jaz sem zdaj za prvi november bila resno bolnamogoče po 15 letih.
Možek je tak že odkar ga poznam. Nonstop nekaj.
Neža je zdaj držala par mescev, je zdaj to jesensko obdobje v vrtcu malo bolj kasirala.
Iva pa še gradi imunski sistem. Upam, da bo boljše, drugače res napovedujem vojno na celi črti. Zaenkrat si še vseeno dopovedujem, da bi lahko bilo hujše, da pa še vseeno ni tak, se mi zdi, da si zatiskam oči pred problemom, ko enkrat gremo še dodatno pomoč iskat si priznam, da smo res v kuruser posted image .
Ampak zgleda, da si bom morala to priznati......... user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Katero ime vam je bolj všeč?
mzala

Evelyn (17%)

Isabelle (28%)

Lia (55%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!